Dodaj do ulubionych

Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęciowe?

05.04.11, 18:56
Wiem, że wiele ludzi to lubi smile a jak jest z wami?
Obserwuj wątek
    • just...me Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęciow 05.04.11, 20:12
      Nie.
      • klama_kcmil # 05.04.11, 20:19
        Ja też nie.
      • natiusa Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 18:03
        baaardzo często ! : D
        kocham to <3
    • anja_ Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 05.04.11, 20:25
      gdybym miała koleżanki, które lubią takie rzeczy to z chęcią chodziłabym na sesje.
    • dominikax3 Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:01
      ja nie chodzę, ale moje koleżanki niektóre tak.
      • vanfron_lovely ym *__* 06.04.11, 18:10
        kiss*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************winkwinkpiwopiwopiwopiwopiwopiwo
    • katsuumi_17 Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:21
      Tak, kiedyś chodziłam, teraz już nie, od dawna wink
      • mickeymouse Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:31
        Moje koleżanki nie lubią jak się im robi zdjęcia, więc ja też nie chodzę . : >
        • cookies_ Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:38
          Chodzę z moją przyjaciółką , tzn robimy sobie same zdjecia w różnych miejscach.

Zapraszam kwiat

cookies.blogi.kotek.pl
    • estrellaa Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:37
      czasami .
    • zelaaa Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 17:58
      ja czasami chodzę smirk
      • xx.ada.xx Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 18:04
        chodzę jak jest ciepło xD i to ja jestem fotografem bo to lubiębig_grin
    • zelaaa Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 18:14
      a przy okazji zajrzyjcie Tekst linka pliss
      • hopeandsmile Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 18:18
        Chodzę z kuzynką wink
        • crazy...girl Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 18:40
          no mamy przy tym wiele ubawu kiedyś zaczepiałyśmy ludzi na ulicy i robiłyśmy sobie z nimi foty i prosiłyśmy o autograf xD
    • beemazzy Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 19:53
      mhm, jak tylko jest ładnie na polu XD
    • lolisia_xdd Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 06.04.11, 20:05
      ja stoję za aparatem, a one "pozują". hahah xd szczerze to bardzo to lubię, ogólnie mam nadzieję, że moja przyszłość będzie związana z fotografią ;d
    • dream_ czasami z nimi chodzę. 06.04.11, 20:06
      ale, że jestem niefotogeniczna, to nie ma mnie na tych zdjęciach c:

Lubię sobie oglądać takie 'sesje' różnych osób na portalach społecznościowych.
      Dzióbek + 'takie tam..' albo 'z nimi <333333'

devil
      • k.u.k. Niee.. 06.04.11, 20:17
    • whats_my_name Rzadko, ale chociaż... 06.04.11, 21:16
      Chodzę na sesję, ale rzadko...
      Koleżanki nie potrzebują fajnych fot...
      Ja raczej też, nie korzystam z nk.pl .
      Mam, ale nie korzystam .

Inspiruj się zdjęciami z pinger.pl , jak o to chodzi . ; ] kiss
    • mweezy . 09.04.11, 17:37
      Hm, to ja może najpierw uświadomię wam jedną rzecz. Robienia sobie zdjęć z koleżankami dla zabawy, w kibelku czy w równie fajnym miejscu, bez żadnego pomysłu, źle wykadrowanych, z robieniem jakiś dziwacznych seksi póz, śmiesznych min czy dzióbków czyli ogólnie KOMPLETNIE nieprofesjonalnych zdjęć, nie należy nazywać tak górnolotnie sesją zdjęciową...
      Lubię robić sobie zdjęcia z koleżankami tak po prostu dla zabawy, można czasami nieźle się uśmiać przy tym. A jeśli chodzi o zdjęcia tak na poważniej, to też kilka razy zdarzyło mi się na takie pójść, chociaż to dopiero początek. I tam już jest ważne, żeby ładnie wykadrować, żeby jakieś śmieci czy przypadkowi ludzie nie weszli w kadr, żeby było dobre światło, żeby mieć jakiś pomysł na zdjęcia... Bardzo to lubię, mimo, że nie jestem fotogeniczna, to sprawia mi nieopisaną przyjemność. Zatrzymywanie takich pięknych chwil, zwykłego uśmiechu kiedy Aneta powie coś zabawnego i zaczynam się uśmiechać, a ona to uchwyci, na ten przykład.
    • slodkiporanek Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 09.04.11, 18:49
      Nie jestem ani fotografem ani "modelką" . Czasami się przyglądam takim sesjom w wykonaniu moich przyjaciółek, które o wiele lepiej do tego pasują wink
    • marsjanka115 x__x 13.04.11, 16:54
      to jest żałosne haa XD
    • sims Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 13.04.11, 19:03
      czasami
      plotkara.blogi.kotek.pl/
      • crusher. Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 14.04.11, 09:06
        moja przyjaciółka dostała lustrzankę i teraz będziemy z resztą przyjaciółek pewnie królikami doświadczalnymi.. ale żeby nazwać coś "sesją" to rzeczywiście trzeba zdjęcia UMIEĆ robić, a nie jakaś słit poza i dzióbek. albo zdjęcia robione komórką i ktoś nazywa to sesją. nie ogarniam.
    • senseless Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 14.04.11, 16:21
      nom tongue_out
    • shalala Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 17.04.11, 16:51
      no jasne, że tak. chodzimy do parku albo w inne miejsca i robimy sobie fociaki ;D
    • a_vie Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 20.04.11, 21:15
      z koleżankami? czasem z przyjaciółką bierzemy aparat i idziemy na miasto, ale sesją nikt tego nie nazwie..
      mam znajomą, która jest profesjonalnym fotografem, więc jeśli mam pomysł lub ochotę na jakąś sesję to pozuję dla niej.
    • kotek.bieberka Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdj. 20.04.11, 22:21
      Owszem chodzę . Jak nie ja robię to mi robią zdj kumpele . ; pp
    • kakusiaa__ Re: Chodzicie z koleżankami na tzw. sesje zdjęcio 20.04.11, 22:45
      tak ja chodzę smile .
    • rikkki nie, ale czasami zrobię którejś zdj jak chce :P 20.04.11, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka