Dodaj do ulubionych

Telefony HTC ;D Co myślicie ?

20.02.11, 11:47
Czy podobają wam się te telefony ? Może je macie ? Jak tak opiszcie wasze wrażenia .kisskisskisskiss

A jakie telefony macie ? lub też polecacie ? ;P
Obserwuj wątek
    • corba 20.02.11, 11:53
      nie mam HTC . Ale mój tata kiedyś miał HTC HD 2 . Polecam . Świetny !
      Jak na telefon to ma znakomity aparat i wgl . Ogółem fajny . ; )

A ja mam Samsunga Avila . Teraz tylko czekam , aż tata odda mi w końcu iPhona . ; p
      • kari116 20.02.11, 12:00
        nie podobają mi się ; )
        niektóre są strasznie duże. nie nosiłabym takiej cegły w kieszeni.
        • kontrastowa Re:  21.02.11, 07:19
          może niektóre tak , ale htc wildfire ma normalne wymiary xd
    • superoolah Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 20.02.11, 12:58
      Miałam HTC HD2.
      Jedno słowo, MASAKRA.
      Zawieszają się, trudne w użyciu i wgl.
      Na długo mi nie starczył.
      Nie polecam.
    • kingusska190 Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 20.02.11, 15:52
      mi się osobiście baardzo podobają! zamierzam sobie taki sprawić! ;D
    • fano__x podobają mi się :) 20.02.11, 23:36
      planuję zakup telefonu htc wildfire big_grin czarny lub fioletowy wink
    • kontrastowa Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 21.02.11, 07:18
      ja mam htc wildfire . I na prawdę go polecam. Ma mnóstwo przydatnych aplikacji, oprócz tego bardzo szybko reaguje na dotyk(więc nie musisz długo czekać aż Ci się coś otworzy) . Robi w miare dobre zdjęcia . I to jest najlepszy telefon jaki miałam : ) polecam.
    • pauu26 Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 22.02.11, 19:58
      ja mam. na początku nie mogłam się przystosować do niego- był wielki, dziwny i go nie ogarniałam. ale teraz go wielbię <333 big_grin
      • pauu26 Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 22.02.11, 20:00
        faktycznie mi też się zacinał, ale to tylko przez to, że miałam na nim dużo piosenek. teraz pokasowałam i jest spoko (;
    • katyk Mam Legend 22.02.11, 21:14
      Najlepszy telefon jaki miałam, serio. Czasem coś mi się zawiesi, ale to tylko i wyłącznie przez niektóre wadliwe aplikacje (np. Skype, czasem się psuje)

Jedyną wadą jest łatwość, z którą można przez przypadek wysłać esemesa - przypadkiem dotkniesz i koniec, się wysłało. Odpadła mi też literka "h" z logo, ale to moja wina - powinnam była go telefonik trzymać w pokrowcu.
    • noitsnotgood Bardzo fajne i funkcjonalne, ale cholernie drogie 24.02.11, 22:02
    • attka htc hd2.. 18.04.11, 22:53
      ,,, z systemem windows mobile to najgorszy telefon z jakim miałam do czynienia. Lista zażaleń jest długa - począwszy od problemów z smsami poprzez zawieszanie się aż do straconych nerwów przy personalizacji (miałam już wiele telefonów, ale w żadnym personalizacja nie zajęła mi tyle czasu - rozkład różnych opcji jest w tym telefonie mega nieintuicyjny). Generalnie nie polecam
    • my.versace U mnie w rodzinie prawie wszyscy je mają... 18.04.11, 23:07
      Mama ma świetny HD 2,
      Siostra WILDFIRE,
      Wujek HD 7

Uważam, że to są świetne telefony. Ja mam iPhone'a i już wkrótce zamierzam kupić sobie też HD 7, bo jest po prostu genialny. Uwielbiam HTC.
    • kajka11 moim zdaniem są super 18.04.11, 23:23
      wink
    • misiaaa132 Re: Telefony HTC ;D Co myślicie ? 21.04.11, 11:50
      Ja osobiście mam LG KU990 i jestem z niego zadowolonabig_grin a najbardziej z aparatu gdzie naprawde zdj robi zaje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka