selcia2303 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 08.04.11, 11:59 u mnie w szkole jedna dziewczyna ma takie tylko ze bez wzorów i ma krótkie włósy takie jak chło[pak ale moze torche dłuższe i na jej to świetnie wyglada bo ma jeszcze grzywke którą zawija do tyło bosko ty wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
nusia123 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 08.04.11, 13:23 moja koleżanka ma taką fryzurę. można to zakryc. dłuższe włosy mozna podpinac wsuwką. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 09.04.11, 17:29 Owszem, jeśli danej osobie taka fryzura pasuje do kształtu twarzy, to wygląda na prawdę rewelacyjnie. Jednak ja przy mojej buzi nie zdecydowałabym się na taką fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Już bym wolała być łysa niż mieć taką fryzurę ! 15.07.11, 10:43 U mnie w szkole taka dziewczyna ma taką fryzurę <mam z nią WF > I jak ją zobaczyłam to myślałam,że padnę nie dość,że ona męsko wygląda to jeszcze zrobiła sobie taką fryzurę OMG i wygląda w niej strasznie brzydko i do tego kojarzy mi się z takimi co palą , piją uprawiają seks , biorą narkotyki itp ja takiej fryzury bym za darmo nie chciała mieć a u ciebie to twój wybór . Ta fryzura jest koszmarna bleeeeeeee ! Odpowiedz Link Zgłoś
vampire44 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 15.07.11, 10:48 Feee- okropieństwo. Jeśli wiedżę kogoś takiego na ulicy, myślę KRETYNKA Odpowiedz Link Zgłoś
tyskacleo nie polecam bo... 15.07.11, 11:02 jak będziesz chciała zmienić fryzure, zapuścić włosy czy coś to będziesz miała z jednej strony dłuższe a z drugiej krótsze. (nie wiem czy mnie zrozumiałaś) mi się nie podoba ta fryzura. nie wiem jak można sobie coś takiego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 15.07.11, 11:15 Nie podoba mi się to. Jak te wygolone zaczną Ci odrastać, to będziesz miała z jednej strony długie, a z drugiej krótsze . No i ... Nie każdy włos rośnie w tym samym tempie. Chyba rozumiesz ? Ale jak chcesz to sobie tak zrób. Twoje włosy, Twoja decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Fryzura z ogolonym bokiem 15.07.11, 17:55 jejku kocham takie fryzury < 3 ale ja niestety nie mogę zrobić sb czegoś takiego bo moje włosy się kręcą . nie będzie wyglądało to fajnie. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou obrzydliwość . 16.07.11, 14:06 nie rozumiem ludzi, którzy się tak ścinają . w życiu nie dałabym sobie zrobić takiej krzywdy . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Fryzura z ogolonym bokiem 16.07.11, 22:47 Moja kuzynka ma i wygląda to świetnie. Tylko mi nie podoba się "delikatnie wygolone", jak już golić, to porządnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Dużo koleżanek żałuje, że się wygoliły. 16.07.11, 23:17 Jednym pasuje bardziej, innym mniej. Musisz sama postanowić, czy chcesz to zrobić. Włosy nie ręka, za jakiś czas odrosną . Odpowiedz Link Zgłoś
monisia981 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 13:16 nie radzę to brzydko wygląda a jak ci odrośnie to ci tak wyrośnie że będzie brzydko wyglądać nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ada1998 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 13:36 Nom , mnie także się podoba . Wogle dużo dziewczyn i chłopaków w mojej szkole tak teraz nosi .Myślałam nad tą fryzurą , bo jutro idę do fryzjera , ale wątpię aby mi pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 13:41 Osobiście mi się nie podoba taka fryzura. Odpowiedz Link Zgłoś
lovvciamjb .... 17.07.11, 13:46 Ja mam wygolony jeden bok. Podoba mi sie bardzo ta fryzurka. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9 Re: .... 17.07.11, 13:56 na zdjęciu brzydko wygląda w fryzurze. miałam ogolony bok tak jak na zdj i.pinger.pl/pgr122/7d4733080005b6a04cac3cea/hv6se1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: .... 17.07.11, 14:10 Mi się ta fryzura nie podoba w życiu sobie bym tak nie zrobiła ale każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
yourdrug Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 14:26 ha ha ha tragedia , w Niemczech jest takich duzo i wygladaja jak babochlopy Odpowiedz Link Zgłoś
carolines no weź ;/ 17.07.11, 14:46 fuuu, takie COŚ na głowie mają tylko 'chłopczyce', ten 'look' jest właśnie zgapiony od chłopaków, którzy golą sobie boki. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo_juska Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 14:50 nie podoba mi się to i tobie też tego odradzam, bo to tandetnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
crusch Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 15:21 ja tak sobie wygoliłam fajnie wygląda a ja zaczynają odrastać to można zrobić przedziałek i zakryć to ale ja np ścinam je cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 15:46 dla mnie to okropna fryzura, strasznie mi się nie podoba. moja przyjaciółka też sobie taką zrobiła (tzn. zwykłe golenie, bez żadnych wzorków) i teraz narzeka na te odrastające włosy, bo nie może ich ułożyć i psują wygląd jej obecnej fryzury. no i warto wziąć pod uwagę, że przecież taka fryzura nie wszystkim pasuje, więc radziłabym Ci porządnie się zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 15:55 odpowiedni przedziałek chyba, moja przyjaciółka ma coś takiego: www.photoblog.pl/forgivexme/96924398 Odpowiedz Link Zgłoś
majka1999 Re: Fryzura z ogolonym bokiem 17.07.11, 15:56 strasznie nie podobają mi się takie fryzury, ale zrobisz jak będziesz uważała Odpowiedz Link Zgłoś