Dodaj do ulubionych

Born this way - słyszeliście ??

11.02.11, 12:17
Przed chwilą na stacji radiowej RMFFM odbyła się premiera najnowszej piosenki Lady GaGi "Born this Way". Słyszeliście? Jeśli tak, to jak wrażenia?? Ja jestem zachwycona, to jedna z najlepszych piosenek jakie w życiu słyszałam. Jestem pewna, że ten przebój szybko zrobi furorę i na długo zostanie w naszej pamięci. GaGa jak zwykle odwaliła kawał dobrej roboty,gratulacje! A wy, co sądzicie??
Obserwuj wątek
    • jessicakaulitz Re:Odświeżam 11.02.11, 12:25
    • jane_ słuchać można już teraz. 11.02.11, 12:30
      TUTAJ.
      na polskich portalach i stacjach radiowych świat się nie kończy.

a osobiście mam mieszane uczucia. to się pewnie zmieni, jesli tak - odezwę się.
      • jessicakaulitz Re: słuchać można już teraz. 11.02.11, 12:59
        Oo, wielkie dzięki za linka, właśnie zastanawiałam się, gdzie można tego słuchać.
    • vera7 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 12:35
      Tak, czekałam właśnie od wczoraj na premiere na RMF fM, i szczerze nie zabardzo mi się spodobała:/może moja opinia się jeszcze zmieni po kilku wysłuchaniach, natomiast na tą chwile nie mam pozytywnego zdania.
    • marsjanka115 x__x 11.02.11, 12:40
      masakra piwo
    • inka13 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 12:43
      nie słuchałam .
    • miley347 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 12:54
      To chyba jej najgorsza piosenki. Po prostu brak mi słów. Cały czas powtarza te same słowa i w ogóle beznadziejna muzyka. Okropnie się zawiodłam
    • smileyy776 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 13:00
      Jak zwykle extra <3
    • katsuumi_17 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 14:12
      Podoba mi się smile
    • trufla Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 17:05
      Jestem zaskoczona bo spodziewałam się czegoś... lepszego. Ta piosenka nie przypadłą mi za bardzo do gustu, ale zapewne będę musiałą sie do niej przekonać. Jak ze wszystkimi piosenkami Gagi...
    • meggi_13 Re: Born this way - słyszeliście ?? 11.02.11, 18:38
      Uwielbiam Gagę, cały tydzień już nie mogłam się doczekać piosenki. Spodziewałam się czegoś naprawdę zajebistego, jak i również 'ładnego'. Dopiero co wróciłam ze szkoły i prosto z wejścia włączyłam kompa żeby posłuchać i szczerze mówiąc odrobinę się zawiodłam. Wszyscy mówili że piosenka wypas, hit dekady itp. A tak naprawdę jest to piosenka niewyróżniająca się niczym z tłumu. Jest za bardzo disco i za mało popu. Tyle jeśli chodzi o muzykę. Tekst jest naprawdę piękny, jeden z najlepszych według mnie. Moja ocena ogólna całej piosenki: podoba mi się, nawet bardzo, ale melodia mogła być lepsza. Na pewno dużo pracy we wszystko włożyła,szczególnie w tekst. I za to ją szanuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka