martynka5008 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 15:41 Chłopaki nie lubią dziewczyn takich które chodzą na szpileczkach,całe różowe,takich panieneczek które mówią że deska,rower,piłka nożna i sport to głupota Lubią: kiedy dziewczy są chętne do próbowania nowych rzeczy,wyluzowane,grają z nimi w np.kosza,nogę i (przynajmniej w moim otoczeniu) rywalizują z nimi oto np.kto silniejszy,kto szybszy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agradable Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 15:45 hmm...czytałam wasze wypowiedzi i trochę się zdziwiłam a zwłaszcza jak pisałyście o tym że chłopaki nie lubią grubych dziewcząt? to co dziewczyna musi się starać żeby wyglądać jak patyk żeby zauważył ją chłopak? wydaję mi się że miłośćto akceptowanie się takim jakim się jest to tylko moje zdanie Każdy może uważać inaczej...myślicie że grubych dziewcząt nie da się kochać ? te dziewczyny które napisały że nie lubią grubych kobiet powinny się trochę zastanowić!! W każdym człowieku jest piękno . A czy w patyku? Odpowiedz Link Zgłoś
anetka. Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 16:05 Każdy chłopak ma inny gust i podobają się jemu różne rzeczy , jeden może coś lubić a drugi nie ... z tego co można zauważyć to większość chłopaków ze szkół lubią puste laski .. takie , które mają tonę makijażu , są szczupłymi patykami , farbowane włosy co miesiąc , z 50 kolczykami na mordzie i ciele ! jakieś dzikuski , które mają bzika i nie po kolei w głowie ! a także łatwe , które można z łatwością wykorzystać ;x może to przerażające , ale tak właśnie jest .. chłopacy rzadko kiedy oglądają się za normalnymi dziewczynami i podobają się im normalne dziewczyny . Według mnie nie ma odpowiedzi na to pytanie bo każdy gustuje w innych dziewczynach . Uważam tylko , że te puste lalki mają więcej szczęścia i więcej powodzenia niż te normalne dziewczyny . a dlaczego tak jest ? dlatego , że faceci wiedzą , że taką mogą szybciej zdobyć , a jest to taki wiek w którym ciągnie do wielu rzeczy .. nawet tych zakazanych xD Jeżeli chodzi o mnie to uważam , że faceci powinni wybierać normalne dziewczyny a nie takie , które nie mają nic w głowie xD Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 16:21 chłopaki nie lubią jak dziewczyny się obsesyjnie gapią uwierz wiem co mówię... sama to przeżyłam Odpowiedz Link Zgłoś
werdzi23 Dziewczyna dobra czy nie? 27.03.11, 16:22 Moim zdaniem chłopacy w dziewczynach ni lubią tego ,gdy dziewczyna jest zarozumiała.Gdy chłopak powieży jej jakiś sekret ,a na następny dzień cała szkoła o ty będzie wiedziec i robic na niego wielkie oczy.Także gdy kobieta czy dziwczyna o siebie ni dba.Wtedy chłopak ni ma ochoty jej przytulic , pocałowac czy cos w tym stylu.Umnie w szole z mojej klasy też sie jedni dobrali, chodzili ze sobą tylko z 2 tygodnie. Ponieważ ona się wogóle nie starał , ona nie chciała z nim nigdzie chodzic ani siedziec bo ię wstydziła.Ale gdy znajdzie się tą prawdziwą miłośc to trzeba wytrzymac z nią jak najdłuszej .Żeby zawsze tak byó.WSZYSTKIM TEGO ŻYCZĘ .Muszę kończyc papapa Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 16:26 To chyba zależy od gustu chłopaka ;P Jeden nie będzie lubił narzucania itp, a drugi wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
miki19958 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 16:59 Na pewno przemądrzałych i plotkujących które myślą tylko o sobie.. najlepszy dla nich ideał? Moim zdaniem miła, skromna, ładna, z którą można pogadać o wszystkim ;] Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 17:07 chłopaki nie lubia dziewczyn które są zaniedbane .. i oczywiście plastików ; ] przynajmniej wiekszosć x D wola normalne dziewczyny a nie jakieś plastikowe blachary i dziewczyny JP ! Dla chłopaków dziewczyna powinna być kobieca a nie jakaś która chodzi w dresach z krokiem do kostek m, bluza do kolan , pali i pije ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 17:15 wydaje mi się, że chłopacy nie lubię kiedy dziewczyna jest samolubna XD . Odpowiedz Link Zgłoś
princessaxd Czy ty nie wiesz ? 27.03.11, 17:32 nie wiesz o tym że na tym portalu jest więcej dziewczyn niż chłopaków !? Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 27.03.11, 17:37 gdy są niechlujne, nie dbają w najmniejszym stopniu o swój wygląd, są chamskie, są grube, są nachalne. tak mi sie wydaję ; p Odpowiedz Link Zgłoś
vjola_ Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 17:41 Na pewno tego, że często się narzucają. Kobieta lubi być zdobywaną, a facet zdobywać - naturalna kolej rzeczy- i tak powinno być ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ian Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 18:07 1. Nie lubią egoistek 2. Nie lubią kiedy z przesadą dbają o wygląd (tylko o tym myślą i na tej podstawie oceniają) 3. Nie lubią poważnych dziewczyn (wolą na wesoło porozmawiac) 4. Nie lubią kiedy dziewczyna ma obsesje na czyimś punkcie (jakiejś sławnej osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 18:11 Z mojego '' rodzeńskiego '' doświadczenia to wiem, że nie lubią palących, bardzo często przeklinających, oraz zaniedbanych . Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 a więc... 27.03.11, 18:23 Każdy ma swoje wymagania... Wydaje mi się że nie lubią takich co cały czas mówią o paznokciach takich "laluń" Niwchlujny... nie lubią jak dziewczyn wyższych od chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 27.03.11, 18:32 Można nad tym deliberować godzinami, to zależy od punktu widzenia każdego z chłopaków, jednak w większości (tak mi się wydaje) osób płci brzydkiej nie lubi ''sztucznych'', ''plastikowych'' dziewczyn takich tapeciar. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti <.> 27.03.11, 18:52 Kiedy dziewczyna traktuje ich jak przyjaciółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantvd Re: <.> 27.03.11, 19:41 kiedy ciagle narzekaja,sa w typie barbie udaja kogos kim nie sa i jak sa totalnie zaniedbane Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 19:42 hm. niechlujstwa, jak piszczą. nie wiem... jestem dziewczyną, nie wiem co myślą chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 27.03.11, 19:47 ` hm, chyba takich wielkich paniuś, nie wiadomo czego z siebie robiących, zbyt wyzywających, wieśniackich.... tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kinnia Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 19:48 hmm... ;PP możliwe, że tego, iż gadatliwe są ;D albo, że za bardzo się przejmują małostkami. tak sądzę, ale.. sama jestem dziewczyną, więc... co tu gadać ;D w nas to się wszystko lubi, no nie ? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 20:09 przetłuszczonych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 20:21 Z tego co mi wiadomo od moich kumpli itd itp to oni lubią kiedy dziewczyna jest sobą, kiedy jest wyluzowana, lubią takie które mają poczucie humoru i można się z nimi fajnie bawić, a jeśli chodzi o wygląd to zadbane, minimalny makijaż a ubiór to lubią jak ubieramy się dziewczęco ale jak chodzimy w dresach to jakoś im to też nie przeszkadza, przede wszystkim zwracają uwagę na naturalność w wyglądzie w zachowaniu, chociaż znam kilku kolesi którzy lubią puste lale z kilogramami tapety na gębie i zachowaniem jak dziwka ale zazwyczaj to jest u nich chwilowa ekscytacja. W każdym razie to co wiem ja wiem od kumpli i znajomych i trochę z własnych obserwacji Odpowiedz Link Zgłoś
lusior Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 20:29 myślę, że sztuczności. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina100 Odp.: Czego chłopacy nie lubią w dziewczynach. 27.03.11, 20:48 Na pewno, że są grube. Nie lubią sportu. Są plotkarami. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Odp.: Czego chłopacy nie lubią w dziewczynach 27.03.11, 20:59 Chłopaki nie lubią w dziewczynach : sztuczności , kłamstwa, nie lubią tapeciar , że tak powiem (czyt. dziewczyn z toną tapety na twarzy), nie lubią plotkar i nie lubią szarych myszek. Lubią natomiast dziewczyny z poczuciem humoru , z własnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ tu :D 27.03.11, 21:27 Chodzenia za rączkę z inną dziewczyną do szkolnego kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Czy jakiś facet mógłby się tu wypowiedzieć ? 27.03.11, 21:29 Czytając niektóre komentarze lasek to śmieć mi się chce. Koleś ,któremu naprawdę zależy nie patrzyłby tylko na wygląd ,ale i na charakter. Ale widzę ,że niektóre laski zadają się tylko z typem : tapeta na ful ,duży biust i długie nogi. Nie wszyscy są tacy. Każdy lubi co innego i są faceci ,którzy lubią laski przy kości ,znam takich. Któraś opisała siebie i uważa ,że taki typ podoba się każdemu a to duży błąd. nie jestem facetem ,ale chciałabym by jakiś się wypowiedział na ten temat ,może wtedy niektóre z was przejrzały by na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 22:01 przeklinania i nadmiernego makjażu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 23:35 tych, które nie potrafią, nie chcą o siebie zadbać... Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 musze przyznać, 28.03.11, 14:35 że założyłaś bardzo fajny i przydatny wątek można się na prawdę dużo dowiedzieć. choć i tak każdy chłopak jest inny. ja myślę, że chłopcy nie lubią w dziewczynach samolubności, sztywniarstwa, no i tej niechcianej otyłości.. choć u mnie w klasie jest taka dziewczyna, chłopcy ja lubią, ale jednak żaden nie chciał by z nią być. lubią dziewczyny inteligentne, ale nie takie, które wywyższają się nad innymi swoją mądrością, oj nie. lubią takie z którymi można pogadać na przykład o sporcie, ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to śmiech... 28.03.11, 14:38 Chłopaki w dziewczynach nie lubią za dużo tapety na buzi bo jak jest jej za dużo wy myślicie ''ładna jestem'', chłopak myśli ''za dużo tego ma na mordzie, pewnie sobie szpachelką nakładała'', nie lubią jak dziewczyny mają te leginsy bez tuniki bo cały tyłek widać a, to okropnie wygląda. Nie lubią jak dziewczyna pali, pije, przeklina lub ćpa bo lubią jak dziewczyna jest schludna, a przede wszystkim dba i szanuje samą siebie Odpowiedz Link Zgłoś