laurilla 19.03.11, 22:35 Hej ;* Mam pytanko. Używacie może pomadek z serii nivea ? Jaki 'smak' lubicie najbardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelcia553 Re: Pomadki nivea ;DD 13.04.11, 18:26 ja najbardziej lubię pink grapefruit ;** Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Pomadki nivea ;DD 21.03.11, 18:15 mam z serii Fruity Shine, Dragonfruit. według mnie jest cudna, lepsza od wszystkich błyszczyków razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Re: Pomadki nivea ;DD 21.03.11, 18:17 Tak, są super. Ja najbardziej lubię truskawkową-czerwona-! Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Pomadki nivea ;DD 24.03.11, 13:15 nie używam. może sobie sprawię jakąś xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolasmusik Re: Pomadki nivea ;DD 24.03.11, 13:29 Hej Drogie Kociaki! Liczę na wasza pomoc! Proszę o klikanie na reklamy na oto tym blogu: karolasmusik.blogspot.com , poza tym wiele ciekawych informacji! Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Pomadki nivea ;DD 06.04.11, 20:19 ja nie mogę żyć bez pomadek, ale używam takich z avonu, truskawka z wanilią *_* Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Pomadki nivea ;DD 06.04.11, 20:49 Moim zdaniem są fajne moja ulubiona jest truskawkowa Odpowiedz Link Zgłoś
maadz. Re: Pomadki nivea ;DD 09.04.11, 14:37 teraz używam Nivea - med protection. lubię Milk&Honey i nautralną. zapach jednak zostawiam dla błyszczyków, kolor dla szminek Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pomadki nivea ;DD 09.04.11, 19:57 ja mam taką niebieską z aloesem i czymś tam jeszcze. dobrze nawilża. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka785 Re: Pomadki nivea ;DD 10.04.11, 10:16 dobre są lubię truskawkę jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Pomadki nivea ;DD 13.04.11, 18:35 truskawka <3 ale fajny jeszcze jest miód i mleko ;* Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Pomadki nivea ;DD 13.04.11, 18:38 też mam z serii Fruity Shine, Dragonfruit. kupiłyśmy z 2 koleżanką, ale nie używam. ładny zapach,ale tak mnie po nim głowa nawalała, aż się dziwiłam. zle na mnie działa xD Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Używam bez pomadki się nie ruszam z domu. 13.04.11, 18:54 Miałam wiele pomadek z Nivea i tylko z Nivea są najlepsze Obecnie mam taką różową pomadkę która pachnie podobnie do czekolady i maluje na jasny ale widoczny róż nazywa się perłowy blask czy coś takiego a wcześniej miałam o zapachu arbuzów i malowała na ciemny połyskują róż a jeszcze wcześniej miałam pomadkę grejpfrutową była bezbarwna ale pachniała cudnie a jeszcze przed to miałam dużo pomadek takich z Nivea niebieskich które pachną jak wszystkie kremy Nivea i była bezbarwna . Ja bez pomadki się nie ruszam mam ją zawsze przy sobie czy jestem w szkole czy na mieście to pomadkę mam a zwłaszcza w zimę kiedy usta szczególnie potrzebują ochrony i pielęgnacji pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Pomadki nivea ;DD 14.04.11, 14:08 Najbardziej lubię mleko i miód, różaną i zapach truskawkowej, ale jej nie uzywam bo amluje na czerowno, ale najczęściej i tak używam Bebe, bo lepiej pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Już nie ;/ 15.07.11, 13:41 Kiedyś używałam perłowej, greapfrutiowej (już wycofana) i arbuzowej. Teraz żadnej z nich nie używam, szybko schodzą są mało widoczne, a te zapach są do znudzenia. Używam flamastrów do ust, szminek i błyszczyków, a jeśli chodzi o pielęgnacyjne szminki to zamiast Nivea polecam Carmex ! Odpowiedz Link Zgłoś