21.02.11, 21:18
Cześć! No więc mam pewien problem, a mianowicie: w tamtym tygodniu przechodziłam zapalenie oskrzeli. Nie chodziłam od poniedziałku do szkoły i powoli bo powoli dochodziłam do siebie. W czwartek czułam się już bardzo dobrze i poszłam do szkoły. Niestety, w piątek dostałam gorączki 37,5-37,8. Wyleżałam i w sobotę było okej. Ale niestety w niedzielę od rana miałam temperaturę. Dzisiaj w szkole również nie było za kolorowo i wymęczyłam się cały dzień z taką temperaturą. Obecnie mam taką 37,8, a i tak muszę iść do szkoły. Zaproponowałam, żebym poszła do lekarza, bo nie wiadomo co mi jest, ale mama stwierdziła, że to normalne. A ja jestem pewna, że to nie jest normalne. Dodatkowo bolą mnie mięśnie, głowa i czuję się bardzo słabo. Wiecie może co mi jest? ;d
Obserwuj wątek
    • verrley . 21.02.11, 21:24
      Uważam po prostu, że jesteś chora. I powinnaś iść do lekarza aby Cię lekarz zbadał i przepisał Ci jakieś leki. I nie powinnaś chodzić do szkoły tylko leżeć w domu.
    • caterina97 Re: Chorba. 22.02.11, 09:46
      nie masz kaszlu, czy nie boli cię gardło? może zwykłe przeziębienie, czy tam przemęczenie? powinnaś iść do lekarza, bo gorączka nie występuje ot tak i nie można jej lekceważyć.
    • karmel_ Re: Chorba. 22.02.11, 10:10
      pewnie nie wyleczyłaś dokładnie tamtej choroby, albo twój organizm osłabł i zaatakowały cię nowe wirusy. myślę że to jakaś grypa. więc idź do lekarza, tak będzie najlepiej, on ci przepisze jakieś tabletki itd.
    • corba 22.02.11, 10:22
      lekarzem nie jestem , ale według mnie to powinnaś leżeć w łóżku i nigdzie sie nie ruszać... i brać antybiotyki!
      to normalne . jesteś po prostu zwyczajnie chora . i nie powinnaś w takim stanie chodzić do szkoły !
    • blondzia Re: Chorba. 22.02.11, 10:42
      To chyba grypa,lepiej iść do lekarza który przepisz antybiotyki . Ja kiedyś tak miałam,że przez tydzień bolało mnie gardło przez weekend było lepiej a w poniedziałek kiedy poszłam do szkoły się pogorszyło tak mocno mnie bolało aż w końcu straciłam głos i nie mogłam mówić byłam w szkole wtedy no ale bez głosu w szkole nie da rady do odpowiedzi wzięła mnie z chemii i dostałam 1 bo nie mogłam nic powiedzieć i później strasznie się czułam ale na drugi dzień przyszłam bo w tym czasie bardzo chorowałam miałam grypę żołądkowo i byłam przeziębiona i opuściłam wiele dni więc zależało mi chodzić do szkoły a jak przyszłam ze szkoły zmierzyłam temperaturę i miałam 38,2 na drugi dzień nie poszłam bo ledwo i tak wytrzymywałam w szkole crying okazało się,że miałam zapalenie krtani surprised
    • truskaax3 Re: Chorba. 22.02.11, 11:28
      Yyy , może idź do lekarza .. ?
    • misio Re: Chorba. 22.02.11, 13:57
      Idź do lekarza. Takich objawów nie można lekceważyć. A jeśli masz gorączkę to powinnaś leżeć w łóżku - żadnej szkoły!
    • trufla co tu dużo gadać. jesteś chora. 22.02.11, 16:05
      Zapewne masz grypę. Leż w łóżku, pij herbaty, jedz miód, pij wodę z cytryną i miodem. No i przede wszystkim pójdź do lekarza jeśli nie wiesz jakie leki masz wziąć lun jeśli Twoi rodzice nie wiedzą co Ci dać...
      • sysiek4444 Re: co tu dużo gadać. jesteś chora. 22.02.11, 16:18
        noo, masz świńską grypę.

a tak na sera, to jesteś chora, lepiej idź z tym do lekarza, leż w łóżku, bo może się pogorszyć.
    • pauliska1212 Re: Chorba. 22.02.11, 22:08
      twoja mama jest dziwna
      powiedz, że źle się czujesz i że chyba ci nie przeszło do końca
      powinnaś iść do lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka