Dodaj do ulubionych

Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!!

01.04.11, 13:07
Chodzi o to , że … moja dziewczyna ( to znaczy teraz już była )zostawiła mnie bez podania jakiejkolwiek przyczyny ( jak by tego było mało zrobiła to w moje urodziny , równy miesiąc przed naszą drugą rocznicą . Nie wiem co zrobiłem , nie tak … Może wy mi powiecie , przynajmniej później jak spotkam jakąś wspaniałą dziewczynę nie popełnię tego samego błędu … No więc tak , nie spieszyliśmy się , chodziliśmy za rączkę na spacery z czasem ją obejmowałem ( uwielbiała to , przynajmniej tak mówiła ) , zabierałem ją do kina, na koncerty , na basen ,na kręgle , na pikniki , na imprezy , na grilla, na romantyczna kolację . Poznała moich rodziców ja jej też , bardzo ją polubili , ona zresztą ich też . Czasami siedzieliśmy u mnie czasami u niej . Kupowałem jej różne drobiazgi , czasami ciuchy , zabierałem ją na lody , desery czy tez kawę . Chodziliśmy razem do kościoła (zdarzało się , że nie doszliśmy ). Dużo rozmawialiśmy o nas , nigdy nie było żadnego problemu, rzadko się kłóciliśmy , a jak tak to o błahostki ( np. o kolor koszulki ) , przeważnie kończyło się śmiechem i wygłupami . Uwielbiała moje muśnięcia, moje pocałunki , mój dotyk . Pieściłem ją tak jak chciała , dałem jej całego siebie . ( do niczego intymnego nie doszło , jak już stwierdziłem : nie spieszyło nam się )Pewnego dnia(urodziny) : patrzę sms uradowany , że ukochana do mnie napisała ( myślałem , że przysłała mi życzenia urodzinowe , albo , ze chce ustalić o której się spotkamy ) , a tu taki szok :”przykro mi ale to już koniec L” Chciałem to wyjaśnić , dzwoniłem trzy razy i wysłałem trzy takie same sms , w różnych godzinach . Nie odebrała , ani nie odpisała . Nie odpowiada mi na ulicy cześć , nie chcę ze mną rozmawiać . Nie nalegałem więc, tylko raz zaczepiłem ją na ulicy jak szła sama i zapytałem , o co chodzi , a ta tylko spojrzała na mnie jakby chciała powiedzieć : “Litości chłopie , daj sobie spokój” i poszła . Na drugi dzień jakiś dwóch fagasów do mnie podeszło , no i musiałem się z nimi bić ( nic na szczęście mi się nie stało , tamci byli ładnie poturbowani , ale nie obchodzi mnie to ) ,okazało się , ze to ona ich na mnie nasłała i to po jakimś tygodniu od czasu naszej rozmowy . Nie rozumiem dlaczego mi to zrobiła , dlaczego mnie zostawiła ? Źle jej było ? Przecież miała ze mną wszystko . Wygłupialiśmy się, śmialiśmy się , sanowałem jej decyzje , nie spotykaliśmy się codziennie , jak chcieliśmy odpocząć z tydzień to tak robiliśmy bez żadnych roszczeń i tak żadne z nas tygodnia nie wytrzymało , po 3-4 dniach , któryś się zgłaszał eskiem , a drugi nie miał pretensji . W takim razie co zrobiłem nie tak ? Nie zdradziłem jej , nie ograniczałem , dbałem o nią , ale się nie narzucałem , nie zmuszałem jej do niczego !
Obserwuj wątek
    • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 13:09
      Aha ! A brzydki też nie jestem ! Możecie sprawdzić !
    • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 13:47
      Proszę pomóżcie !
      • looveangel Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 14:08
        jeśli to prawda to naprawdę nie wiem o co może jej chodzić.
        może coś powiedziałeś i ona inaczej to zrozumiała?
        • zdalaodnormy Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 21:59
          czytałam twoje komentarze i natknęłam się na :
          widzę że tu same słodkie ciasteczka :smile: a najsłodsze jesteście wy dziewczyny , odp. najlepszym ciastem , najsłodszym jesteście wy moje drogie tongue_out
          nie wiem, czy to było napisane przez zerwaniem czy po, ale to bym uznała za zdradę, ale okok kwiat
          więc radziłabym, abyś napisał do niej list miłosny, w którym byś opisał, co teraz czujesz, jak bardzo ją kochasz itp.
          dziewczyny lubią takie listy, wiem to na moim przykładzie.
          jeszcze mógłbyś dodać do listu jakiś wiersz miłosny, który mógłbyś specjalnie dla niej wymyślić.
          życzę powodzenia.
          https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRl_N6_1sYG0RX7JuJRJ3YfkMV-z_PwlbcYDY5MA4_PK_seykRs&t=1
          • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 22:09
            to było po , nie jesteśmy już razem ponad 1 miech , a że tak powiem nadmiar czułości musze jakoś wypuścić uncertainchociażby na forum dla nastek
            • liveonce Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 17:05
              Hmm.. wydajesz mi się aż zbyt idealny. No ale skoro tak się ma sprawa, to proponuję zapomnieć. Bo dziewczyna, która zrywa przez smsa bez żadnego słowa wyjaśnienia i nasyła na ciebie kolegów jest trochę żałosna. I z pewnością ciebie nie warta. Także trzymam kciuki za znalezienie takiej dziewczyny, która doceni twoja starania, odwzajemni uczucia i będzie bardziej dojrzała od poprzedniej. Jesteśmy młodzi, a na świecie pełno niezwykłych ludzi wink
    • madzia2710 Musiał być jakiś powód... 01.04.11, 14:10
      To na pewno święty nie jesteś, ale możliwe, że po prostu znalazła sobie kogoś lepszego.
      Ja i tak jestem za tym, że kobiety powinny się facetami bawić tak jak robią to oni i w nic się szczgólnie nie angażować.
      Nie znam jej, ale dobrze zrobiła... wink
      Wiem, że jestem okropna. smile
      • miley347 Re: Musiał być jakiś powód... 01.04.11, 14:29
        Uważaj bo ci uwierzę i oczywiście na tym zdj to ty tak? haha nie rozśmieszaj mnie
    • trzy Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 15:40
      hmm trudna sprawa..może ona czuła się w pewien sposób osaczona/ograniczona? Wiem, że to może brzmieć głupio ale niektóre dziewczyny czasem potrzebują żeby facet je olał/postawił się. Słowem miał charakter a nie skakał wkoło niej czy coś...i był na jej każde zawołanie..może się jej znudziłeś i zainteresowała się innym, kimś kto dla niej był bardziej interesujący, nie tak perfekcyjny (takie odniosłam wrażenie gdy to przeczytała-że jesteś perfekcjonistą).. to tylko moje zdanie
    • by_moonlight Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 19:47
      Po zastanowieniu odnoszę wrażenie, że albo twoja (była) dziewczyna stwierdziła, że jesteś zbyt idealny, albo po prostu nie dostrzegasz swoich wad. Wiesz, takie pytania typu "Co zrobiłem nie tak?" są bezsensowne, bo tak naprawdę tylko ta dziewczyna zna na nie odpowiedź, a czasu nie cofniesz, więc możesz jeszcze trochę pocierpieć, a prędzej czy później i tak zapomnisz. Wiem, że to bolesne, ale prawdziwe, niestety. Więc przestań się zadręczać pytaniami i gdybaniem "co by było gdyby". Oczywiście zakładając, że to wszystko nie jest żartem na prima aprilis, a mam nadzieję, że nie jest.
      • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 20:10
        Nie nie jest żartem , czyli po prostu jestem nudny ? Że tak powiem nie mam jaj, bo byłem na każde jej zawołanie ? Kumple powtarzali mi że zachowuję sie jak pantoflarz , czy to prawda ? Może rzeczywiście przesadziłem ... no ale ja chciałem jej wszystko dać , czy to źle ??
        • by_moonlight Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 20:18
          Skąd, nie to miałam na myśli. Widzisz, każdy jest inny. Jedna dziewczyna chciałaby mieć chłopaka, który na każde spotkanie przynosi jej bukiet kwiatów, a inna, takiego, który przyjedzie po nią na motorze i pojadą razem na koncert. Może nie trafiłeś na tę dziewczynę, która by cię doceniła? Mimo wszystko uważam, że takie gdybanie może zapędzić cię w kąt pokoju ze słuchawkami na uszach i smętną melodią w głowie. Jakkolwiek by nie było - zerwanie w taki sposób bez żadnych wyjaśnień było, że tak powiem, niedojrzałe - ja bym się wku*wiła. Tymczasem trzymaj się i nie zadręczaj się tak, bo czasem naprawdę nie warto.
          • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 01.04.11, 21:28
            Chciałbym się na nią wku...ć , ale nie mogę , za bardzo ją kocham , a z słuchawkami w pokoju to już dawno wylądowałem , praktycznie nic innego nie robie , nawet z chłopakami na piwo nie chce mi się wyskoczyć , totalnie mnie zrujnowała , potraktowała jak zabawkę, czuje się do niczego ...
            • holiday ymm. 01.04.11, 21:46
              Nie myśl , że coś zrobiłeś nie tak bo to nie Twoja wina. Jeżeli nie znasz powodu to nie zadręczaj się. I bardzo dobrze, że byłeś wobec niej taki w porządku. Skoro takie zachowanie z Twojej strony jej odpowiadało to na pewno nie jest powód waszego rozejścia. Nie zmieniaj się bo chłopaki coś na Ciebie powiedzą, że jesteś "pantoflarz" itp. Jak już mówiłam, skoro wcześniej jej to pasowało to moim zdaniem nie jest to powód waszego zerwania. Widocznie jej się to wcześniej podobało.
              A tak wgl. to ile masz lat? z ciekawości. facet na kotku , dziwne. Prima prilis ? A ten na awatarze to Ty ? <hahaha>
              • warm Re: ymm. 01.04.11, 21:50
                Gdy potrzebujesz pomocy szukasz wszędzie . Mam 17 lat . Możecie się nabijać , ale mi nie jest do śmiechu .
                • holiday Re: ymm. 01.04.11, 21:54
                  Niee, spoko.
                  Ale po prostu na kotku nie ma zbyt wielu osób w Twoim wieku.
                  Współczuję , 3maj się.
    • fajerek_01 musi być przyczyna... 01.04.11, 21:42
      Przedstawiłeś sprawę ze swojego punktu widzenia. może jej coś nie przypasowało...
      może ktoś ją szantażował, że jeśli z tb nie zerwie, to ten ktoś coś jej zrobi...
      porozmawiaj z nią, może to tylko nieporozumienie, plotka, że ją zdradzasz??kwiatdaj jej prezent, ale przede wszystkim pogadaj. możesz teżdowiedziećsięczegoś od jje koleżanek... główkuj!
      • warm Re: musi być przyczyna... 01.04.11, 21:48
        Ale żadna z jej koleżanek nie chce ze mną rozmawiać , ona z resztą też nie . Na zastraszona nie wygląda . Strasznie się zmieniła nie jest już ta samą słodka dziewczyną w której się zakochałem . Dzisiaj przysłała mi smsa : Czy mogę wrócić do ciebie ? , a potem PS. Prima Aprilis - nie rób sobie nadziei . Postanowiłem sobie ją odpuścić .
      • holiday ło matko, 01.04.11, 21:50
        ...łahaha. sorki. po co wstawiasz na awatarze zdjęcie brzucha ? łahaha.
        • warm Re: ło matko, 01.04.11, 21:53
          głównie chodziło mi o coś więcej niz zdjęcie klaty , specjalnie jest to prawa pierś tam gdzie jest serce ( tymczasem zranione ) . Może głupio to brzmi od faceta , ale coż
          • warm Re: ło matko, 01.04.11, 22:03
            żeby nie było , ze nie wiem po której stronie jest serce , chodziło mi od strony patrzacego
            • holiday Re: ło matko, 01.04.11, 22:06
              haha, no ja myślę... właśnie się nad tą Twoją wypowiedzią zastanawiałam. suspicious
              • warm Re: ło matko, 01.04.11, 22:12
                Myślisz , ze jestem beznadziejny ? bo ja tak mysle , po miesiacu , a ja nadal się rozczulam nad sobą ... uncertain
                • holiday Re: ło matko, 01.04.11, 22:51
                  Nie myślę tak i Ty wgl. tak nie myśl! To nie świadczy o tym, że jesteś beznadziejny. Nie wiem, co można powiedzieć. Rozumiem Cię, szczerze współczuję. I co, już nie ma do niej powrotu?
                  • warm Re: ło matko, 01.04.11, 23:26
                    Nie ma szans , nie wiem nawet czy dałbym radę , to nie ta sama dziewczyna co kiedyś ...
                    • holiday Re: ło matko, 02.04.11, 11:35
                      Ale chciałbyś wgl. ?
                      Bo wcześniej napisałeś, że odpuszczasz ją sobie.
                      Sorki, myślę co ja zrobiłabym na Twoim miejscu bo tak naprawdę to nie wiem czy chcesz jeszcze do niej wrócić czy masz po prostu doła po zerwaniu.
                      • warm Re: ło matko, 02.04.11, 20:31
                        No chcę ... Chociaż raczej nie powinienem tego chcieć , ale próbowałem już chyba wszystkiego ... ( listy , też się nie sprawdziły jakby co , kwiaty z bilecikami też nie, rozmowa nie - nie che ze mną rozmawiać ) Zapytałem jaki błąd zrobiłem ? ona powiedziała : Błędem było to ,że twoi rodzice nie założyli kondoma , że się urodziłeś i że z tobą chodziłam! </3 Co mam jeszcze zrobić ...? I czy w ogóle mam coś jeszcze robić … ?!
                        • warm Re: ło matko, 02.04.11, 21:23
                          ??????crying
                          • jozia127 hmmm... 02.04.11, 21:51
                            może i sie nie znam ale... moim zdaniem ta dziewczyna nie jest ciebie warta, poza tym zerwala z tobą przez sms to chyba świadczy o jej "dojrzałości".
                            mimo wszystko współczuję sytuacji i dziewczyny sad
                            • jozia127 + o booże 02.04.11, 21:59
                              [widzę że tu same słodkie ciasteczka a najsłodsze jesteście wy dziewczyny , odp. najlepszym ciastem , najsłodszym jesteście wy moje drogie ] - to twoj komentarz..
                              brzmi jak z ust jakiegos babiarza a nie "ooddanego i wiernego" chlopaka jak siebie opisujesz ;/
                          • holiday Re: ło matko, 02.04.11, 21:57
                            to co ona powiedziała to podłe i jeszcze bez słowa wyjaśnienia!
                            I w takiej sytuacji nie wiadomo co powiedzieć. Powinno się mówić "daruj ją sobie",ale wiadomo, że nie bo tak po prostu się nie da.
                            Nie można wprost stwierdzić co masz zrobić. Ale ja bym się tak nie przymilała. Nie wysyłałabym takich przemiłych bukiecików bo druga osoba by się puszyła i tylko dawałabym jej satysfakcję , że aż ją błagam o powrót.
                            Wpółczuję... Ale powód musi być na pewno! jak ona może tak bezpodstawnie robić Ci wyrzuty. W końcu się wyjaśni, nie martw się!
                            Na razie trochę przystopuj. Chociaż trochę i zachowaj godność! Skoro Twoje prośby nie pomagają to może z czasem sama Ci powie.
                            jaciee, wciągnęłam się w Twoją historię.cool
                            • holiday no właśnie, 02.04.11, 22:00
                              i wszystkie jej ostatnie kroki świadczą o niej.
                              te jej sms'y. I wkurzył mnie ten prima prilisowy. niech się zastanowi czy zrywa czy zostaje. jak zrywa to niech da Ci już spokój i nie robi sobie z Ciebie głupich żartów. indifferent
                              • by_moonlight Re: no właśnie, 02.04.11, 22:11
                                Holiday, zgadzam się. Skoro z tobą zerwała, to niech nie robi sobie z ciebie głupich żartów i dodatkowych nadziei.
                                Będę szczera: skoro to trwa już tak długo, a ona nadal nie chce ci wyjaśnić konkretnego powodu rozstania, to albo najzwyczajniej jej się znudziłeś lub znalazła sobie kogoś innego i wstydzi się do tego przyznać, albo trafiłeś na nieodpowiednią dziewczynę, która miała cię za zabawkę i powód "do lansu". Prawdę mówiąc myślę, że powinieneś powoli pogodzić się z tym rozstaniem, choć wiem, że to może być dla ciebie trudne.
                              • warm Re: no właśnie, 02.04.11, 23:28
                                Rozmawiałem z nią przed chwilą o to treść :
                                - Dlaczego mi to robiłaś ? Dlaczego się pie...łaś z innymi za moimi plecami ?
                                - Bo mi się chciało .
                                Przemilczałem tą odpowiedź .
                                - Skoro miałaś wszystko to dlaczego zerwałaś ?
                                - Wyprowadzam sie i musiałam cię zbyć teraz w nowym mieście musze znaleźć sobie podobnego fagasa do ciebie , przyda się taki głupi sponsor jak ty ! - zaśmiała mi się w twarz i poszła .
                                Ta sprawa z nia jest już skończona ! Ale jak mam pozbierać siebie do kupy ? Jak naprawić złamane serce ? Jak mam zaufać dziewczynom ?
    • tsst moze 02.04.11, 22:09
      moze taka zbytnia opiekunczoscia mniej meski byles , dla niej.
      • warm Re: moze 02.04.11, 23:17
        Mało męski ?? Noszenie na rekach ,na barana , dotykanie jej , całowanie, przytulanie aż jej brakowało tchu nie jest męskie ?? Wielokrotne ratowanie jej honoru ( przez bójki z innymi ) też nie jest męskie ? Nie pisałem o tym bo po co ? Teraz stwierdzam , że było to nie potrzebne , to zwykła rura ,właśnie dzisiaj jakieś dwadzieścia minut temu dowiedziałem , sie że robiła to z każdym za moimi plecami , a przede mną świętoszkę , ze dziewicą jest i nie chce się spieszyć !!! A teraz okazało się , ze sie wyprowadza i krzyżyk na droge !
    • oliiviia >.< 02.04.11, 22:19
      jakoś mi gościu nie pasujesz.
      • piotruspan Re: >.< 02.04.11, 23:25
        Wiesz chciałam ci powiedzieć że jesteś uroczy i naprawdę byłeś super chłopakiem (przynajmniej z tego co czytałam taki się wydałeś) i tak moim zdaniem nie zawiniłeś tylko ta twoja eks znalazła sobie nowego ale po porostu już nic do cb nie czuła lub znalazła nowych znajomych zmieniła się i nie chciała już z tobą być i nie będę pisać żebyś się nie zadręczał bo wiem że to nic nie da bo ja po rozstaniu z kimś na kim mi zależało długo cierpiałam i wiem że to boli tak że tracisz chęć do życia. I mam takie pytanie czy nigdy nie powiedziałeś jej czegoś co mogłoby ją urazić albo czy nikt nigdy nie chciał was rozdzielić? A tak poza tym jesteś fajny chłopak, więc głowa do góry będzie dobrze big_grin
        • piotruspan Re: >.< 02.04.11, 23:31
          A tak jeszcze dodam, że twoja eks to niezła szmata bo z tym smsem przesadziła. I dlaczego koleżanko kilka komentarzy wyżej uważasz że on jest mało męski od kiedy takie zachowanie jak opiekuńczość i troska o dziewczyne świadczy o braku męskości
          • warm Re: >.< 02.04.11, 23:33
            Pczeczytaj jeszcze 4 i 6 vod dołu to sie dowiesz więcej
            • piotruspan Re: >.< 02.04.11, 23:42
              Auć. No szmata jakaś nienormalna. Przykro mi, że ktoś cię tak potraktował bo nie zasługujesz na to. Wiesz będę szczera to na początku jeszcze jakiś czas będzie bardzo bolało jak cholera, ale wierz mi z czasem będzie lepiej. I żeby poczuć się lepiej nie unikaj przyjaciół, ale nawet jak nie chcesz wychodzić to wyjdź rozerwij się pobawisz się trochę i poczujesz się lepiej. A może niedługo poznasz kogoś nowego kto pomoże ci zapomnieć. A jeżeli chodzi o zaufanie do dziewczyn to nie możesz tracić go po jednej takiej co była pizdą tak wiem że będzie ci trudno zaufać szczególnie teraz, ale nie wszytskie są takimi ścierwami jak ta twoja była
              • warm Re: >.< 02.04.11, 23:48
                ale żeby przy pierwszym poważnym związku trafić na taką ... brak mi słów ...Nie chcę juz przeklinac bo jutro jestem swiadniem na bierzmowaniu mojej siostrzyczki i teraz luka mi przez ramie i sprawdza czy czasami dotrzymoje słowa i nie przeklinam . Ale to jedna z wielu osób, które mnie wsperaja teraz , choć jest młodsza świetnie mnie rozumie smile
                • piotruspan Re: >.< 02.04.11, 23:55
                  Przyznam szczerze, że ja też nie trafiałam na idealnych no ale cóż ja mogę poradzić że po świecie tacy ludzie chodzą. Ale siostrę to masz świetną, fajnie z jej strony, że cie tak wspiera i w ogóle wink. Ale serio szkoda twoich nerwów i wszystkiego na twoją eks. A żebyś chociaż trochę się lepiej poczuł to dołączam się do grona wspierających cię, więc teraz wspiera cię dopiero poznana dziewczyna z kotkowego forum big_grin
                  • warm Re: >.< 03.04.11, 00:04
                    Miło mi smile i bardzo dziękuje za to że jesteś smile fajna dziewczyna z ciebie , a moja siostra naprawdę boska jest dobrze o tym wiem i doceniam to . Mam nadzieje że będziemy mieli okazje pisać jeszcze , ale w trochę milszych okolicznościach niż te , teraz idę spać i życzę dobrej nocy .
                    • piotruspan Re: >.< 03.04.11, 00:07
                      Dzięki smile Też mam siostrę tylko że ma 9 lat więc jeszcze nie przeżyła zawodu miłosnego więc to raczej ja będę wspierać ją. Też mam nadzieję, że jeszcze popiszemy big_grin Też ci życzę dobrej nocy
    • aaasia Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 11:00
      To moje zdanie: Wina nie leży tylko po jednej stronie, a tu chodzi o rozstanie...Może ją znudziłeś, albo od początku się Tb ,,bawiła''... Daj sobie z nią spokój, nie jest Cb warta jeśli napisała Ci na prima aprilis takie coś... Żałosna jest...
    • corba 03.04.11, 11:36
      nas sie pytasz ? skąd mamy to wiedzieć ? nie jesteśmy nią , ani Tobą i nie wchodzimy z butami w wasze życie żeby to oceniać ...
      Chcesz poznać moje zdanie ? Możliwe że coś zrobiłeś nie tak . a jak nie to pewnie ona jest jedną z tych co lubią się pobawić chłopcem, a później zostawić dla innego .. Nie trać an nią czasu skoro tak postąpiła.
      Ani sie nie narzucaj . Uszanuj jej decyzje, daj jej wolność . Zobaczysz wtedy czy bd chciała cie i wróci , czy też nie .
      Nie rób nic tak, aby ją przy sobie zostawić na siłe. Bo to nic ci nie da, tylko wszystko pogorszy .
      Daj sobie lepiej z nią spokój i poczekaj na kogoś, na kogo na prawde bedziesz zasługiwał .
    • kinia12.11 Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 11:51
      Jakaś szalona ta panna ??? No tak kogokolwiek zostawić bez wyjaśnienia ???
      A szkoda gadać ......
      Ale ja myślę , że może usłyszała coś o Tobie , jakąś plotkę , albo coś w tym stylu i jest na Ciebie tak wściekła , że nie chcę nawet słuchać żadnych wyjaśnień .
      • holiday Wiosna! 03.04.11, 14:15
        Wiesz co, Ty wgl się nie martw! W pewnym sensie masz szczęście! Tak zadręczałbyś się, dlaczego ona Cię zostawia i nie znał byś powodu. A teraz wiesz,że nie była Cb warta. Masz wszystko jasno postawione. Łatwiej będzie Ci się pozbierać.
        Mówiłam , że się wyjaśni? Mówiłam!
        Idzie wiosna, trzeba się cieszyć!
        ona się wyprowadza,juhu! Będziesz miał spokój smile
        Też się doczepiam do grona wsparcia, 3maj się. wink

Kurczę, naprawdę się wciągnęłam w Twoją historię.suspicious
    • happy_every_day Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 16:20
      Odpowiedź jest krótka i prosta to coś z Tą laską było nie tak... a poza tym czytając czego Ty dla niej nie robiłeś wnioskuje, że Cię wykorzystywała, a później może już jej się to znudziło i spodobał jej się ktoś inny albo po prostu od tego wszystkiego w dupie(sorry za określenie) jej się przewróciło.... Nie zastanawiaj się o co chodziło nie doszukuj się w tym swojej winy i idź na przód nie daj jej wywrócić i zniszczyć Twojego życia jeśli Cię tak potraktowała i zerwała z Tobą w Twoje urodziny to znaczy tylko tyle że to ona jest wredna i bez serca... Nie łam się i więcej tego nie analizuj.... Powodzenia wink
      • warm Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 16:57
        Wyjaśnić sie wszystko wyjaśniło . Sprawa jest skończona , kto uważnie czytał , wie jak to się potoczyło . Za szczególne wsparcie dziękuję : piotruspan i holiday . Dzięki wszystkim ! Pozdrawiam kiss
    • happy_every_day Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 16:56
      ...Doczytałam to co Ci później powiedziała przykro mi pewnie musiałeś czuć się okropnie... No, ale widzisz jak wcześniej pisałam nie Twoja wina... Następnym razem musisz uważać na intencje dziewczyn.... A to w jaki sposób leczyć złamane serce... Prawda jest taka, że nie ma na to sposobu tylko czas leczy rany, choć i tak nie do końca... Pamiętaj nie łam się już nie pozwól żeby osoba która zachowała się w taki sposób przewróciła do góry nogami twoje życie.... Na pewno znajdziesz sobie kogoś lepszego który zasługuje na Ciebie i na to co robisz dla tej drugiej osoby.... Po raz drugi życzę Ci powodzenia i nie łam się wink
    • rokokoo kobieta zmienną jest. 03.04.11, 17:06
      a swoją drogą , jakie laf story napisałeś. no co ja ci będę pisać . znudziłeś jej się .a może za dobrze jej było. albo... miałeś wielkiego pryszcza na nosie i po prostu obrzydziło ją to do kwadratu.
      • warm Re: kobieta zmienną jest. 03.04.11, 17:19
        Za ostatni powód złoty medal powinnaś dostaćuncertain pocieszajaca, nie powiem... przeczytajcie całe , a potem się wypowaiadajcie !!!
    • theola06 Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 19:03
      Rany tak na poważnie ja bym chciała mieć takiego chłopaka ... inni to tylko o jednym myślą i z co drugą zdradzają.

Może albo ją za bardzo rozpieszczałeś .. albo no przykro mi zakochała się w innym.

Ale wiesz nie powinieneś się smucić, bo widocznie to nie była ta ...nic nie dzieje się bez powodu.
    • green_alien Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 19:33
      Co za idiotka indifferent.
      Wybacz, poniosło mnie. Myślę, że po prostu jej uczucie wygasło, tak czasem jest. Teraz cię unika.
    • riki1246 Moja odpowiedź. 03.04.11, 19:34
      Wiesz nie chce nic zakładać czy coś ale sądze że to zwykła PROWOKACJA .
      Ty nie jesteś żadnym facetem tylko dziewczyną bo wątpie żeby facet siedział na kotku.pl portalu który jest TYLKO DLA DZIEWCZYN .
      • piotruspan Re: Moja odpowiedź. 03.04.11, 19:58
        Ej dobra niektóre z was przesadzają chłopak ma doła szuka pomocy a wy go jeszcze bardziej dołujecie, więc albo mu zacznijcie pomagać albo nie piszcie jakiś głupich obrażających komentarzy
        • riki1246 Re: Moja odpowiedź. 03.04.11, 20:15
          A ty co poznałaś go i już jego ' wielka ochroniarka ' ?
          haha śmieszne
      • warm Re: Moja odpowiedź. 03.04.11, 20:02
        dlaczego sądzisz , ze to portal tylko dla dziewczyn ?! Miałem problem więc napisałem , trafiły się takie dziewczyny , które mi pomogły i za to bardzo im jestem wdzięczny . Czego niby miałaby być to prowokacja , sory ale tego nie czaje ...
        ps. Jak szukalem pomocy to napisałem akurat tutaj , bo siostra powiedziała , że naprawde mi pomogą tu i pisała to razem ze mną , więc tak wyszło , równie dobrze mogło być to inne przypadkowe forum !!
        • warm Re: Moja odpowiedź. 03.04.11, 20:11
          Aha i jestem facetem !!!angry Nie mam co do tego żadnych wątpliwości !!! A płeć umiem jeszcze odróżniac !
          • szatynka Wlazłam, przeczytałam, odpuszczam. 03.04.11, 20:22
            Uczymy się na błędach.

Btw.: Nie dziwię się osóbkom wyżej, iż Ci nie wierzą. Naiwność, naiwnością, ale stań z boku i pomyśl jak to wygląda od strony osób to czytających, a potem miej do nich pretensje.

Dziękuję, powstrzymam się od oceny.
            • warm Re: Wlazłam, przeczytałam, odpuszczam. 03.04.11, 20:28
              Do ch...a wafla . Moja wina , że nikt z moich znajomych nie ma takich problemów i że nikt nie umie mi pomóc wszyscy mówili mi że to dziwka , wspierali mnie jakoś ,ale wsparcie wsparciem , ale cholera pomoc pomoca jest i tu chciałem ja uzyskać . Ale im cześciej tu wchodze tym bardziej niektóre oczywiście doprowadzają mnie do białej gorączki . Niech to szlak !angry
              • riki1246 Re: Wlazłam, przeczytałam, odpuszczam. 03.04.11, 20:35
                Ale ty jesteś jakiś głupi .
                Mówiłeś że nie będziesz przeklinać . Skąd to wiem ? Czytam ten twój śmieszno - żałosny wątek cały czas . haha big_grin I tam wyraźnie napisałeś tak :

'' ale żeby przy pierwszym poważnym związku trafić na taką ... brak mi słów ...Nie chcę juz przeklinac bo jutro jestem swiadniem na bierzmowaniu mojej siostrzyczki i teraz luka mi przez ramie i sprawdza czy czasami dotrzymoje słowa i nie przeklinam . Ale to jedna z wielu osób, które mnie wsperaja teraz , choć jest młodsza świetnie mnie rozumie ''
                • warm Re: Wlazłam, przeczytałam, odpuszczam. 03.04.11, 20:37
                  Jak byś była mądżejsza , to bys wiedziała , że jest już po bierzmowaniu ( było o 13) , a dyspese miałem do 13, po bierzmowaniu juz mnie to nie obowiązuje !
                  • riki1246 Re: Wlazłam, przeczytałam, odpuszczam. 03.04.11, 20:44
                    Tylko że wiesz .... hmm.. gdybyś był inteligentny spojrzał byś na mój wiek w profilu i inteligentnie zobaczył byś że nie byłam nawet u Bierzmowania ....
                    Haha ... uncertainuncertainuncertain
              • szatynka Mhm. 03.04.11, 20:35
                *szlag.

I spokojniej. Nie krytykuję Cię tym samym nie uwłaczając Twojej godności, również nie oceniam Ciebie poprzez wypisywanie bzdur na temat niedowierzania Twej płci. Tak, więc nie rozumiem Twojego uniesienia. Czasem trzeba emocje odstawić na bok i zrozumieć drugiego człowieka. I dziękuję za wciśnięcie mnie do woreczka osób, które wyraziły odmienne zdanie, niżbyś Ty chciał przeczytać. Wspaniała segregacja. Oczywiście, że pomoc otrzymasz tylko poprosiłam o to, byś wziął pod uwagę fakt, że są osoby, które - cóż - mają prawo odmówić wiary w Twoje słowa. I nic na to nie poradzisz, przykro mi.

Przepraszam, że doprowadzam do białej gorączki. Odebrałam wrażenie, iż wyraziłam się kulturalnie, a właśnie tego oczekuje się na portalach społecznościowych. Rzecz jasna życzę Ci, ażebyś nie miał już więcej takich problemów i także, żebyś dorobił się 6 zmysłu intuicji co do zachowań ludzi.

Dziękuję.
                • warm Re: Mhm. 03.04.11, 20:44
                  Bez urazy to nie było do ciebie tylko do tej wiary , która nie wierzy , a w szczególności do jednej dziewczyny , która strasznie mnie irytuje i sugeruje , że jestem innej płci ! Ona wie , że to było do niej ! A ciebie przepraszam jeśli odebrałas , ze to do ciebie sie tyczyło ! Masz racje bardzo spokojnie i kulturalnie się wypowiadasz , a do białej gorączki to doprowadza mnie głownie ta jedna !
                  • riki1246 Re: Mhm. 03.04.11, 20:47
                    Zachowujesz się jak kretyn .
                    Masz problem ? To idź z tym na tą stronkę :

zapytaj.com.pl/
                    • szatynka Do Was, moi drodzy: 03.04.11, 20:55
                      riki1246 - daj spokój, nie chcesz wierzyć to nikt nie ma prawa Ci tego zakazać, ale możesz po prostu to olać. Nie podnoś nikomu ciśnienia, to toksyczne.

warm - ogranicz wykrzykniki bo nie dość, że razi to w oczy, to nie napawa pozytywnym odebraniem człowieka i nie prowadzi do potwierdzenia jego wiarygodności.

Dajcie sobie spokój, oboje. Nie chodzi przecież o kłótnie, a wyłącznie o wymianę opinii. Nie rozumiem takich sytuacji. Nie szanujecie siebie - dobrze, ale okażcie szacunek innym, którzy mają prawo to czytać i nie jest to dla nich przyjemne. Naprawdę. Odrobina pokory.
                      • warm Re: Do Was, moi drodzy: 03.04.11, 21:02
                        przepraszam uncertain Masz racje ...
                      • riki1246 Re: Do Was, moi drodzy: 03.04.11, 21:02
                        Okey chętnie cię posłucham .

+

Do @warm .

@szatynka ma rację . Powinieneś ograniczyć te wykrzykniki . Niedość że rażą w oczy to napiszesz zdanie i już wykrzyknik wpierdzielasz na koniec
    • vfampirka0 Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 20:27
      Może dziewczyna się po prostu Tobą bawiła?? To zerwanie przez sms-a; żałosne, tym bardziej, że nie dała konkretnego powodu. Radzę Ci odpuścić sobie te pytania w stylu ,,Co zrobiłem źle" itp. tylko nie przejmować się i poszukać takiej, która nie leci na ,,sponsora". Pokaż jej, że już Cię nie obchodzi. Nie dawaj jej powodu do satysfakcji. Niech wie, że na tobie to nie robi wrażenia. Usuń jej numer i zapomnij!! Powodzenia. Mam nadzieję, że moje rady są przydatne. wink Pozdro!
      • mikessa Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 20:39
        A może jej się znudziłeś ?
    • lili96reggae Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 20:28
      Jezu chłopku odpuść sobie nie to nie... to ona powinna żałować a nie ty...
      Co było źle...no wiesz może po prostu ona stwierdziła że już nie pasujecie do siebie albo coś (wiem kobiety są dziwne) .
      Może czegoś zabrakło...
      Powiedz trudno i żyj dalejsmile
      • lili96reggae Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 20:31
        a i jeszcze jedno wiesz było trochę za słodko kłótnie też są potrzebnesmile
        Idealnie też być nie możeuncertain
        • candys Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 03.04.11, 20:42
          Pewnie ciężko Ci ciągle czytać, jak większość dziewczyna wyzywa Twoją eks od szmat, dziwek i tym podobnych. Ja od tego się powstrzymam, bo taka ilość wyzwisk już starczy, zakładam, że ciągle coś do niej czujesz, więc nawet teraz nie jest łatwo Ci to czytać. Bo w pomocy nie chodzi o to żeby obrzucić tamtą osobę błotem, tylko pomóc zrozumieć.
          Przepuszczam, że ta dziewczyna pogubiła się, wzięła złe wzorce i są tego efekty, szkoda, że odbiły się one na Tobie. Osobiście znam bardzo niewielu facetów takich jak Ty, a przynajmniej takich jak Ty sam się przedstawiasz. Nie jestem w stanie ocenić na ile to jest prawdą, ale wierzę we wszystko. Tych facetów jestem w stanie policzyć na palcach u jednej ręki, i ich ze świecą szukać..
          Szczerze dziwie się tej dziewczynie, bardzo chciałabym mieć chłopaka o takim charakterze. Wrażliwy, uczuciowy, romantyczny.. Tak jak powiedziałeś miała wszystko,a odrzuciła to nie podając tak naprawdę żadnego konkretnego powodu.
          Dziwię się również, że zdobyła się na takie okrucieństwo. Zerwanie przez sms'a to jedna, ale w dniu Twoich urodzin.. I jeszcze ten w Prima Aprilis.
          Bardzo mi przykro, że trafiłeś właśnie na taką dziewczynę i straciłeś wiarę w to, że kolejna nie okaże się taka..
          Pozostaje mi tylko życzyć Ci szczęścia w miłości i szybkiego uporania się ze złamanym sercem. Będę trzymać kciuki ; ))
    • sylwia714 Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 08.04.11, 16:13
      Nie znam się na związkach. Może dowiedziała się o czymś co przed nią ukrywałeś (o ile w ogóle coś trzymałeś w tajemnicy). A może po prostu jej się znudziłeś, tak czasami bywa.
    • monia12xd Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 16.04.11, 13:28
      Moim zdaniem znalazła sobie innego, ale nie wiedziała jak Ci to powiedzieć. Nie zawracaj sb nią głowy.
      • sakura134 Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 16.04.11, 13:40
        hmm.. prima aprillis wink
    • pinky33 Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 16.04.11, 14:00
      Chciałabym mieć takiego chłopaka jak ty wink

trudny temat.Zadzwoń do niej i powiedz że chcesz się z nią spotkać poromawiać wyjaśnić wszystko...jesli sie nie zgodzi powiedz ze to bedzie ostatnie spotkanie.
      Jesli sobie porozmawiacie i nic z tego nie bedzie odpusc sobie .Jest wiele inny ładnych dobrych i zyczliwych dziewczyn.Twoja była nie wie co straciła ale to jej problem...

pozdrawaim
      pinky33
      • g_o_s_i_a Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 16.04.11, 14:17
        Współczuję ci takiej głupiej laski. Myślę, że po prostu cię nie doceniała, nie wiem, jaki może być powód. Z tego co czytam, fajny chłopak jesteś, nie łam cię, na świecie są miliony dziewczyn, które nie są takimi szmatami (sorry za wyrażenie, ale myślę, że jest szmatą, w końcu miała super faceta i co? Odwidziało się jej?) jak twoja eks. Z czasem będzie lepiej. Pozdrawiam kiss
        • g_o_s_i_a Re: Potrzebna mi wasza pomoc , drogie panie !!! 16.04.11, 14:18
          * nie łam się wink
    • arasha O_O? 16.04.11, 14:35
      boze taki facet jak ty to normalnie skarb!

na jej miejscu cieszylabym sie ze mnie tak moj chlopak rozpieszcza!
      nie wiem czy jest idiotka (bez urazy) czy moze jakas polta do niej doszla i w nia uwaierzyla ze z tb zerwala?
      moglo byc tak ze jej kumpele rozmawialy ze ktos kogos tam zdradza i moze przeslyszal sie i mysli ze to ty?!

ale jezeli zerwala z tb bez zaenego podowu albo z jakies blochostkia to uwierz mi ... nie byla cb watrta!

zycze rozwiazania problemu
      arasha
    • vampire44 nie przejmuj się mam dla ciebie radę... 16.04.11, 14:38
      Przeczytałam twoją wypowiedz i muszę przyznać jedno " dziewczyna miała z głową" po pierwsze: wydajesz się byc pożądnym facetem(najwyżej tak wynika) obdarowywałeś ją prezentami(a żadko kiedy chłopacy wydają tyle pieniezdzy na swoje dzieczyny!)
      Podsumowanie: może jej uczucie się zmieniło, często tak sie zdaża. Może poznała kogos innego? nie znam jej wiec nie podam odpowiedzi... Jednak fakt iż nasłała na ciebie tych zbirow... ! Powinnieneś o niej zapomnieć- jest wiele fajnych dziewczyn. Ta najwyrażniej nie była ciebie warta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka