cyrusongomez 07.04.11, 18:22 Czy kremy matujące działają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pofu Re: 07.04.11, 18:32 ja mam krem matujący i jest na nim napisane , że jest w odcieniu każdej skóry . jak zobaczyłam później w domu co jest w środku , to był zwykły ciemny fluid dla starej baby -.- . no dobra , nałożyłam go , a tu co ? wszędzie na twarzy miałam zacieki -.- . tak się wkurzyłam , ale okay . nie polecam . ale przyjaciółka mi mówiła coś o tym , ze to się stosuje z kremem i nic wtedy nie ma . może słyszałaś coś o tym ? pozdro . - POfU - Odpowiedz Link Zgłoś
maadz. Re: krem matujący 07.04.11, 19:48 a dlaczego miałyby nie działać? oczywiście, że działają, jedne lepiej a drugie gorzej. wszystko zależy od rodzaju Twojej skóry, od samego kremu, jego konsystencji i składników. musisz wypróbować na sobie kilka kremów od różnych firm, aby znaleźć ten najlepszy dla siebie. jeżeli masz skórę tłustą czy mieszaną polecam krem z Garniera nawilżająco-matujący w tubce o kolorze miętowym. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Re: krem matujący 07.08.11, 17:45 maadz. Ja używam takiego z garniera i jestem z niego zadowolona. Nawet chyba takiego samego jak maadz. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 działają, może ten? 10.04.11, 10:57 Barwa, Siarkowa Moc, Antybakteryjny krem matujący. Ogólnie słyszy się o nim dobre opinie. Moja koleżanka też owy ma i go sobie chwali. Więc jeśli świecisz się jak choinka, szczególnie w strefie T, proponuję wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: krem matujący 14.04.11, 14:11 Tak. Ja uzywam z nivea lub z under 20. Są swietne ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: krem matujący 14.04.11, 16:18 działa, ale kup sobie ten z under 20 Odpowiedz Link Zgłoś
sasha.b Re: krem matujący 20.07.11, 16:13 Mój działa rewelacyjnie Mam krem matujący Anti Acne Floslek-u i jestem z niego zadowolona. Skóra dzięki niemu nie świeci się i mniej na niej krostek. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaaaa4 Hmm . Ale pytanie . 20.07.11, 16:16 Ojj , są kremy matujące , które działają i są takie , które nie działają . Proste i logiczne , coo ? Ale przeważnie wszystkie działają . Jeżeli kupisz jakiś za 1 zł lub 2 zł to niespodziewaj się jakiegoś wielkiego rezultatu . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: krem matujący 20.07.11, 16:43 Barwa, Siarkowa Moc, Antybakteryjny krem matujący - miałam go . dobrze matuje ale wysusza skórę. moim zdaniem lepiej nie stosować go codziennie bo przetłuszczająca się cera też wymaga nawilżenia . Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 No tak, do tego je stworzono. 07.08.11, 12:08 Jednak nie ma jednego idealnego dla wszystkich, więc trzeba poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
katy_13 Re: No tak, do tego je stworzono. 09.08.11, 11:28 Wszystko zależy od tego jaki typ cery masz ŻADEN krem nie jest dobry dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś