olaalo Ooo taak! 07.03.11, 22:29 Ja się różnię zdecydowanie od dziewczyn z klasy. Ja np. bardzo lubię zespół ABBA, nie jestem sportową gwiazdą, nie noszę krótkich spódniczek, itp. Ale.. W mojej klasie panuje taki porządek - lubisz metal to super, nie lubisz go, usłyszysz zbiorowe: "Ty debilu, to czego inego słuchasz?!" Największa Elita naszej szkoły to grupka rozchichotanych, słodziutkich "Metalówek", które nie wiedzą, co to jest "pole uprawne" (przykład z życia wzięty!!!). Ponadto, dzięki siostrze jednej z nich zostały wprowadzone w niezwykły świat Ćpunów, który stawia przed nimi wiele możliwości! Dlatego, cieszę się, że nie jestem taka jak inne. PS NIe uważajcie, że dyskryminuję inne gatunki muzyczne - ja tam do nich nic nie mam, wiem, że każdy ma inny gust, ale niektóre dziewczyny tego nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
linda To , że się od nich wszystkich różnię to jest fakt 07.03.11, 23:16 Jak byłam mniejsza to nie rozmawiałam z dziećmi z mojego wieku bo byli dla mnie głupi , dziecinni i " niedojrzali " .Nie umiałam się z nimi porozumiewać i romawiałam z dorosłymi podczas gdy oni uważali mnie za dziecko , które nic nie rozumie. W sumie to normalne , sama też bym się tak zachowywała....do tej pory tak mam. Psycholog do której kiedyś chodziłam powiedziała , że nigdy nie będę umiała dogadywać się z rówieśnikami. To jest chore i bardzo mi to uprzyksza życie Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Różnicie się ?! 08.03.11, 17:35 Czasami mam takie wrażenie, ale przywykłam...Zresztą to nie takie złe przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś