majka04 13.03.11, 16:09 Oglądacie ten serial ? Jak tak to jakie są wasze wrażenia po 2 odcinkach ? Szczerze mówiąc to ja nie lubię długo czekać i poszperałam trochę w necie i znalazłam już 3 odcinek Ja lubię ten serial, ale mam nadzieję że się trochę bardziej rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzata.14 Re: Chichot losu. 13.03.11, 16:35 Ja nie oglądałam pierwszego odcinka.. Ale drugi tak i powiem że mi się nawet podobał ______________________________________ A wiesz może ile ten serial ma odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Chichot losu. 13.03.11, 17:24 oglądałam pierwszy i wciągnął mnie wiec wczoraj ogladałam następny, szczerze mówiąć to gapilam sie w ekran bez przerwy , a jak mówiła tym dzieciom to już wogóle, moja mam oczywiście płakała ;p ogólnie fajny serial Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Chichot losu. ajny serai 18.03.11, 20:09 Fajny serial, czekam na 3 odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Chichot losu. 22.03.11, 17:29 oglądam to hehe i wg mnie jest spk chociaż 2. odc był troche nudny Odpowiedz Link Zgłoś
letty Re: re: re: TU! 22.03.11, 17:43 Były już 3 odc. jak nie wiesz. tak ogl nawet nawet .choc wolę przystań mogli nakręcic kolejny sezon! Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Chichot losu. 22.03.11, 18:44 zaczęłam czytać książkę na podstawie, której jest ten serial i nie dokończyłam jej. była okroooopnie nudna. no, ale serial jest nawet fajny. chociaż to dopiero dwa odcinki.. zobaczymy później. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_19 Re: Chichot losu. 26.03.11, 13:45 Ogladalam troche pierwszego odcinka i musze przyznac ze byl nawet spoko. Ale emituja go w nieodpowiednim czasie, bo wioekszosc ludzi w sobote po 20 oglada Must Be The Music. Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Chichot losu. 26.03.11, 10:47 Nie jest źle, ale jak na razie trochę nudno. Zobaczymy jaki będzie dzisiejszy odcinek ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Chichot losu. 26.03.11, 10:57 nie, nie oglądam, z tych nowych to oglądam rodzinka.pl i przepis na życie. a oprócz tego na wspólnej, 90210, dr.house, Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 A więc... 29.03.11, 22:24 Akacja się jeszcze tak bardzo nie rozwinęła, ale fajny jest ten serial. Oglądam co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
wikaa Re: Chichot losu. 26.03.11, 11:14 Ten serial jest zarąbistyy !!! Uwielbiam goo ! A gdzie znalazłaś ten 3 odcinek ?? ;* Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Chichot losu. 26.03.11, 11:29 chichot losu, rodzinka.pl, przepis na życie, 1920 - wojna i miłość - moim zdaniem te seriale zrobione są, aby wypełnić pustkę w ramówce. Odpowiedz Link Zgłoś
aggg Beznadzieja 26.03.11, 12:08 Jakaś porażka, wszystkie te seriale typu chichot losu, barwy szczęścia, pierwsza miłość, na wspólnej, m jak miłość, rodzinka.pl itp. dla mnie są takie same i nic się w nich nie dzieje o.o Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Chichot losu. 26.03.11, 12:22 obejrzałam w necie te odcinki , które juz były i nie powiem ten serial jest nawet . dzisiaj kolejny odcinek , raczej obejrzę . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Na jakim programie jest ten serial ? 26.03.11, 13:21 Nie słyszałam o tym serialu ,ogólnie to mało słyszę o serialach bo za dużo telewizji nie oglądam bo aby nauka jedyne co oglądam to Pierwsza Miłość na Polsacie i jeszcze Rodzinka.pl oglądałam ostatnio bo koleżanki mówiły,że to jest śmieszne i całkiem jest Odpowiedz Link Zgłoś