Dodaj do ulubionych

Sala Samobójców - Idziecie?

• dream. Re: Sala Samobójców - Idziecie? 10.03.11, 20:21
      nie idę, nie tylko dlatego, że nie mam skończonych 16 lat ;>
      ciocia mojej przyjaciółki przygotowywała wszystkie animacje (sceny z gier etc) i mówiła, że ten film jest beznadziejny...
      może kiedyś obejrzę w internecie
    • demiii Byłam :O 10.03.11, 20:31
      byłam. tydzień temu i wzruszenie i emocje przeżywam do dziś. Polecam.
    • klama_kcmil # 10.03.11, 20:35
      Zobacze napewno, ale niestety znam juz zakończenie.
    • ixxprincessxxi Wole ściągnąć z neta. TTTUU! 10.03.11, 20:37

Wejdźcie se na demoty na 2 stronie jest o tym demot i są komentarze z wrażeniami z filmu tongue_out<br />
      Mnie by wpuścili do kina chociaż mam 14 lat. Po moim wzroście to juz mnie nie na takie filmy wpuszczali smile
    • nataliagorka Byłam świetny film nie nie idź z mama bo ....... 10.03.11, 20:47
      Film świetny daje do myślenia. Spoko wejdziesz ja byłam z moja kuzynką ( 12l.) i ją wpuścilismile Z mamą nie polecam iść to zależy jaką masz ja bylam z moją i spoko ale są tam sceny że są goli i wszystko im widać, troche sexu , i przeklinają strasznie ale film świetny!!!! przesłałam zwiastun mojim kol ze szkoły w stanach i powiedzieli ze muszą zobaczyć ten film także kto wiem moze w USA będzie sławny big_grinbig_grin
    • klaudi073 Film MEGA! 10.03.11, 20:47
      Jeden z moich ulubionych filmów!! Fiilm dający do myślenia, szokujący i bardzo fajny ta końcówka..zatkało mnie ,,ten film musi obejrzeć każdy!
    • lupitka30 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 11.03.11, 14:40
      mam zamiar na niego pójść ale nie wiem czy mnie wpuszczą ....xd
    • koaal miley123236 11.03.11, 16:45
      lol.. "chodz mam dopiero 13/14 lat" - nie wiesz ile masz dokładnie lat? o.o

a co do wątku to zamierzam pójść ; ))
      • sysiek4444 . jadę . ale lans. xdd 11.03.11, 16:54
        jadę. w przyszły czwartek pojadę do Białegostoku na łyżwy i przy okazji jedziemy do kina na ten film. big_grin
        a co najfajniejsze jedziemy po trzech lekcjach lub od razu o 8 rano. <3
    • dominikax3 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 11.03.11, 20:40
      ja na pewno zobaczę ;d
      • makenna_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 10:09
        Byłam wczoraj w kinie. Film jest niesamowity. Film jest od 15 lat ale mojego brata wpuścili, a ma 13 lat.
    • demilovato Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 16:59
      Byłam wczoraj i jestem oczarowana. Polecam iść samemu, bez koleżanek, kolegów bo nie weźmiecie tego na serio. Film ogólnie mnie poruszył, bo przeżyłam mniej więcej podobną sytuację i wiem jak to jest wejść do internetowego świata i nazywać internetowych przyjaciół "rodziną", nawet jak się nigdy z nim nie zobaczyło, a oddałoby się za nich życie. Polecam!
    • paprotka... Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 19:06
      Ja byłam wczoraj.Film-naprawdę świetny,polecam!!! Wg.odtwórca roli Dominika będzie bardzo dobrym aktorem,świetna kreacja,niektóre sceny były do zagrania naprawdę trudne.Poza tym:świetna muzyka i grafika!brawo
      • paprotka... Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 19:08
        paprotka... napisał(a):

> Ja byłam wczoraj.Film-naprawdę świetny,polecam!!! Wg.odtwórca roli Dominika będ
        > zie bardzo dobrym aktorem,świetna kreacja,niektóre sceny były do zagrania napra
        > wdę trudne.Poza tym:świetna muzyka i grafika!brawo

*zjadłam jedno słowo,powinno być:"Wg.mnie" smile
    • lili96reggae Sala samobójców 12.03.11, 20:00
      Tak!!
      JUż się nie mogę doczekać kiedy w sobotę na to pojadę!!
      Zapowiada się rewelacyjny film!kiss
      Od pierwszego zwiastunu nie mogłam się doczekać kiedy pojawi się na ekranach smile
    • zastawniczek Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 20:01
      Oczywiście kiss ,,WITAM CIĘ W SALI SAMOBÓJCÓW DOMINIK"
      Strasznie chce na to iść serce
      kiss smile
    • justynamalinowa Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 20:05
      Ja z koleżankami byłyśmy na tym dziś w kinie chociaż nie mamy skończone 15 lat
      na początku nie chcieli nas wpuścić ale jakoś się udało świetny film polecam.
    • cally Ide - z klasą 12.03.11, 20:07
    • dorr . 12.03.11, 20:08
      Byłam. Po zwiastunie się dużo nie spodziewałam, ale to był błąd. Film mnie poruszył i dał do myślenia. W kinie wkurzały mnie tylko żałosne docinki od jakiegoś kolesia, który chyba nie dorósł do filmu. Co do wieku to mnie wpuścili choć mam 14 lat, ale koleżanki ze szkoły na kolejny seans już chyba nie weszły. Zdecydowanie polecam wink
      • molinka Re: . 12.03.11, 20:27
        prawdopodobnie za tydzień jadę ; D
      • imperativ świetny film 12.03.11, 20:28
        Gdy zobaczyłam po raz pierwszy zwiastun, to od razu chciałam się wybrać na ten film.
        Byłam dzisiaj na Sali Samobójców.
        Film jest GENIALNY. Nie widziałam lepszego. Daje dużo do myślenia. Pod koniec się rozpłakałam. Chyba wybiorę się na niego ponownie do kina.
    • selena013 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 20:36
      byłam dzisiaj.
      siedziałam wbita w kinowy fotel i nie mogłam sie ruszyć przez cały czas trwania filmu.
      genialny. genialny. genialny.
      miałam łzy w oczach w pewnych momentach.
      najlepsza polska produkcja : )
      polecam serdecznie smile
    • arasha Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 20:43
      ja wlasnie dzisiaj byla,!
      i powiem ze nic nie kumamuncertain
      a wg to moja kol. wszystko mowila co bedzie i sie ludzie w kinie wkurzyli
    • slimey Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 21:29
      Moja koleżanka była. Mówi, że film zajebisty i taki własnie dla młodzieży itd. Ja na początku sie smialam z tego filmu ale po obejrzeniu kilku zwiastunów to coś mnie tknęło i zajebiście chce na to iśc. tak wię IDĘ w piątek big_grin mam nadzieje, że nie bd żałowac. Szczerze w to wątpie wink
    • krystynkaaga... Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 21:33
      ja mam odpowiednią ilość latek i poszłamwink film jest naprawdę wspaniały i głębokiwink polecam wszystkim, chętnie wybiorę się jeszcze razwink kto chętny???wink
    • angel1117 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 21:38
      w kinie w mieście obok mojego jest od 15 lat i idziemy z klasą wink
    • zeroplastic Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 22:02
      Ja nie ide bo ten film jest od 16 lat a je jescze tylu nie mam
    • wunia byłam i... 12.03.11, 22:16
      mocny, ale świetny. i nie dziewczynki, nie jest o tym, że chłopak jest emo i się tnie. -.- nie wiecie, nie idźcie. albo idźcie i zrozumcie. ci, co znajdą w tym cokolwiek śmiesznego są niedojrzali. wiele takich było jak dziś obejrzałam. sama się jako jedna z nielicznych popłakałam, bo jest serio mocny.
      poza tym, co z tego, że nie macie 16 lat??? kurde, jak dacie legitymacje to was wpuszczą. a najlepiej idźcie na to z rodzicami i porozmawiajcie o tym z nimi.
      'Sala Samobójców' to najlepszy polski film,jaki miałam okazję obejrzeć. Jakub Gierszał, Roma Gąsiorowska- po prostu najlepsi. Jan Komasa [reżyser]- świetny.

• buuum ___ 12.03.11, 22:36
      chciałabym, tyle że brak mi funduszy xd.
    • natalionxd Re: Sala Samobójców - Idziecie? 12.03.11, 22:39
      film jest od 15 ale mnie wpuścili a mam rocznikowo 14 choć były pewne komplikacje ; |
      ale film polecam w 100 %.!
      tylko idąc na to przyszykuj się psychicznie na sceny szokujące i przerażające
      napewno na tym filmie sie nie uśmiejesz a możliwe że popłaczesz sie ..
      w pewnych momentach aż ciarki przechodziły no poprostu genialny film !
      i ta cisza po zakonczeniu filmu wszyscy mega szok i siedzą i dopiero po 2 minutach włączają sie napisy .i wszyscy wychodzą ..
      film daje do myslenia ja cały czas go analizuje
      • gola. ._. 12.03.11, 23:24
        wybieram się we wtorek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka