Dodaj do ulubionych

A wy jakie macie zdanie na temat Frances Cobain ?

23.02.11, 16:49
Moi znajomi mają różne zdanie na temat Frances Bean Cobain . Niektórzy moi znajomi współczują jej straty ojca i takie tam, a inni mają ją (przepraszam za wyrażenie) sukę, która nie ma szacunku do swojego ojca. Szczególnie moja koleżanka ją znienawidziła po tym jak wyprawiła "śmiertelną szesnastkę" .
Moje pytanie brzmi tak jak w temacie .
A wy jakie macie zdanie na temat Frances Bean Cobian ?
I według was jest bardziej podobna do ojca czy do matki .
Jeśli był taki temat to sorry.

https://www.evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2008/12/frances_bean_cobain.jpg
Obserwuj wątek
    • klaudiau11 Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 16:50

> A wy jakie macie zdanie na temat Frances Bean Cobian ?

* Cobain , przepraszam .

• klaudiau11 Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 17:30
        Mam nadzieje że ktoś cokolwiek napisze . -_-
      • alyson96 Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 20:29
        nic o niej nie sądze bo się nią nie interesuje.
        a tak po za tym to jest bardziej podobna do matki.
    • czekoladowa_14 Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 17:44
      Niestety nie mogę o niej napisać co sądze, bo jej nie znam.
      • olusia... Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 17:58
        Nie znam jejindifferent
        • niemampomyslu mrrr 23.02.11, 18:07
          Podobna jest bardziej do matki. Niestety...
          Co do 16-stki, to byłby fajny pomysł (mowiłam, że jestem uczulona na Maj Słit Sikstin w stylu MTV?), gdyby nie historia z Kurtem.
          Ogólnie słabo ją znam.
    • trufla Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 18:16
      Nie specjalnie się nią interesuję. Śmiertelna szesnastka była po porstu kitowa, dziewczynce troszkę sie poprzewracało w główce, zapewne od tego całego zainteresowania mediów. Podobna do matki...
    • marsjanka115 x__x 23.02.11, 18:16
      gdyby nie włosy to istna Courtney .
      Nie wiem sama. niby córka samego Kurta ale przez tą słynną szesnastkę jakoś nie pałam do niej pozytywnym uczuciem ;/
    • ciapolka Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 18:20
      https://www.simfile.pl/resources/kagami_facepalm.jpg
    • nikuchova. Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 19:03
      szczerze mówiąc pierwszy raz o niej słyszę..
      podobna do Courtney, bardzo!
      nie mam o niej zdania, nie wiem o co chodzi z jej śmiertelną 16-tką, więc się nie udzielam. nie mam zdania.
      • kari116 23.02.11, 19:13
        możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tą śmiertelna szesnastką?
        • ciapolka być może ta "smiertelna osiemnastka" ma oznaczać 23.02.11, 19:17
          że urządziła imprezę po smierci jej ojca? nie wiem.
          • schabowy Nie znam jej :P 23.02.11, 19:27
            big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • mila13 Jaka matka taka córka... 23.02.11, 19:55
      Jak dla mnie to jest je**ięta(szczególnie chodzi mi o tej jej urodziny),nie ma szacunku dla swojego zmarłego taty ale nie ma się co dziwić jak ma się taką matkę,Courtney na pewno nastawia ją przeciwko Kurtowi.
      • kari116 wytłumazy mi to ktoś w końcu? 23.02.11, 19:57
        • mila13 Re: wytłumazy mi to ktoś w końcu? 23.02.11, 20:00
          www.laif.co.uk/art,frances_bean_cobain_nabija_sie_z_ojca,2714.html Proszę bardzo smile
          • kari116 Re: wytłumazy mi to ktoś w końcu? 23.02.11, 20:05
            dziękuję smile
            nareszcie.
      • star_is_best Re: Jaka matka taka córka... 23.02.11, 19:57
        potwierdzam Courtney jest ogólnie chamska głupia bezczelna więc córka pewnie też
    • star_is_best podobna do matki 23.02.11, 19:56
    • eurodont Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 20:44
      podobna to ona do matki jest.
      szmata , tak jak jej matka.
    • cyniczna Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 20:46
      ehm a kto to jest ? ; <
      • niemampomyslu @cyniczna 23.02.11, 21:01
        córka Kurta Cobaina i... właśnie, jest znana z czegoś jeszcze? Chyba tam jakąś artystką jest, malarką czy rzeźbiarką, znaną jako Fiddle Tim. Pfii.
    • kasiaczkowata lol, 23.02.11, 21:01
      normalna dziewczyna. Pewnie się już trochę pogubiła, w końcu paparazzi śledzą ją od dnia narodzin, ale nic do niej nie mam. Czytałam jeden czy dwa wywiady z nią i mówi całkiem od rzeczy. Najwięcej o tym, że nie chce być tym kim ojciec i żebyśmy nie oczekiwali po niej tego, że będzie drugim Cobainem. Frances chce żyć własnym życiem i ma do tego święte prawo.
      Lecz z drugiej strony chciałabym usłyszeć jej głos. Połączenie wokalu Courtney i Kurta - musi nieźle się drzeć big_grin. Z wyglądu do nich jest bardzo podobna.
      • mila13 Re: lol, 23.02.11, 21:04
        kasiaczkowata napisał(a):

normalna dziewczyna. Pewnie się już trochę pogubiła, w końcu paparazzi śledzą j
        ą od dnia narodzin, ale nic do niej nie mam. Czytałam jeden czy dwa wywiady z n
        ią i mówi całkiem od rzeczy. Najwięcej o tym, że nie chce być tym kim ojciec i
        żebyśmy nie oczekiwali po niej tego, że będzie drugim Cobainem. Frances chce ży
        ć własnym życiem i ma do tego święte prawo.
        Lecz z drugiej strony chciałabym usłyszeć jej głos. Połączenie wokalu Courtney
        i Kurta - musi nieźle się drzeć big_grin. Z wyglądu do nich jest bardzo podobna.

Jeśli dałabyś radę znaleźć któryś z tych wywiadów to byłabym wdzięczna. smile
        • kasiaczkowata @mila13 25.02.11, 22:44
          Kiedyś kupiłam jakąś anglojęzyczną gazetę i tam był obszerny wywiad z nią. Na internecie są głównie urywki i fragmenty i teraz znalazłam tylko dwa.
          www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6809 <---
    • rikkki hmm 23.02.11, 21:11
      do Courtney, ale oczy ma Kurta kwiat
      no sama nie wiem, raczej jej nie lubię bo ... no właśnie, może ta szesnastka i to, że ona kuurde! no już xd - to, że ona nie chce wiedzieć prawdy, bo ja bym się pytała matki o wszystko w takim przypadku i też nie widać, żeby miała jakikolwiek szacunek dla ojca robiąc taką imprezę. może nie suka, bo to za mocne ale jakoś jej nie lubię, bo ona nie wie nawet jak jej się poszczęściło mieć takie geny i nie mówię tu o Courtney. sciana
    • diana_rose Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 21:52
      Z wyglądu podobna do Courtney.
    • linda Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 23.02.11, 22:43
      Frances wzoruje się na matce bo niby z kogo ma brać przykład skoro to mamusia opowiada jej o życiu i o tym jaki był dla niej tata. A jak wiemy Courtney nie ma poukładane z głową. Stąd ta impreza na 16-tkę. Po za tym denerwuje mnie jej wygląd , ten makijaż. Podobna jest i do Kurta i do Courtney , jednak chyba bardziej do Courtney.
      • klaudiau11 -_- 24.02.11, 18:44
        Według mnie ona (niestety) bardziej przypomina mi Courtney z czasów młodości . -_-
        Ja nie przepadałam za nią do początku ale wnerwiła mnie tą śmiertelną szesnastką . No prosze was. Kto normalny tak robi ? o_O
    • pauliska1212 Re: A wy jakie macie zdanie na temat Frances Coba 25.02.11, 22:40
      dla mnie ona ma niepokładane w głowie
      po prostu

konkurs na najlepszą scenę samobójstwa na jej urodzinach tylko to potwierdził.
    • rabid_squirrel . 26.02.11, 15:13
      trochę przesadziła z tymi urodzinami ale nie znam jej tak dobrze żeby oceniać. Frances jest według mnie bardzo ładna i chyba podobna do matki tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka