Dodaj do ulubionych

Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy taty?

• nikawika Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 13.04.11, 18:09
      jestem na maksa podobna do taty. xd
    • pinky33 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 13.04.11, 18:13
      tez do taty
      kiedys ogladam jego zdjecia z przed lat i widze siebie po prostu widziałam siebie a rodzian to potwierdziła maskra to samo tom było!!
    • klama_kcmil # 13.04.11, 18:16
      Z wyglądu do mamy. A z charakteru to nie wiem.
    • shalala Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 16:45
      wygląd i wzrost po mamie, uśmiech i "poczucie humoru" + denerwowanie innych po tacie ;p
    • klaudi073 Pół na pół.. 16.04.11, 16:50
      pół na pół podobno mam nogi i włosy po mamie a chyba wszystko inne po tacie..xd
    • meggi_13 16.04.11, 17:01
      Do taty... niestety sciana
    • julka_18 do taty :D 16.04.11, 17:02
      ten sam nos, charakter.. wszystko po nim big_grin
      tylko wygadana jestem po mamie ;p
    • daj_mi_lizaka Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 17:05
      Z wyglądu podobno jestem `cały tata`.
      Byłam ciekawa po kim mam charakter pisma, bo mam zupełnie inny niż reszta. W końcu wyszło że jest identyczny jak dziadka ;P Parę cech charakteru też mam po dziadku : jestem uparta, lubię sobie pozrzędzić i często nie dam sobie nic wytłumaczyć ;P
    • lovelena Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 17:10
      ja pol na pol
    • natusia445 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 14:42
      Ja jestem podobna do taty big_grin
    • little_pleasure Do babci ; D 17.04.11, 14:57
    • e.m.m.a Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:06
      zdecydowanie mamasmile
    • smileyy776 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:31
      Ooo do Taty. Wygląd , charakter dosłownie wszystko...ale z mamy też coś mam : mój niski wzrost tongue_out nie mówię,że Tata jest jakimś olbrzymem,ale moja Mama jest niska i mam to po niej. tongue_out Jestem nerwowa jak mój tata , mam taką samą twarz jak tata. Kiedy byłam mała nie dostrzegałam tego podobieństwa , ale dzisiaj to widzę...
    • nickiminaj Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:35
      do nikogo nie jestem podobna, ani z charakteru, ani z wyglądu. charakter mam po dziadku, a wygląd sama nie wiem po kim.
    • ninat_ Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:54
      Do taty, mamy takie same oczy, usta co do kształtu twarzy nie jestem pewna. Nie mam pojęcia po kim ma mój nos ( jak ja go nienawidze ;/ ). Po tacie jestem też utalentowana artystycznie : rysunki itp., a co do muzyki to ... chyba w połowie mój tata "gra" na gitarze, był w zespole, ale tak to nie wiem.
      Po mamie mam charakter. xd
    • jonas_lover do taty. 17.04.11, 16:08
      z wyglądu to zupełnie do taty i do jego rodziny, nie mam przektycznie nic w wyglądzie z rodziny od strony mamy. a charakter mam pomieszany. jestem zlepką różnych cech z obu rodzin. xD
    • beemazzy Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:25
      z wyglądu do taty, z zachowania do mamy XD
      • karmel_ Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:28
        wzrost, włosy mam swoje.
        z twarzy bardziej jestem podobna do mamy, z figury też.
        charakter też mam maminy. :d
    • jonasofanka do taty xdd 17.04.11, 16:33
      no każdy mówi: Czysty tatuś. Charakter podobny, układ twarzy ; 33
    • paulusia098 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:42
      mama
    • mervelous kiedyś do taty, teraz bardziej do mamy ; dd 17.04.11, 17:16
      te same oczy , włosy prawie kręcone [ strasznie falowane xd ] , usta , owal twarzy . ogolnie nawet z charakteru jestem podobna, choć nie do końca ..
      • gola. Re: Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy c 17.04.11, 17:33
        po wyglądzie nie jestem w stanie powiedzieć, chociaż większość mojej rodziny mówi że do mamy to oczy zachowałam po tacie. jeśli chodzi o charakter to wydaje mi się że do mamy, często żartuje, nie mogę wysiedzieć w miejscu, umiem przegrywać i dobrze się bawić.
    • slodkiporanek Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 20:11
      Z wyglądu do babci. Te same oczy, usta. Ta sama figura (T.T).
      Z charakteru do taty. Podobno całkowicie. Dlatego często się kłócimy i szybko godzimy.
      • donia.19 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 18.04.11, 07:18
        Ja podobno całkowicie jestem podobna do taty . I z wyglądu i charakteru.
    • kotek.bieberka Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 21.04.11, 11:58
      ja do taty i tak samo jak ty . Te same usta, nos, oczy, podobny kształt twarzy xd . Ale reszte to tak jak ty, tylko bez tych falowanych włosów xd .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka