malwinka15 02.03.11, 19:00 według was to kto ? Dlaczego tak uważacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
made_in_italia Bieber ... 02.03.11, 19:18 ... przecież on teraz ma tylko anty fanów (no wystarczy przeczytać komentarze do newsów o Bieberze) Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroco Re: Bieber ... 03.03.11, 23:24 O nie, Justin Bieber na pewno się nie stacza. Tak dla ścisłości powiem, że jego fanką nie jestem. Ale popatrzcie. Ma dużo anty-fanów, ale zauważcie ile ma fanów! Poza tym cały czas nagrywa, zdobywa nagrody i inne takie. On cały czas się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.03.11, 19:35 wiele takich nie powiem o jakie mi chodzi gdyż nie chce mi się wyjaśniać czemu tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Kryśka S. 02.03.11, 19:42 Te jej zęby są najgorsze! Odstrasza ludzi swoim wyglądam, w kółko pali... żygać mi się od niej chce! Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Niestety. 02.03.11, 19:47 Green Day. Kocham ich. Uwielbiam. Ale za 21 Guns i resztę tej płyty powinni dostać po ryjach. Naprawdę. A jeszcze Billie się z Gagą całuje. To już jest cholerne przegięcie. Niedługo będzie do Biebera się tulił. Jeszcze jedna taka płyta lub debilne wybryki i przestanę ich lubić. Teraz zabijcie mnie, drogie fanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Niestety. 02.03.11, 19:53 Hm, nie wiem... Chyba Justin Bieber, bo ma już więcej antyfanów niż fanów ( przynajmniej w Polsce). No i wiele innych gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Bieber i Krysia . 02.03.11, 19:51 Bieber-nie muszę tłumaczyć, bo chyba każdy wie dlaczego. Krysia Stewart - Jest nędzną aktorką ,ciągle pali , wygląda jak menel, nie dba ani trochę o swój wygląd, ciągle pokazuje "fack you" do zdjęć, skończyła szkołę w wieku 13 lat z własnego lenistwa (jak wywnioskowałam z wywiadu). A teraz pewnie fani zmierzchu i beliberki będą mnie opieprzać... Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Staczające się gwiazdy . . . 03.03.11, 15:25 Justin Bieber. Nie piszę tutaj jego nazwiska dlatego, że jestem jego anty. On po prostu jest maszynką do robienia pieniędzy. Oszukuje swoich fanów, nie ma szacunku do współpracowników. Sodówka mu uderzyła do głowy. Teraz będzie już tylko gorzej... Kryśka Aguilera. Sława ją przerosła. Nie radzi sobie z pracą i prywatnym życiem. Doda. Nie muszę chyba mówić czemu. I jeszcze wiele, wiele innych gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Staczające się gwiazdy . . . 03.03.11, 21:00 Mucha, Bieber. Mucha dlatego, że to jak się zachowuje, jest po prostu karygodne, nawet jeśli będzie świetną aktorką, to takim zachowaniem zrazi do siebie ludzi, którzy mogliby być jej fanami. A Bieber dlatego, że za dużo sobie antyfanów narobił. I nie mogę oprzeć się wrażeniu, że za czasów One Time był normalny, nawet go lubiłam. Ale teraz sodówka uderzyła mu d głowy. Pozostaje mieć nadzieje, że to tylko takie szczeniackie zachowanie i za parę lat opamięta się. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Doda...---> 03.03.11, 23:59 Największa polska wyznawczyni zasady 'nie ważne co piszą, ważne, że piszą' . Dla niej najważniejsze jest robienie skandali. Nawet nie pokazuje tego 'minimum', że zależy jej na muzyce ... że ją kocha . Głos ma ładny, szkoda tylko, że nie potrafi go godnie wykorzystać. Wypinanie tyłka i pokazywanie cycków zrobiło się już nie tylko żałosne, ale i obrzydliwe. Mówi się, że ma te wysokie 165 IQ, ale nazywając samą siebie "królową" tego nie oddaje. Skoro ma miano Artystki to powinna dużo bardziej skupiać się na dobrym tworzeniu, robieniu i wykonywaniu muzyki, a trochę mniej skupiać uwagę na zrobieniu dobrego show. Oczywiście to też jest ważne, ale jak dla mnie muzyka jest znacznie ważniejsza . Poza tym jak zabiera się za robienie płyty anglojęzycznej powinna duuużo bardziej popracować nad akcentem, bo jest u niej beznadziejny. I to nie jest tylko moje zdanie, bo pytałam kilku amerykanów, których poznałam na omegle.com i oni również powiedzieli, że akcent to ma zajebiści.e beznadziejny. :amen: Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua ehmm 04.03.11, 11:10 Bieber sie waszym zdaniem stacza? chyba sobie żartujecie. Przecież on jest na szczycie , przez ten cały film. Nie jestem jego fanka. Nie lubilam go , bo wszyscy go nie lubili - pewnie tak samo jak większość z was. Ale usłyszałam chyba na vivie somebody to love i stwierdziłam że tak na prawde to ON mnie wpienia a NIE jego muzyka. W każdym razie on sie nie stacza a wam brakuje obiektywności. Jak dla mnie to Doda i Mucha.Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Staczające się gwiazdy . . . 11.03.11, 18:44 1. Kristen Stewart. Potrafi tylko pokazywać zęby, a nie grać. Wszystkim pokazuje faki, pije, pali, ćpa i na dodatek ma ryj jakby ją tir przejechał 2. Demi Lovato. Chciało dziecko sławę to ma. Pobiła brutalnie tą Alex, była w psychiatryku. Pewnie też ćpa, pije i pali 3. Miley Cyrus. Udaje, że jest bardzo dorosła. Stały tekst ćpa, pije, pali Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Jest taka jedna... 21.03.11, 16:37 i jest to Cyrus. Sory, ona się nie stacza - ona już jest na dnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Staczające się gwiazdy . . . 21.03.11, 18:51 Amy Winehouse - świetny głos i uzależnienie. Szkoda jej, mam nadzieję, że jeszcze wróci do swojej dawnej kariery i życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Znane twarze, które występują w reklamach... 21.03.11, 19:05 Nic dodać, nic ująć. Rozumiem, że chcą zarobić, ale bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1101 Re: Staczające się gwiazdy . . . 25.03.11, 15:24 cyruska,bo na scenie występuje w majtkach... Odpowiedz Link Zgłoś