Dodaj do ulubionych

Lepsze traktowanie

16.02.11, 21:34
czy u was w szkole sa osoby ktore sa lepiej traktowane przez nauczycieli niz inni?
u mnie nie wolno malowac paznokci, chyba ze na dyskoteke - ostatnio moja "kolezanka'" przyszla z pomalowanymi na niebiesko paznkciami i uslyszala tylko "jakie masz ladne paznokcie".
jestem w podstawowce wiec nie mozna nam nosic butow na obcasie, koturnow itp. a moja nastepna "kolezanka" przyszla do szkoly w botkach na obcasie. byly sliczne ale mialy obcas jakies 10 cm (!) i myslalam ze sie zaraz zabije a pani "jakie fajne buty!" tak samo bylo z jej koturnami!
Obserwuj wątek
    • lulalolu a wiec jak jest u Was? 16.02.11, 21:35
      • lulalolu pytam z ciekawości :) 16.02.11, 21:41
      • samawkinie Re: a wiec jak jest u Was? 16.02.11, 21:41
        u nas w szkole jest różnie.
        nie ma co ukrywać, niektórzy są lepiej traktowani bo np. mają rodziców nauczycieli lub straszne "suuperaśne" rodzeństwo. ale nie w każdym przypadku, tylko u niektórych. smile
    • chocolatex Re: Lepsze traktowanie 16.02.11, 22:15
      U mnie ostatnio córka nauczycielki dostała ochrzan właśnie za to , że nosiła 14 cm szpilki do szkoły, więc nie ma mowy o lepszym traktowaniu. smile
    • katsuumi_17 Re: Lepsze traktowanie 17.02.11, 00:03
      Nauczyciele zwykle bardziej lubią osoby, które się dobrze uczą, więc czasami miewają większe względy smile
      • lulalolu katsuumi_17 17.02.11, 10:47
        no jedna moja kolezanka ma srednia 4.75 a druga 4.3 no a osoby ktore maja 5.4 zalozmy nie sa blepiej traktowane. i wlasnie nie rozumiem na czym polega o ich lepsze traktowanie. no coz - sa bogate ale nie sadze zeby to mialo akurat jakis wplyw bo nauczycieli nie przekupuja tongue_out
    • vaniney Re: Lepsze traktowanie 17.02.11, 11:11
      ale pie...iętą masz budę.
    • ixxprincessxxi beznadzieja 17.02.11, 11:43
      W podstawówce botki 10 cm i paznokcie a pani jakie fajne?!
      Tej babie jest chyba coś ja jestem w gim. i nikomu niewolno.
      Moja koleżanka jak miała pomalowane to 2 uwagi, bo jej ta baba nie lubi.
      A jedna sobie pomalowała to nic jej nie powiedziała -.-

• nikawika Re: Lepsze traktowanie 17.02.11, 12:13
      u mnie jest zakaz malowania paznokci, jakiś krótkich spódniczek, bluzek, czy obcasów. ale ja, praktycznie zawsze mam pomalowane paznokcie na czarno, lub czasami na fioletwowo, niebiesko.
      ze dwa razy, założyłam też jakieś botki czy kozaki na obcasie.
      uczę się srednio, ale nigdy mi nic nie powiedzieli. xd
      ale np., moja znajoma raz pomalowała paznokcie, to ochrzanili ją, i wpisali uwagę i kazali to zmyć. xd
      • lulalolu a jeszcze inna "koleżanka"... + re: nikawika 17.02.11, 12:18
        chodzi codziennie ubrana tak prowokacyjnie i nikt nie zwraca na to uwagi, a jakbym ja sie tak ubrala to by byla jakas masakra. i w dodatku ta dziewczyna nosi za duze staniki zeby bylo ze ma wieksze piersi ale to juz nic nie ma do tematu tongue_out

nikawika - u nas tez jest zakaz!
    • emisia1 Re: Lepsze traktowanie 17.02.11, 12:21
      Można nosić obcasy do szkoły, ale w podstawówce nikt tego nie robi, nawet w gim wink
      Np. jak jakaś mama jest wychowawczynią swojej córki ...
    • grenade Re: Lepsze traktowanie 18.02.11, 18:14
      W mojej klasie są takie osoby. Są lepiej traktowane, bo ich rodzice mają pieniądze. Nie ważne, czy się dobrze uczą czy źle, nawet najgorsze łobuzy mają dobrze w szkole. Teraz liczy się tylko kasa ;/
    • bellacullenx Re: Lepsze traktowanie 18.02.11, 18:46
      u mnie tak jest, np. naszą vice dyrektorką jest taka suka której nikt nie lubi, bo ona po prostu wszystkiego zazdrości.. no i np. jest u nas w klasie dziewczyna która jest z jej miejscowości i jak Ona właśnie będzie mieć pomalowane paznokcie czy bluzke na ramiączkach to ta się wgl. nie czepia ;/ a do nas od razu z pyskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka