klema Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 16:37 też za rok. dzisiejszy mat-przyr był straszny, jednym słowem. Ale to w końcu dopiero próbny, mimo, że nową podstawą programową. Odpowiedz Link Zgłoś
cally Tyle polskiego w polskim co w parówkach mięsa... 12.04.11, 16:40 Masakra... Mam 4 zamknięte źle, już sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde progi punktowe, ! 12.04.11, 16:49 powiem wam, że ja testy pisałam w tamtym roku i matma to była jedna wielka porażka, ale i tak nie obniżyli progów punktowych więc nie łudziłabym się na waszym miejscu, sama przeglądałam te wasze testy z humana i ja ogólnie nie pamięta tego o Kościuszkach itp, ale pewnie w gimnazjum to umiałam więc wydaje mi się, że nie był aż tak trudny, ale chyba trudniejszy od tamtego z zeszłego roku !! powodzenia wam życzę na na jutrzejszym teście obyście nie mieli żadnych radioaktywnych biedronek !! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
monia555 Re: progi punktowe, ! 12.04.11, 17:01 Teraz mogą być tylko radioaktywni patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
donna.111 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 16:58 Ach, ta historia !! Najgorsze było to zadanie, gdzie trzeba było opis postacie historyczne !!!! Tragedia, nie miałam pojęcia co tam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
monia555 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 17:02 No to było najgorsze, ale tylko za 3 pkt. Wiem, że to nie jest pocieszające, ale podanie na 6, rozprawka na 13, i można mieć 20 z zamkniętych, poza tym jeszcze otwartych kilka. I wtedy te 3 to na serio prawie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 18:02 widziałam arkusz . strasznie dużo historii ;/ rozmawiałam z przyjaciółką. strasznie była zła. nie dziwie sie jej ;/ ja dziś pisałam próbny jestem w 2 klasie gim ale my przynajmniej mamy podzielone. osobno jest język polski,osobno historia i WOS . no zobaczymy co to bedzie za rok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 18:41 Jak otworzyłam test to lekko się przeraziłam bo za dużo historii. Z pytań typowo z polskiego był tylko opis dworku w Soplicowie i kilka zamkniętych odn. tego tekstu. Rozprawka nie najgorsza, ale trochę się niepewnie czuję; nie wiem czy na pewno dobrze zrealizowałam temat. Ogólnie cały zarys tematyczny czyli patriotyzm nie bardzo mi leżał Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 18:45 zdecydowanie za dużo historii -.- i w ogóle temat mi się nie podobał . w rozprawce jakieś głupoty popisałam ,ale myślę,że bd dobrze jutro to będę mieć taką spinę ... Odpowiedz Link Zgłoś
petka Czy Jan Paweł II jest postacią historyczną????? 12.04.11, 18:54 bo napisałam tak w rozprawce i to jest chyba źle Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 19:14 Temat był cholernie łatwy, nic bardziej łatwego chyba nie mogli wymyślić. Wystarczało uważnie czytać informacje zawarte w tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 19:27 Ja mam to już za sobą daaaaaawno ;D Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa dramat. 12.04.11, 20:25 to był dramat. mam z histy 5, ale na tym teście poległam. popełniałam banalne błędy, których chyba nigdy sobie nie wybaczę. modlę się tylko o to, żeby przyjęli mnie do liceum... chyba się załamę, jak jeszcze jutro to spieprze. z zamkniętych mam na razie chyba 14/20. tragedia. myślałam, że lepiej sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic91 Re: 3 gimnazjalisci 12.04.11, 22:31 a mnie czeka matura i co ? na dodatek mam egzaminy semestralne ze wszystkich przedmiotów i to nie byle jakie . to jest stres ... a test gimnazjalny to pikuś ... ;p w porównaniu z tym co mnie czeka ;x wiec wezscie na luz . Odpowiedz Link Zgłoś