Dodaj do ulubionych

Farbowanie ;))

19.04.11, 19:11
Hej kiss <3 Jak powyżej.. jaki najfajniejszy styl do farbowania włosów jest według was najfajniejszy.. ;D Pomóżcie mam plany by zmienić kolorek ale nie wiem na jaki i nie wiem czy zrobić se jakieś pasemka.. ! big_grin Pisać.. i dodawać zdjęcia przykładowe.. Z góry thx kiss* <3
Obserwuj wątek
    • sims Re: Farbowanie ;)) 19.04.11, 19:22
      nie rób pasemek . Ja bym się pofarbowała na rudy bo mam brązowe wlosy xD albo na blond bo mi ładne (mierzyłam perukę xD )
      • a_vie Re: Farbowanie ;)) 20.04.11, 21:21
        zwykłym śmiertelnikom polecam orzechowy brąz lub cos pomiędzy rudym a czerwienią...
        u mnie zawsze sie sprawdza ciemny granatowy (tj. granatowa czerń lub czerń granatu, zależnie od firmy)
    • adelinde Re: Farbowanie ;)) 24.04.11, 14:08
      Jaki jest Twój naturalny kolor?
      • rockowa941 Modnie 24.04.11, 18:59
        Pofarbuj je tak jak ma Marina albo Patrycja Kazadi w ostatnim odcinku youcandance teraz jest tak modnie
        • leaveme_ Re: Modnie 25.04.11, 12:24
          Rozjaśnione końcówki są teraz najmodniejsze np jak ma Brodka
          a mi podobają się miedziane
    • pauliska1212 Re: Farbowanie ;)) 25.04.11, 12:49
      po pierwsze, jak już masz malować to na jeden kolor, bez żadnych pasemek, balejażu itd, bo to wygląda beznadziejnie i było modne pare lat temu.

po drugie; po co malować włosy w takim młodym wieku? zniszczą ci się, a jak już pomalujesz to nie będziesz mogła wrócić do dawnego koloru, no chyba, że zmyjesz farbę po czym twoje włosy będą wyglądać jak siano.
      • raspberrygirl Re: Farbowanie ;)) 25.04.11, 13:00
        Nie farbuj włosów farbą tylko SZAMPONETKĄ gdy znajdziesz odpowiedni kolor wtedy zrobisz sobie farbę wink

Zrób sobie włosy koloru rudego(czerwieni) smile
        pozdrawiam big_grincool
    • jamajka. Re: Farbowanie ;)) 25.04.11, 13:15
      Przede wszystkim przemyśl czy na pewno tego chcesz...
      Ja farbowałam pierwszy raz włosy w wieku 14 lat.. i teraz żałuję. To nie powinna być pochopna decyzja. Radzę Ci iść do fryzjera, który doradzi jaka farba najlepiej będzie pasowała. No i nie radzę farbować samemu.
      • pola16 Może na początek szamponetką wystarczy? 25.04.11, 13:24
    • angie2 Re: Farbowanie ;)) 25.04.11, 13:27
      Ja zafarbowałabym normalnie na czarno albo brązowo, może z pasemkami albo balejażem.
    • deedee ^_^ 25.04.11, 14:17
      ja mam zamiar pomalować sobie na taki bordowo brązowy ; ) . albo rudy ; )
      • lolunio Re: ^_^ 25.04.11, 15:39
        em ja mam zamiar farbować tylko jak narazie szamponetką.. a kolor naturalny mam ciemny blond wink)
        • adelinde Re: ^_^ 01.05.11, 12:33
          Jak masz ciemny blond to rób pasemka miodowym blondem czy jakimś innym, ale jaśniejszym od Twojego. Innych nie próbuj, za młoda jesteś. Będzie dziwnie wyglądać. Spróbuj też kolorowych pasemek. Albo popielaty blond? Srebrny? Jak Fleur z Harry;ego Pottera. big_grin
    • seneka4 Re: Farbowanie ;)) 21.05.11, 21:30
      Mój naturalny kolor to ciemny blond, pofarbowałam na czarno, cieszyłam sie z tego koloru od półtora roku, ale mi się znudził. ;c chciałabym rudy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka