natusia445 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 17:08 Jaden Smith ... i nadal nią jest Odpowiedz Link Zgłoś
mileey92 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 17:17 Edward Cullen . . . < 3333333 Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 17:27 Ja raczej nie kochałam się w gwiazdach telewizji tylko byłam ich wierną fanką , oczywiście dopóki mi się nie znudzili. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 17:35 Hm.. nie pamiętam. Chyba Daniel Radcliffe. xD Wiecie, te potterowskie czasy To chyba najpierw wtedy za nim szalałam. Potem Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kellan Lutz i obecnie Ian Somerhalder Ale już takim szałem tego nie nazwę, nie będę tak ubóstwiała jakiegoś aktora, może jedynie należeć do grona moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 17:39 a moja pierwsza miłość z ekranu to Boone z 'Zagubionych', czyli młody Ian Somerhalder Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 22:20 ewka." Hm.. nie pamiętam. Chyba Daniel Radcliffe. xD Wiecie, te potterowskie czasy To chyba najpierw wtedy za nim szalałam. Potem Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kellan Lutz i obecnie Ian Somerhalder Ale już takim szałem tego nie nazwę, nie będę tak ubóstwiała jakiegoś aktora, może jedynie należeć do grona moich ulubionych." Kurczę, za szybko to pisałam. Jak mogłam zapomnieć o Johnnym Deep'ie i Alanie Rickmanie (ma cudowny głos )? Odpowiedz Link Zgłoś
alice12202 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P :P 06.03.11, 18:10 Moją pierwszą miłością ekranu był Zuko ( z Awatar Legenda Aanga [wiem, że to postać rysunkowa, ale i tak jest boski!]) A teraz wypisze wszystkich po kolejki : 1.Drake Bell 2.Nathan Kress 3.Callan McAuliffe 4.Ian Somerhalder & Paul Wasley 5.Teraz kocham i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
yume Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:13 moja pierwsza miłość? wstyd przyznać, ale Maciej Zakościelny x__x Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:15 pierwszy był chyba Nicolas Cage do teraz miałam tylu ukochanych z ekranu, że nawet nie potrafię tego policzyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:27 ugh, pamiętam jak dziś . miałam sześć lat i razem z rodzicami obejrzałam troję. . mania na orlando blooma skończyła się dopiero dwa lata później . Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:31 ojjj nie pamiętam ale chyba jak dobrze pamiętam to było kiedy miałam może z 8 lat kiedy pierwszy raz zobaczyłam film Kruk z Brandonem Lee z w roli głównej! . Odpowiedz Link Zgłoś
luana14 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:41 Nie przyznaję się ale w 3 klasie podstawówki kochałam się w Macieju Zakościelnym... Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:52 Zac Efron z HSM xdd Odpowiedz Link Zgłoś
dulmarita Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:54 kiedy to było o jej nie pamiętam tylu ich było ale to chyba jednak Daniel Radcliffe jak obejrzałam Harr'ego POttera Wczoraj obejrzałam "tylko muzyka, must be the musick" i Wojtek-Łozzo mnie po prostu oczarował Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:58 Ja się zakochałam w Matrixie, a potem w Maćku Zakościelnym Stare czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:57 A tak po za tym to z Argentyńskiej komedii Jesteś moim życiem Facundo Arana albo po obejrzeniu Pan i Pani killer Spencer ( Ashton Kutcher ) i z Polskiego Showbiznesu ( co prawda nie z filmu ale z muzyki ) Leszcze Maciej Miecznikowski jakoś go lubię a nie dawno oglądałam Salę Samobójców to ten co grał Dominika główna postać hehe dużo tego jednak jest Odpowiedz Link Zgłoś
ajka Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:58 Mi się podobał zawsze Johny Deep! A teraz to Gregg Sulkin Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 18:59 Johnny Depp zawsze mi sie podobał jest bardzo przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:01 niunia5250 napisał(a): > Johnny Depp zawsze mi sie podobał jest bardzo przystojny aaa teraz podoba mi się Gregg Sulkin Odpowiedz Link Zgłoś
alice102 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:06 am... Robert Pattinson chyba, no bo Zmierzch, nie? ale wcześniej jeszcze hm.. nie wiem, nie pamietam. Ostatnie co pamiętam to Pattinson ;d Odpowiedz Link Zgłoś
the_kristen Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:30 pierwszy był edward cullen ale juz mi się znudził ,teraz damon to ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
the_kristen Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:41 a zapomniała bym ,jak miałam gdzieś 6 lat podobał mi się patrik sueizi ,jak oglądałam dirty dancing ,wstyd !! ale całowałam telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
vampire365 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:36 Moja pierwsza to Hugh Grant, potem Andy Sixx (z teledysku), potem Robert Pattinson, potem Ian Somerhalder i obecnie Ronnie Radke i Max Green z teledysku Chociaż..było ich więcej, ale już nie pamiętam aa przepraszam..miała być pierwsza.. no to Hugh Grant Odpowiedz Link Zgłoś
kinna Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:37 Ja chyba pamiętam..........z Czarodziejkach w Leo i w kimś jeszcze ale z innego serialu lub filmów. A teraz: Ian Somerhalder, Paul Wesley i Robert Patison. Odpowiedz Link Zgłoś
atagerka Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:38 Nie pamiętam. Różni byli ;d Ale teraz Ian Somerhalder. Odpowiedz Link Zgłoś
arsamandii Jaacie. 06.03.11, 19:40 ktoś dał obrazek Iana i teraz nagle wszystkim się przypomniało, ze go ubóstwiając. -.- ja pierdziele. jacy Wy oryginalni. O.O pierwsza miłość - Johnny Depp. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch12345 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 19:57 Kendall z serialu (i zespołu) Big Time Rush. po prostu kocham gościa! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
wika447 Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 20:06 moja pierwsza miłość z ekranu....hmmmm..to chyba był Troy bolton(Zack Efron)A teraz go nie nawidze Teraz podoba mi sie Gregg Sulkin..ładny jest Odpowiedz Link Zgłoś
cathy Re: Wasza pierwsza miłość z ekranu? :P 06.03.11, 20:23 Pierwszą był Johnny Depp po oglądnięciu "Piratów z Karaibów" gdzieś w 3 klasie. Ciągle o nim nawijałam, że aż mój tato i brat mieli tego po uszy Do teraz miałam mnóstwo ekranowych miłości. Teraz moim najukochańszym aktorem jest Ian Somerhalder <3 Jak zaczęłam oglądać "Pamiętniki wampirów" wydawał mi się brzydki, ale potem po prostu się zakochałam :3 Odpowiedz Link Zgłoś