Dodaj do ulubionych

"odpływanie" na lekcjach

• madalena Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:14
      ja jak odpływam, a zdarza się to często to myślę o czymś co wydarzyło się kiedyś, przypominam wakacje, wyobrażam sobie jak to by było gdybym teraz nie była w szkole smile
    • eurodont Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:27
      ja myślę hmm o takim jednym a tak najczęściej na lekcjach to muzyki słucham więc o niej myślę big_grin
    • chocolatex Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:30
      O tym co mi się miłego albo złego zdarzyło ostatnio. Rzadko odpływam, bo jeśli się nudzę to gadam z koleżanką z ławki. tongue_out
    • seneka4 Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:37
      Wyobrażam sobie co będzie jak wrócę do domu. ;3 ;D
    • allexz Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:44
      na ogół staram się nie odpływać, ale jak już to myślę o głupotach haha.
    • kasiulqa Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 20:53
      Najczęściej mam tak na historii i myślę wtedy o wszystkim xD
    • kukii ; D 21.02.11, 20:58
      Ja nie odpływam tylko gadam z koleżankami albo słucham muzyki ; )
    • pauliska1212 Re: "odpływanie" na lekcjach 21.02.11, 21:00
      odpływam zwykle na 1 dwóch lekcjach, bo wtedy każdy jest zaspany i nic się nie dzieje, taki spokój, cisza , no i jak nauczyciel przymula.
      jutro odpłynę na geografii jak co tydzień
      jak odpływam to też sobie przypominam różne smieszne sytuacje , bazgrze w brudnopisie itd.
    • caterina97 Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 09:38
      hm, przypominam sobie różne śmieszne rzeczy xd
    • monik4 Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 10:13
      Odpływam czasami na lekcjach jak są bardzo nude i myśle wtedy o różnych rzeczach.
    • coel Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 11:38
      Ja zwykle analizuje wszystko co działo się ostatnio w moim życiu, albo po prostu wymyślam jakieś historyjki itd. Mam bardzo dużą wyobraźnię surprised
    • paniczekoladowa Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 12:33
      Najczęściej przypominam sobie jakąś piosenke ;D..
      Głównie wspomnienia stają mi przed oczami wink
    • pomponik Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 12:56
      Najczęściej to śpiewam na lekcjach lub ... 'staje' mi przed oczami jakiś teledysk i staram się go rozłożyć na części pierwsze, żeby na przerwie lub w domu nauczyć się go tańczyć. A oprócz tego to ... wyciągam kartkę i długopis i piszę jakieś opowiadania itp. lub po prostu wkładam słuchawkę do jednego ucha a drugim 'słucham' nauczycielki. xDD
    • jade Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 13:37
      ja najczęściej odpływam na macie fizie i chemii. najprawdopodobniej myślę sobie wtedy że chcę żeby ta lekcja się już skończyła wink
    • ciapolka Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 13:38
      najczesciej wyobrażam cos sobie. szczególnie mi sie to zdarza jak dyrektor karze nam czytać historie. albo sobie podspiewuje. różnie.
    • misio Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 13:48
      Zazwyczaj nucę sobie jakąś piosenkę, myślę o jedzeniu (bo nie jem w domu, ani na przerwach, więc jestem głodna xd) albo po prostu wpatruje się bezsensu w zegarek. Często jest tak, że koleżanka musi mnie szturchnąć, bo inaczej nie "powrócę" do rzeczywistości... xD
    • yorkie Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 14:55
      Ja prawie zawsze tak robię na lekcji smile w mojej szkole są tak nudne, że musi byc na nich coś baaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawego, żebym uważała.
      Najczęściej słucham muzyki sposobem z komixxów (nie chce mi się szukac linka), gadam z koleżanką, robię coś na komórce, gram w kreski, rysuję, myślę... dużo rzeczy, tylko nie zajmowanie się lekcją wink

peace.
    • verrley . 22.02.11, 15:32
      Zdarza mi się czasem odpłynąć na lekcji. ^^
      Ale też zależy od tego jaka do lekcja.
      Czasem zasypiam albo patrzę się w okno i myślę o życiu. c:
      • silve kiedy odpływam na lekcji słucham muzy ;) 22.02.11, 15:38
        Wkładam słuchawkę do rękawa przyciągam dłoń do ucha i włączam mp4 tongue_out W tym czasie myślę o różnych rzeczach wink O chłopakach tongue_out Np. o moich przyjaciółkach i o dziwkach z mojej klasy !
    • mweezy . 22.02.11, 15:54
      Czasami mi się to zdarza, ale rzadko i na ogół staram się udawać zainteresowaną lekcją. O czym myślę? O wszystkim co mi przyjdzie do głowy.
    • trufla Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 15:55
      O wszystkim i o niczym. Ale zazwyczaj staram się słuchać nauczycieli, ponieważ jestem słuchowcem i najwięcej informacji wchodzi mi do głowy poprzez głośne powtarzanie i wgl...
    • mandy_jonas Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 16:09
      albo myślę o łóżku.

albo nie myślę o niczym. popadam w stan 'nic nie robię, nic nie myślę'.
    • ladies_frutti Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 16:17
      Do mnie zawsze babka od historii, wice-wychowawczyni mówi "Emilio, ocknij się, zaczęła się już lekcja. Obudziłaś się?" Dlatego, że zawsze próbuję się skupić, wszyscy inni gadają, a ja się na nią gapię xP
      Często zdarza mi się odpływać na lekcjach, szczególnie na matmie, ponieważ przede mną siedzi chłopak,który mi się podoba. No i na plastyce, ale to dlatego, że zawsze siadam sama ze słuchawkami w uszach smile A jak miałam muzykę, to zawsze rozpuszczałam włosy, zakładałam bluzę, i z przyjaciółką słuchałyśmy muzyki xD Nic w tym dziwnego, nic ważnego na lekcjach nie było.
    • leesh Re: "odpływanie" na lekcjach 22.02.11, 16:25
      Ja sobie układam różne historyjki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka