Dodaj do ulubionych

Problem z włosami. ;c ;)

28.02.11, 22:42
Otóż problem polega na tym ,że od roku farbuję włosy na czarno (miałam już jej różne odcienie od granatu do rubinu itd., itd.) i mam już niestety tego czarnego dość... strasznie mam zniszczone włosy przez te ciągłe farbowanie (mniej więcej co półtora miesiąca) i chciałabym wyjść do naturalnego koloru jakim jest ciemny blond. Żeby w końcu dać sobie spokój z tym farbowaniem ,które tylko niszczy włosy i doprowadza mnie do szału. ;c I takie pytanie: czy wystarczyłoby żebym położyła na włosach rozjaśniacz i zafarbowała włosy farbą jasny brąz (lub jakiś karmel)? Czy muszę je dekoloryzować dopiero. Oo'? Nie chce ich jeszcze bardziej niszczyć... ale ostatnio farbowałam włosy na końcu stycznia i zamierzam poczekać ze zmienianiem koloru do maja-czerwca. Czy są jeszcze jakieś domowe sposoby lub szampony ,które stopniowo rozjaśniłyby mi włosy chociaż o jeden ton? Bardz potrzebuje pomocy. ;c

+ nie chcę iść z tym do fryzjera ponieważ nie dość ,ze nie mam 2oo-3oo zł żeby od razu wyłożyć na ten cel to jeszcze nie za bardzo ufam fryzjerom.

za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. smile)
Obserwuj wątek
    • seneka4 Re: Problem z włosami. ;c ;) 28.02.11, 22:43
      *** mam już niestety tego czarnego dość... strasznie mam zniszczone włosy przez te ciągłe farbowanie (mniej więcej co półtora miesiąca) roku nie miesiąca. przepraszam. smile
      • seneka4 Re: Problem z włosami. ;c ;) 28.02.11, 22:44
        seneka4 napisał(a):

> *** mam już niestety tego czarnego dość... strasznie mam zniszczone włosy przez
        > te ciągłe farbowanie (mniej więcej co półtora miesiąca) roku nie miesi
        > ąca. przepraszam. smile

kolejna pomyłka. ;/ jednak chodziło mi co półtora miesiąca. przepraszam ,ale się śpieszę. ;c/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka