justyskaa123 Re: Jaki puder używacie? 25.03.11, 18:02 Nie używam pudru. ale podkładu tak (tzn troszeczkę) Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Jaki puder używacie? 25.03.11, 18:03 nie maluję się. mam 13 lat i nie chcę wyglądać jak młoda ku*wa. chyba, że wolisz łagodniej to młoda stara xD ale jeśli zacznę to AVON, ponieważ moja mama tam pracuje już kilkanaście lat i w większości używam kosmetyków z tej firmy . Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Jaki puder używacie? 25.03.11, 18:30 avrilkaskate napisał(a): > nie maluję się. mam 13 lat i nie chcę wyglądać jak młoda ku*wa. chyba, że wolis > z łagodniej to młoda stara xD ale jeśli zacznę to AVON, ponieważ moja mama tam > pracuje już kilkanaście lat i w większości używam kosmetyków z tej firmy . Wiesz co ,wcześniej używałam pudru matującego. I jakoś nie wyglądałam jak z twoich opisów. Nikt nawet tego nie zauważył.Aczkolwiek różnica była ,ponieważ się tak bardzo nie świeciłam.Pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Jaki puder używacie? 25.03.11, 18:20 Ja pudru nie używam ,ponieważ teraz mam podkład rozświetlający. Mam taki jeden puder z Vipery i tak sobie leży i już go raczej nie będę używać ;p Vipera puder prasowany lekko koloryzujący dla każdej cery 510 W sumie nawet fajnie on matuje i ładnie pachnie I jest tani ,kupiłam go za około 15 zł ,z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Jaki puder używacie? 25.03.11, 18:37 Nie pamiętam nazwy, ale z rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
qlala Hean 29.03.11, 23:49 Ja używam matującego Mat Finish Powder Puzzle Heana. Moja skóra ma skłonności do przetłuszczania się i świecenia, a ten puder świetnie sobie radzi z tym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara jasny podkład 30.03.11, 15:02 używam jaśniutkiego podkładu z kremem. podkład matt finisch z natury.tani,a skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Co ty masz z j.polskiego ? 30.03.11, 15:13 ,, Jakiego pudru używacie" jeśli już . Ja nie używam . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jaki puder używacie? 30.03.11, 15:24 Nie używam pudru. Jedynie fluid... Odpowiedz Link Zgłoś
unrealizable__ Jaki puder używacie? 30.03.11, 15:43 jakiś puder mamy chyba rimmel czy jakoś tak. za 60 coś zł. świetny jest delikatny i idealnie się dopasowuje do koloru skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Tu! 30.03.11, 15:42 Aktualnie jasny od Yves Saint Lauren. Jest świetny! Nie wiem, czy można go kupić w Polsce, bo ja Kupowałam na Teneryfie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma19 Re: Jaki puder używacie? 31.03.11, 15:40 Witam, ja pudru nie używam ale podam ci link z ciekawym artykułem jak dobrać puder, może cię za interesuje... www.stylomierz.pl/artykuly/jak-dobrac-puder-jak-sie-malowac-porady-uroda-683 www.stylomierz.pl/artykuly/sztuka-kamuflazu-jak-sie-malowac-uroda-423 Odpowiedz Link Zgłoś