dusssia 10.03.11, 16:46 Może któraś z was uczy się tańczyć w stylu Michaela Jacksona, sa wogóle jakieś szkoły , kursy które tego uczą ? czekam na odp + Michael Jackson- Hoollywood Tonight - POSŁUCHAJCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Michael Jackson-taniec 10.03.11, 17:26 Nie uczę się, ale moonwalk umiem Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Michael Jackson-taniec 10.03.11, 17:47 poszukaj w różnych szkołach tańca w twoim mieście, na pewno znajdziesz. : P są także obozy np. ZOSTAŃ KRÓLEM POPU , gdzie w programie jest między innymi nauka choreografii Thriller'a. ja umiem kilka choreografii z piosenek (beat it, billie jean itp.), moonwalk itp. XD jaki lans normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Michael Jackson-taniec 10.03.11, 18:05 Taniec Michaela Jacksona to zdecydowanie coś niesamowitego, dołączam się do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
olckaa Re: Michael Jackson-taniec 10.03.11, 18:32 Ja próbowałam , bo były warsztaty u mnie w mieście i przypadkiem trafiłam na dziewczyne , która pokazywała jak się to tańczy . Podziwiam Michaela za ten taniec , jest trudny ale świetny Odpowiedz Link Zgłoś