Dodaj do ulubionych

Plastry...

20.03.11, 19:33
Hej,
Na rękach mam ciemne, długie włosy, czy można to jakoś usunąć. Mogłabym ogolić, ale wtedy szybko odrosną.Myślałam jeszcze o plastrach, ale jakie są najlepsze? i czy wystarczy mi to na np 2 -3 tyg, czy po trzech dniach będę musiała to powtarzać? Może wy mi pomożecie.
Obserwuj wątek
    • domaa Re: Plastry... 20.03.11, 19:39
      też mam takie czarne włosy, też mi przeszkadzaja. ale kazdy takie ma, u blondynów nie widać.
      Mi mama mówiła, że jak bede juz dorosła to pojde do kosmetyczki i mi wyrwie
    • fano__x Re: Plastry... 20.03.11, 19:52
      myślę, że nie warto. też takie mam, moje koleżanki też. nie ruszaj tego bo po co, w wiosnę i lato słońce ci je rozjaśni i ich wgl nie widać, a w zimę i jesień zazwyczaj się nosi jakieś bluzy bo jest zimno, więc nie widzę potrzeby. przemyśl to lepiej smile
    • lupitka30 Re: Plastry... 21.03.11, 14:49
      też mam ten problem...ale w lecie jak świeci słońce tak bardzo tego nie widać...jak narazie nic z tym nie robie...wię może ty też sb odpuść bo możesz sb pogorszyć xd
      • schokobonsy Re: Plastry... 27.03.11, 11:18
        słyszałam, że wodą utlenioną można rozjaśnić je.
        • gaba97 Re: Plastry... 27.03.11, 11:21
          Nie mogę Ci pomóc, mam jaśniutkie i krótkie wink
        • myszqa13 u mnie są maaało widoczne 27.03.11, 11:22
          być może dlatego że jestem blondynką...co prawda moje włosy mają odcień ciemnego blondu więc moje włoski na rękach też są takie...gorzej jest w nogami...chce używać plastrów ale mama mi nie pozwala bo mówi że będę musiała wtedy często golić...mogę dopiero jak będę dorosła...a na raie mi nie pozwala...a ja nie lubię tego na nogach bo ja mam bardzo jasną cerę i te włoski ciemne trochę widać(nie są jakoś na maksa widoczne ale ja je widzę)...i to jest masakra...uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka