sarcia0909 ;) 12.02.11, 13:23 Michael Jackson -YOU ARE NOT ALONE !! :<br /> PIĘKNA JEST,POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
memory Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:27 mcfly - she falls asleep my heart will go one and one (titanic) celite dion Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:30 Ania Wyszkoni - Czy ten pan i pani. Peter - tak bardzo cię kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
lambertowa17 DemiLovato :) 12.02.11, 13:27 Demi Lovato Don't Forget Kalimero Dałaś mi lepszy świat lubię ogólnie piosenki o miłości,ale te sobie przypomniałam wiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nexus najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:29 led zeppelin - thank you celine dion - my heart will go on aerosmith - I don't want to miss a thing Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:31 nexus napisał(a): > led zeppelin - thank you > celine dion - my heart will go on > aerosmith - I don't wanna to miss a thing > > Odpowiedz Link Zgłoś
monika9800 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:35 Taylor Swift - Love Story The Veronicas - This Love Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:41 O miłości? To tylko Ciara Newell - nothing spoken! <333 Odpowiedz Link Zgłoś
alive10 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:45 You're beuatiful- James Blant wzrusza mnie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Lifehouse - You're all I want <3 13.02.11, 13:03 piękna nuta . przynajmniej dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:48 RBD-Nuestro amor Verba-Kocham cię na zawsze Daro-Właśnie ty Jula i Fab-Tam gdzie Ty Peja-Szczęcie Paula-Ja Ty, Ty i Ja Patrycja Markowska-Dla ciebie Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin Back My Love sterling knight - what you mean to me christina aguilera - el beso del final. i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaa14 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:50 Before the storm Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_portilla Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:51 Natasha Bedingfield - These Words Destiny's Child - Stand up for love Miley Cyrus - My Heart Beats For Love Bruno Mars - Just The Way You Are Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 14:07 guns n' roses don't cry piękna Odpowiedz Link Zgłoś
anty_pop Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 13.02.11, 21:11 Guns N'Roses - This I love & Sweet Child O'Mine Odpowiedz Link Zgłoś
alicobella Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 14:11 Break Even- The Script Odpowiedz Link Zgłoś
fankawampirow2 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 14:15 Z musicalu "Na orbicie serc" tytuł "Taniec wampirów", Farba "Zagubiony książę" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 14:22 The Beatles - All You Need Is Love Guns N' Roses - Don't Cry Kylie & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow Odpowiedz Link Zgłoś
wondergirl TU! > 12.02.11, 14:28 Miley Cyrus - When I Look At You,Stay Carrie Underwood - So Small,Look At me, Someday When I Stop Loviing You, I Told You So. Britney Spears - Everytime,I'm Not Girl, Yet No Women,Womanizer,Sometimes Doda - Rany,Katharsis Katy Perry - Pearl,Teenage Dream Rihanna - Who That's Chick Demi Lovato - Here We Go Again,Shut Up And Love Me Selena Gomez - The Way I Loved You Nick Jonas - Stay,Rose Garden Joe Jonas- Make It Right Avril Lavigne - I'm With You,My Happy Ending, When Your Gone Odpowiedz Link Zgłoś
kristie02 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 14:34 Bruno Mars - Just The Way You Are Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:01 Demi Lovato - Shut up and love me, don't forget Katy Perry - Teenager dreams Ellie Gouldings - Your song Bruno Mars - Grendade, Just the way you are. The way you look tonight - nie pamietam wykonawcy. You are so beautiful - tez nie pamietam wykonawcy. Torn - nie pamietam wykonawcy. All you need is love - tez nie pamietam wykonawcy. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bednaaarkowa Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:21 Bruno Mars - Grenade Allison Lozz i Eugenio Siller - Cuando te veo Miley Cyrus - When i look at you I wieeele więcej ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:27 Eminem ft. Rihanna- Love the way you are Bruno Mars - Just The Way You Are i inne Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:29 Pih- Śmierc nas nie rozłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:28 My heart will go on metallica -nothing else matters Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ smutne ale prawdziwe ;c 12.02.11, 15:43 HIM: and love said no scared to death love you like I do don't close your heart I love you love's requiem like saint valentine WHEN LOVE AND DEATH EMBRACE!!! i cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
karmelkowe_love Re: smutne ale prawdziwe ;c 13.02.11, 12:10 Tak, tak i jeszcze raz tak!!! <br /> Zgadzam się z tobą w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:50 My heart will go on, oczywiście. Grande - Bruno Mars <3 Thinking of you - Katy Perry na razie tylko tyle przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 15:54 Miley Cyrus - When I look at you Taylor Swift - You belong with me. Bruno Mars – Grenade Taylor Swift - back to december Charice - Did It For You Avril Lavigne - When you're gone Miley Cyrus - Forgiveness And Love ...... i wiele wiele innych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
juliafun Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 16:05 fm static-tonight the band perry-if idie young the calling-wherever you will go Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxp No proszę was 13.02.11, 00:13 Tu chodzi raczej o piosenki typu takiego jak śpiewała Celindione w Titanicu czy piosenka Patrica Wolfa Time of my life. A wy podajecie wykonania jakiś młodych piosenkareczek typu Miley Cyrus, które śpiewają piosenki z przekazem dla 13-sto latek.... Odpowiedz Link Zgłoś
juliafun Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 16:06 Jeszcze titanic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 16:07 A Fine Frenzy "Almost Lover" - jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
karmelkowe_love Pink - F**kin' perfect 12.02.11, 16:18 No a przynajmniej dla mnie, bo mój chłopak powiedział (kiedy jeszcze nim nie był), że ta piosenka się mu ze mną kojarzy i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś