shunra Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:28 Ja jak byłam mała to chciałam być piosenkarką, godzinami bujałam się na huśtawce przed domem i śpiewałam wymyślone piosenki. Jeśli ten plan się by nie powiódł to zostałabym archeologiem w wieku pięciu lat marzyłam o tym by wykopywać mumie i kości dinozaurów. Na koniec miałam być kierowcą rajdowym ewentualnie podróżniczką. A teraz nie wiele pozostało z tych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kasska_x3 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:31 Ja jak byłam mała to jak wszystkie dziewczynki chciałam być księżniczką lub wróżką ... Ale to były czasy . Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka785 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:32 od zawsze chce być projektantką wnętrz i to się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
pop_amka Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:36 jak ja byłam mała chciałam być baletnicą a teraz chce być fotografem albo prawnikiem albo lekażem Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:42 ja tancerką i nadal szczerze mówiąc chce zostać . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 3 zawody ;33 09.04.11, 20:45 Moim największym marzeniem było być księżniczką, nauczycielką i aktorką Zmieniłam się do tego stopnia, że teraz chce być dziennikarką Odpowiedz Link Zgłoś
olka11 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:48 ja chciałam być nosorożcem i czarownicą xd Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexalex Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:53 Ja chciałam zostać aktorką i tancerką i tak mi zostało. Nadal tego chcę... A mówią że to się bardzo często zmienia a ja już mam tak od kiedy miałam 5 lat (mam 13) Odpowiedz Link Zgłoś
anetka. Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:55 ja kiedyś też chciałam być nauczycielką,ale lekarzem. i to mi zostało,nadal chce Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnisie133 Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:58 Przedszkolanką. <br /> Stare czasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
s_e_l_e_n_a Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 20:57 Ja miałam większe ambicje (żart) Chciałam być ekspedientką. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:10 strażakiem albo seryjnym mordercą Odpowiedz Link Zgłoś
robstenkochanie Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:16 Ja chciałam uczyć dzieci tańca nowoczesnego albo być aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
moniisia678 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:21 Jak byłam mała to nauczycielką a teraz piosenkarką , też nauczycielką albo miec swoj salon spa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
w_i Kim chciałybyście być w przyszłości, kiedy... 09.04.11, 21:28 Ja strasznie marze o byciu projektantką mody i modelką. Bardzo chce isc na studia projektowania mody Odpowiedz Link Zgłoś
gerberek86 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:51 ja policjanką z wydziału zabójstw, lub weterynarzem Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 21:58 Pamiętam bardzo dokładnie, że na początku (chyba standardowy zawód) chciałam być aktorką albo piosenkarką. Później zafascynowana fashion.tv chciałam być modelką i projektantką. Ostatnie nadal mi siedzi w głowie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:04 Ja chyba od zawsze chciałam być piosenkarką i moje marzenia powoli, powoli dążą do spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 09.04.11, 22:08 Ja to zawsze chciałam byc piosenkarką, albo archeologiem. Teraz to już nie, nawet nie wiem, kimc che byc. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:07 aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
alexp Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:19 Ja chciałam być modelką ! xD Robiłam przy każdym zdjęciu głupie pozy ;P Ale teraz chcę iść do liceum Teatralnego ...xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kim chciałyście być w pryszłości, kiedy.. 09.04.11, 22:23 baletnicą, potem policjantką. Odpowiedz Link Zgłoś
muffins ! 09.04.11, 22:23 ja od dziecka marzyłam by zostac lekarzem, ratowac ludzkie zycia, pmagac innym, chcialam zalozyc dom dla ubogich / bezdomnych i nadal chce, ale cos mi wiary brak wiec dochodzi tylko, ze mam wieksze szanse do zostania dziennikarka sportową bądź adwokatem : p Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 bawiłam się w szkołę ale piłka nożna 09.04.11, 22:36 to był mój zywioł , w domu grałam z 8 lat starszym bratem , więc nie trudno było przewidzieć kto wygrywał.. ale w szkole i po szkole grałam z chłopakami w piłkę nożną.. i do tej pory ją kocham... więc chyba widziałam siebie jako polską Mia Hamm Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Chciałam być weterynarzem . 09.04.11, 22:42 Teraz za nic na świecie nie chciałam bym być weterynarzem Odpowiedz Link Zgłoś
klaudlovetl kim chcial;abym być w przyszłości 09.04.11, 22:43 ja zawsze chciałam być piosenkarką ale teraz niestety nie umiem śpiewać xp Odpowiedz Link Zgłoś