Dodaj do ulubionych

Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ??

19.04.11, 21:40
Zapewne wielu z was coś denerwuje na kotku. Jestem ciekawa co takiego ?
A może nic was nie denerwuje ?

Kotek.pl to mój ulubiony serwis dla nastolatków i codziennie na niego wchodzę. Ale są też rzeczy, które mnie denerwują... Np. to, że kotek często się spóźnia oraz co ostatnio zauważyłam, że kotek lubi faworyzowac różne gwiazdy. Zaczęło mnie to już denerwowac, kotek czasem nie potrafi byc bezstronny, bo właśnie taki powinien byc. wink
Obserwuj wątek
    • fanka96 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 19.04.11, 21:48
      niektóre użytkowniczki...
    • yorkie Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 10:09
      Tak, właśnie, faworyzowanie niektórych gwiazd.
      To, że kotek pisze tylko o słit gwiazdeczqach z disneya uncertain
      Wszechobecny pop. Ludzie, istnieją inne gatunki muzyki i ludzie którzy ich słuchają!
      Za dużo biebera.
      Użytkowniczki wklejające WSZĘDZIE link do je.banych gliterów.
      I zmiana "Strefy Stylu". Wolę dowiedziec się o nowościach w sklepach, niż dowiedziec się, jak ubrac się w stylu Miley Cyrus czy jakiejś innej Selenki uncertain
      Kiedyś lubiłam artykuły na kotku, były naprawdę fajne. Teraz wchodzę tu TYLKO I WYŁĄCZNIE ze względu na forum.
      • green_alien Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 21.04.11, 20:32
        yorkie napisał(a):

> Tak, właśnie, faworyzowanie niektórych gwiazd.
        > To, że kotek pisze tylko o słit gwiazdeczqach z disneya uncertain
        > Wszechobecny pop. Ludzie, istnieją inne gatunki muzyki i ludzie którzy ich słuc
        > hają!
        > Za dużo biebera.
        > Użytkowniczki wklejające WSZĘDZIE link do je.banych gliterów.

Popieram w stu procentach i dodaję, że irytuje mnie również to, iż nie można zmienić nicka oraz usunąć konta.
    • my.versace Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 10:35
      Denerwują mnie niektórzy ludzie. Są tacy chamscy i o byle co od razu na ciebi przekliają i mówią jak to się 'lansujesz'. Nie będę pisać nicków.
      • chelsea662 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 10:41
        wkurzaja mnie ludzie i to ze wiekszosc notek jest o disneyu bieberze np nowy teledysk bibera cyrus ale sa tez inni tylko czasami zdarza sie notki o paramore a o innych to juz w ogole nie ma np green day powiedzmy ;p
        • donia.19 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 11:02
          :denerwują mnie notki o słit gwiazdach [ poprostu tego jest za dużo ....sciana] i niektórzy użytkownicy ..
    • twilightowa2226 ... 20.04.11, 11:23
      Mnie mało denerwuje kotek, ale denerwują mnie dziewczyny, które czytają jakieś plotki i piszą coś w stylu "Jak wy możecie go lubić? Jest taki brzydki < bla bla bla >" Rozumiem, że ktoś może kogoś nie lubić, ale ja nie lubię Biebiera ( nawet nie wiem jak to się piszę więc błagam o wybaczenie ;D ) i nie wyzywam go na forum. winkwink
    • dacey Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 11:30
      no mnie wiele rzeczy denerwuje.. wgl kotek lepszy był kiedyś (chodzi mi o wygląd) . teraz "FOTKA DNIA" jest małowidoczna. a chyba nie o to chodzi , no nie ?
    • tsst Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 11:37
      glupota niektorych watkow. Wojny mniedzy ; kocham zmierzch ; a ; nie nawidze zmierzchu. tak samo z fanmi i anty fanami biebera.
      i wyglad strony.
    • coldprincess Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 11:59
      kotek lubi wywoływać kłótnie między użytkowniczkami. Codziennie powstaje 10 notek o Bieberku (w sumie tylko na tym traci, ale ok) i dopisuje na koniec np. antyfani nie będą zadowoleni itp. jednym słowem prowokuje. Mnie ta żałosna strona tylko rozśmiesza, i czasem wchodzę tylko na forum. Kiedyś tu było inaczej, a teraz kotek.pl powinni zmienić na "24hsłitkomercyjnegwiazdeczki.pl". O zaraz mnie zaatakują użytkowniczki żebym spieprzała jak mi się nie podoba, ale ja mam to jednym słowem w du.pie. odpowiedziałam na pytanie, moje zdanie, dziękuje.
    • bad_alex plum 20.04.11, 12:01
      no... to, że wszechobecnie pojawiają się tylko i wyłącznie słit gwiady disneja,.. a jak rock to pseudo rock typi 30stm czy .. jakieś inne badziewie.
      nom.. to tyle
      • xxstokrotkaxx Re: plum 20.04.11, 12:30
        to co : bad_alex
        same gwiazdy disneya i ten przygłup Dzastin ;////

• sandika001 Re: plum 20.04.11, 12:34
        Nowy wygląd strony!
    • g_o_s_i_a Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 13:08
      Uwielbiam kotka, a denerwuje mnie w nim... Sorry, na obecną chwilę nic mi nie przychodzi do głowy tongue_out
    • ann_rock dużo 20.04.11, 13:10
      1. Małe pokemony które wrzucają glitery/ loffciają Justinka
      2. Za dużo Justina, disneyków
      3. Nowy kotek (stary lepszy ;-()
      4. Chamskie, zakochane w sobie kotkowiczki
      5.Problemy na formu typu "loffciam justinka, co robić? ;-(( " lub "o nie chłoppak ze mną zerwała ja go koffam," (ook, problemy miłosne spoko, ale ciągle to samo?!" albo "jak go poderwać jak nie zwraca uwagi"... ciągle to samo!
      6. Szlaone fanki (najczęściej Bibera lub miley) które gotowe są zabić za każdy niemiły komentarz o swoim idolu lub "przyszłym mężu" xD big_grin
      7. kotki zgrywające "najmądrzejsze" (patrz 4)

i chyba na raie tylee wink
      • star_is_best Re: dużo 21.04.11, 21:01
        popieram
      • 404notfoundlove Re: dużo 30.04.11, 13:47
        ann_rock napisał(a):

> 1. Małe pokemony które wrzucają glitery/ loffciają Justinka
        > 2. Za dużo Justina, disneyków
        > 3. Nowy kotek (stary lepszy ;-()
        > 4. Chamskie, zakochane w sobie kotkowiczki
        > 5.Problemy na formu typu "loffciam justinka, co robić? ;-(( " lub "o nie chłopp
        > ak ze mną zerwała ja go koffam," (ook, problemy miłosne spoko, ale ciągle to sa
        > mo?!" albo "jak go poderwać jak nie zwraca uwagi"... ciągle to samo!
        > 6. Szlaone fanki (najczęściej Bibera lub miley) które gotowe są zabić za każdy
        > niemiły komentarz o swoim idolu lub "przyszłym mężu" xD big_grin
        > 7. kotki zgrywające "najmądrzejsze" (patrz 4)
        >
        > i chyba na raie tylee wink

okazało się, że znalazłam więcej denerwujących mnie rzeczy XD
        świetnie opisane big_grin
    • nika_xddd Mnie wkurza ... 20.04.11, 13:22
      ta zmiana cała bo przed nią siedziałam godzinami na kotku !
    • vivisis Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:16
      Po pierwsze faworyzowanie
      Po drugie pisanie bzdur
      Po trzecie zmyślanie różnych historyjek
      • vivisis Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:17
        Ostatnio napisałam na forum że Taylor Swift nagrywa aż dwa teledyski a kotek go skasował..uncertain
    • vivisis Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:21
      Nie pisanie o wszystkich gatunkach..
      Istnieje rock, country, metal..
      Nie tylko pop!

Kotek pisze o Taylor tylko gdy doczepi do niej jakąś Selenkę czy jeszcze kogoś..
      I potem ktoś myśli że Tay jest z Disneya i jej najlepszą przyjaciółką jest Selena..
      No błagam sciana
      Albo że nagrywa piosenki tylko w stylu Love Story...
      Gdzie Haunted? Gdzie Tim McGraw?uncertain
    • vivisis Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:30
      jane_ napisał(a):

> cały czas zapominacie, że sami możecie współtworzyć tę stronę. trzeba tylko chc
      > ieć. ja też się wkurzałam, że kotek pisze tylko o słodkich gwiazdkach, wyszłam
      > z propozycją pisania artykułów i co? i było okej. ja się spełniałam, kotek miał
      > więcej notek, i parę osób było zadowolonych.

Genialnie..Tylko jak pisałam jakiś "artykuł" to nigdy nie był zamieszczony uncertain
      Zauważam że większość nie chcę Disneya ale pisząc "innej muzyki" macie na myśli rocka.
      Lubię rocka ale gdy pisałam o współczesnym country wszyscy mnie spamowali..
      sciana
      • jane_ Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 16:25
        nie, nie macie na myśli rocka. pisałam o wszystkim - i o electro, i o popie, i o post punku. widocznie nie wiem, może kotkowi się nie spodobało. może trzeba szlifować warsztat.
        • vivisis Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 19:46
          jane_ napisał(a):

> nie, nie macie na myśli rocka. pisałam o wszystkim - i o electro, i o popie, i
          > o post punku. widocznie nie wiem, może kotkowi się nie spodobało. może trzeba s
          > zlifować warsztat.
          Możliwe, jednak w większości przypadków chodzi o to że większość kotkowiczów nie lubi tego rodzaju muzyki..
    • nessy96 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:35
      1. pokemony wklejające te lnki do czegośtam.
      2. bezsensowne artykuły
      3. artykuły o tylko i wyłacznie popowych gwiazdach a zwłaszcza tych z disneya i biebera
      4. dzieci nadużywające słów:" loffciam", "kosiam" lub "słitaśnie"
      natomiast bardzo lubie forum i blogi wink
    • riki1246 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:43
      uu .. mnie tak dużo rzeczy wkurza że mogłabym pisać i pisać uncertain
    • koniara8 Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 14:55
      Mnie denerwuje to, że codziennie na kotku, o Bieberze są przynajmniej dwa artykuły. A o gwiazdach wartych uwagi nic nie pisze. ;//
    • squash jesteście nielogiczne. 20.04.11, 15:22
      Chcecie, żeby kot pisał o wszystkim szybko, żeby był waszym pierwszym źródłem informacji, ale nie chcecie, żeby pisał o bieberze? Justin robi wokół siebie zamieszanie, to kot o tym pisze, nie? To by było zabawnie, gdyby kot nałożył jakąś cenzurę w stylu "o mamy coś ciekawego o justinie, ale dzisiaj już był artykuł o nim... to poczekamy do jutra!"
      proszę was.
      • nataliagorka Re: jesteście nielogiczne. 20.04.11, 16:04
        ZGADZAM SIĘ
        Ale rzeczywiscie kotek często jest ''zacofany''. Ja już wiem o tej informacji od dawa a kotek dopiero o tym napisał ;/// aha i denerwuje mnie coś takiego np. ,, o boże temu gupiemu justinowi się w dupie poprzewracało'' - nie jestem jego fanką ani anty fanką ale bez jaj jak go nie lubisz to po co czytasz artykuły o nim ????
    • beautiful_ Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 15:26
      Dokładnie to faworyzowanie... Kurcze ciągle piszą o gwiazdkach Disney'a no i nie mam nic przeciwko ale niech piszą też o innych gwiazdach... czy np. zespołach...rockowych hehe.
    • anja_ Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 15:32
      nic. ta strona jest fajna.
    • love_r.h.c.p. Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 15:49
      nie ma czatu!!!!!!!!!
      a i jeszcze te całe glitery...
    • super_star Re: Co was denerwuje w serwisie Kotek.pl ?? 20.04.11, 15:51
      nie nawidzę nowej szaty graficznej
      • chelsea12 no a jak myslicie pewnie,że...?? 20.04.11, 16:00
        zjeber i jego głupie fanki mam go dość!!!!!!devildevildevildevildevildevildevil
    • laleczka. Zgadzam sięz jane_ 20.04.11, 16:06
    • marsjanka115 x__x 20.04.11, 16:11
      nie wiem taka popularność tej stronki . ja tu już nie wiele nicków kojarzę.
      do tego ta ciągła gadka o PW miley i bieberku -.- raz było Foo Fighters to taka była moja reakcja shock ale to się zapewne nie powtórzy , bo wtedy kotu się chyba skończyły newsy ze świata słitu... sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka