nikawika Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 13.04.11, 18:09 jestem na maksa podobna do taty. xd Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 13.04.11, 18:13 tez do taty kiedys ogladam jego zdjecia z przed lat i widze siebie po prostu widziałam siebie a rodzian to potwierdziła maskra to samo tom było!! Odpowiedz Link Zgłoś
shalala Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 16:45 wygląd i wzrost po mamie, uśmiech i "poczucie humoru" + denerwowanie innych po tacie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Pół na pół.. 16.04.11, 16:50 pół na pół podobno mam nogi i włosy po mamie a chyba wszystko inne po tacie..xd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 do taty :D 16.04.11, 17:02 ten sam nos, charakter.. wszystko po nim tylko wygadana jestem po mamie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 17:05 Z wyglądu podobno jestem `cały tata`. Byłam ciekawa po kim mam charakter pisma, bo mam zupełnie inny niż reszta. W końcu wyszło że jest identyczny jak dziadka ;P Parę cech charakteru też mam po dziadku : jestem uparta, lubię sobie pozrzędzić i często nie dam sobie nic wytłumaczyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 16.04.11, 17:10 ja pol na pol Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 14:42 Ja jestem podobna do taty Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:06 zdecydowanie mama Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:31 Ooo do Taty. Wygląd , charakter dosłownie wszystko...ale z mamy też coś mam : mój niski wzrost nie mówię,że Tata jest jakimś olbrzymem,ale moja Mama jest niska i mam to po niej. Jestem nerwowa jak mój tata , mam taką samą twarz jak tata. Kiedy byłam mała nie dostrzegałam tego podobieństwa , ale dzisiaj to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:35 do nikogo nie jestem podobna, ani z charakteru, ani z wyglądu. charakter mam po dziadku, a wygląd sama nie wiem po kim. Odpowiedz Link Zgłoś
ninat_ Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 15:54 Do taty, mamy takie same oczy, usta co do kształtu twarzy nie jestem pewna. Nie mam pojęcia po kim ma mój nos ( jak ja go nienawidze ;/ ). Po tacie jestem też utalentowana artystycznie : rysunki itp., a co do muzyki to ... chyba w połowie mój tata "gra" na gitarze, był w zespole, ale tak to nie wiem. Po mamie mam charakter. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover do taty. 17.04.11, 16:08 z wyglądu to zupełnie do taty i do jego rodziny, nie mam przektycznie nic w wyglądzie z rodziny od strony mamy. a charakter mam pomieszany. jestem zlepką różnych cech z obu rodzin. xD Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:25 z wyglądu do taty, z zachowania do mamy XD Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:28 wzrost, włosy mam swoje. z twarzy bardziej jestem podobna do mamy, z figury też. charakter też mam maminy. :d Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka do taty xdd 17.04.11, 16:33 no każdy mówi: Czysty tatuś. Charakter podobny, układ twarzy ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 16:42 mama Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous kiedyś do taty, teraz bardziej do mamy ; dd 17.04.11, 17:16 te same oczy , włosy prawie kręcone [ strasznie falowane xd ] , usta , owal twarzy . ogolnie nawet z charakteru jestem podobna, choć nie do końca .. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy c 17.04.11, 17:33 po wyglądzie nie jestem w stanie powiedzieć, chociaż większość mojej rodziny mówi że do mamy to oczy zachowałam po tacie. jeśli chodzi o charakter to wydaje mi się że do mamy, często żartuje, nie mogę wysiedzieć w miejscu, umiem przegrywać i dobrze się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 17.04.11, 20:11 Z wyglądu do babci. Te same oczy, usta. Ta sama figura (T.T). Z charakteru do taty. Podobno całkowicie. Dlatego często się kłócimy i szybko godzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 18.04.11, 07:18 Ja podobno całkowicie jestem podobna do taty . I z wyglądu i charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Do kogo jesteś bardziej podobna/y - mamy czy 21.04.11, 11:58 ja do taty i tak samo jak ty . Te same usta, nos, oczy, podobny kształt twarzy xd . Ale reszte to tak jak ty, tylko bez tych falowanych włosów xd . Odpowiedz Link Zgłoś