lupitka30 02.04.11, 12:59 mam pytanko...czy ma któraś z was kociaki kolczyka w języku? a jeśłi tak to czy zrobienie go boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squash mam doświadczenia, ale nie osobiste. ^^ 02.04.11, 13:13 zrobienie kolczyka boli cholernie, nawet nie masz co marzyć o robieniu go 'na lewo' bez pomocy specjalisty. Przez kilka tygodni po przekłuciu nie możesz jeść nic gorącego. U niektórych występuje obrzęk, moja koleżanka przez kilka dni piła tylko wodę i jadła jogurty. Cały czas boli, długo się goi. Nie jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: kolczyk w języku xd 02.04.11, 13:38 Nie mam , ale wiem , że boli......przez jakiś czas jeść będziesz mogła tylko przez słomkę i możliwe , że nie otworzysz z bólu buzi. Każdy odczówa ból inaczej. Takie rzeczy długo się goją a ja znam osobę , która nie otwarła buzi 2 tyg. Nie mówiła tylko pisała....bolało ją. Znam też osobę , która przebiła i mówiła , że boli tylko przez kilka pierwszych dni , więc widzisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: kolczyk w języku xd 02.04.11, 13:44 nie wiem czy boli - nie mam , ale kumpela mówiła ,że przez jakieś 4 dni nie mogła normalnie jeść . Ja nie zrobiłabym sobie <nie ,że sie cykam xD poprostu bardziej podoba mi się w wardze> i jak juz tam ktoś napisał ..każdy odczuwa ból inaczej więc sugerowanie się wypowiedziami innych ci nie pomoże . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaaa MOje 4 kolezanki maja 03.04.11, 15:20 A wiec duzo moich kolezanek ma Czesc robila w salonie piercingu a czesc u takiegio jednego kolesia z tego co wiem to jedna mila przez jednen dzien spuchniety i jadla normalnie 2 w ogole nie chcial sie goic i go po 2 tyg wyjela I podobno prawie nie boli, ci co pisze ze boli cholernie pewniee sobie tylko wyobtrazaja a ja wiem ze zadnej z nich jakos bardzo nie bolalo same przekuwanie Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: kolczyk w języku xd 02.04.11, 13:44 moja znajoma ma i to cholernie boli, lepiej sobie nie rób. Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: TU!!!!!!!!!! 02.04.11, 13:48 Ja mam kolczyk w języku od 3 lat. Zrobienie go boli gdy igła wchodzi i wychodzi, później też boli bo jest spuchnięty, opuchlizna schodzi od 4 dni do tygodnia. Ja osobiście cierpiałam tydzień. Także przygotuj się na bul . Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: kolczyk w języku xd 02.04.11, 14:20 Wiem, że boli.Wolałabym mieć w wardze niż w języku. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: ___ 02.04.11, 22:35 Jeszcze nie mam, ale nie mogę się doczekać chwili, kiedy go sobie zrobię, jest po prostu śliczny <3 Słyszałam, że są jakieś płyny, które sprawiają, że samo przebicie nie boli, najgorsze są trzy późniejsze dni. Trzeba cały czas trzymać lód na języku. Nie wiem jak wygląda jedzenie posiłków w tym czasie xd Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: kolczyk w języku xd 05.04.11, 16:18 dzięki za pomoc... mialam zamiar zrobić go w te wakacje ale chyba jednak poczekam do następnych Odpowiedz Link Zgłoś