Dodaj do ulubionych

Zeszyty OXFORD

07.03.11, 11:31
To sekcja pt:"SZKOŁA",ale również stylu wink
W każdym bądź razie, na rynku jest wieeele firm specjalizujących się w produkcję zeszytów, którym zawdzięczamy, to ,ze nei mamy tabliczek na kredę i choć które są z bezcennego papieru (którego ścianaja za dużo) to są jeszcze ważniejsze wink
Dotąd mysląłm,ze to nei ważne, no wiecie co za różnica czy kupie zaeszyt za 3 zł czy za 60 groszy? Po dłuższym czasie okazło sie ,ze to ma spore znaczenie ;/ Jesli chcesz mieć ładny zeszyt, z kartkami z poza recykling owego źródła ( wiem to ekologicznie,ale nie estetycznie i ciężko się pisze) i które nei wypdadaje po jednym wyrwabniu i to z środka ( okej to akurat aż tak ważne nbei jest alep rzede wszystkim które trzymajasieswojego mierjsca ;p). Sporo się widzi w papiernikach czy supermarketach albo tv zeszytów firmy Oxford ceny wahają sie od 3-10 zeta prawda? To dużo ,ale normalny zeszyt taki nie kołowy/z twardą okładką /z miękkim grzbietem ,ale z miękką okładką mieści się w cenie 3 zeta jeszcze zależy gdzie zakupicie. Przejrzałam ich stronkę i znalazłam wiele ciekawych zeszytów- www.my-oxford.pl/school_brul.php . Dla zainteresowanych jest kolekcja ekologiczna czy bardzije twórcza gdzie można samodzielnie zaprojektować okładkę ;p A co wy sądzicie? Macie, kupujecie, chcecie zakupic czy sądzicie ,ze to wymysł i niepotrzebnie wydana kasa?
Obserwuj wątek
    • laney. Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 11:39
      Moim zdaniem: zeszyt to zeszyt. Mam w nim mieć najważniejsze notatki i mam być estetyczny, a jeśli ktoś lubi może mieć estetyczny + artystyczny.
      Ja tam lubię zwykłe zeszyty, chociaż nie powiem, bo Oxfordowskie są robione z pomysłem. wink
      • laney. Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 11:43
        laney. napisał(a):

> Moim zdaniem: zeszyt to zeszyt. Mam w nim mieć najważniejsze notatki i mam być
        > estetyczny
        , a jeśli ktoś lubi może mieć estetyczny + artystyczny.
        > Ja tam lubię zwykłe zeszyty, chociaż nie powiem, bo Oxfordowskie są robione z p
        > omysłem. wink

* ma być estetyczny, miało być. -.-
        • kingura117 Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 12:09
          Od dwóch lat je kupuję, matma obowiązkowo w grubej okładce. Kartki są grube i przede wszystkim białe wink
    • katsuumi_17 To największa strata kasy, serio. 07.03.11, 12:54
    • olckaa Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 13:16
      ''zeta'' - kpisz sobie ?
      kto teraz tak mówi
      wielka znawczyni stylu
      • nikki712 Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 13:35
        eee skrót, nie mam sie za znawczynię.
        Masz problem, odbierając źle słowa innych, przedtem sie tego nei upewniając i jeśli myślisz,ze ludzie którzy zakładają tu wątki i wypowiedzi używając specyficznych slów i skrótów maja o sobie wywyższone zdanie to poważnie zastanów sie nad sobą i rozejrzyj sie dookoła.
    • natip11 Re: Zeszyty OXFORD 07.03.11, 14:08
      nie za bardzo zależy mi na zeszytach,
      więc po co tracić kasę ?
    • jenny. .. 07.03.11, 14:23
      Jakoś mnie nie kręci wydawanie 10 zł na zeszyty.-,- wole wydać tą kase na coś innego
      • gola. ._. 07.03.11, 14:25
        jak dla mnie nie ma to znaczenia w jakim zeszycie piszę.
        byle nie z hannah montana czy czymś podobnym.
        • lovebug Re: ._. 07.03.11, 14:39
          mam kilka z oxfordu i nie narzekam, bo są one przydatne mi bardzo, przy moim pisaniu idzie mi to lepiej, estetyka i tak dalej, kupuje je tylko do najważniejszych przedmiotów, by się nie rozleciały. 8D
          a tak to hertiz. suspicious
          • miastowa. Re: ._. 07.03.11, 19:42
            mam 4 zeszyty Oxford , są spoko , mają fajny design , grube kartki serce
    • xxxnikusxxx +. 08.03.11, 17:06
      Nie mam, zwykła, ludzka fanaberia.
    • cesautres wymysł i niepotrzebnie wydana kasa 08.03.11, 17:12
      ja mam zeszyty z biedronki i jakoś żyje -,-
    • klaudiau11 Re: Zeszyty OXFORD 08.03.11, 17:20
      Nie zwracam uwagi na to jakie zeszyty kupuje .
      zazwyczaj to coś w stylu international paper .
    • serduchowo zeszyt to zeszyt -.- 08.03.11, 17:37
      poza tym nie będę wydawała trzy razy więcej na jeden zeszyt, bo
      A) to strata kasy
      B)można za zaoszczędzone pieniądze kupić masę innych rzeczy
      C) nie będę wydawała tyle kasy na szkołę, jakby podręczniki nie były wystarczająco drogie
      D)nie będę narażała rodziców na niepotrzebne koszty

no to na tyle
    • rihanna01 Re: Zeszyty OXFORD 20.03.11, 14:29
      Ja mam dużo OXFORD'ów. Może i kosztują dużo, ale cóż. Papier ma bardzo dobrą jakość.
      • pink_rulez Re: Zeszyty OXFORD 20.03.11, 19:18
        I tak wolę zeszyty Pigna.
    • trufla Re: Zeszyty OXFORD 24.03.11, 09:08
      One mają bardzo fajne kartki. Takie delikatne, bardzo dobrze się na nich pisze. Mam taki do edukacji dla bezpieczeństwa...
    • rokokoo wymysł. 24.03.11, 09:35
      mam dwa zeszyty z oxforda, właściwie to przypadkowo. noale. zastanówmy się . jeśli miałabym kupić trzy takie oxrodowe zeszyty za 10 zł, to już bym miała za to bluzkę. opyla się ? aj dont fink soł.
    • 5 Zeszyty OXFORD 24.03.11, 16:34
      Nie sądzę, że to strata pieniędzy. Wszystkie zeszyty mam z Oxfordu i muszę powiedzieć, że różnica jest spora. Bielsze, grubsze kartki, bardzo "lekko" się pisze. Jestem z nich zadowolona.
    • mint_vanille 24.03.11, 16:45
      fajny i dobry pomysł. jestem za . serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka