cotton.caandyy. Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:02 oo ;D chcesz kupić płytę mojej imienniczki (Marceliny). ja? Don't Forgete i jak wyjdzie to nową płytę Demi Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Sum41- Underclass Hero 21.04.11, 20:03 Jak zaczął się mój szał na Plotkarę, sciągnęłam The best of Sum 41 bo zakochałam się w piosence With me(ci co oglądają wiedzą, S01E07 ). Ale reszta płyty jakoś nie przypadła mi do gustu. Ostatnio zaczęłam znów słuchać i się zakochałam w reszcie piosenek, nie ogarniam czemu wcześniej mi się nie podobały... Oprócz tej płyty planuję zakup The Pretty Reckless- Light Me Up po jakiejś w miarę okazyjnej cenie bo kocham muzykę Taylor Odpowiedz Link Zgłoś
kokox3 Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:13 płyty na razie żadnej nie planuję kupić.. Jedynie koncert na dvd jakiś RBD.. zastanawiam się jeszcze który. Chyba z Sao Paulo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:18 W tym miesiącu kupiłam już 3 płyty: My Chemical Romance - The Black Parade My Chemical Romance - The Black Parade is Dead My Chemical Romance - Danger Days: The true lives of the fabulous killjoys - to dzisiaj. ;D jeszcze mam zamiar kupić Green Day - Awesome as fuck i pierwszą płytkę 30 seconds to mars (inne mam) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna xd 21.04.11, 20:23 Ja kupuję Justin Bieber acoustic. A z filmów to Justin Bieber:Never Say Never. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:24 to chyba jasne, że GrubSona < 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:34 Bruno Mars Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 20:36 Roberta M, ale to dopiero we wrześniu. I myślę jeszcze nad Jessie J. Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa jessie j , ... 21.04.11, 20:59 ja zamierzam kupić jessie j i miley cyrus taką wcześniejsza <może? Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Linkin Park! 21.04.11, 21:05 ja mam w planie kupić wszyskie płyty Linkin Park - na razie mam road to revolution i a thousand suns mam szczęście wszystkie są w empiku Do tego biografię wszystko jest hybrydą Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 21:08 Brodka - Granda. Nie mogę znaleźć słów na geniusz tej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 21:14 Bruno Marsa : DD . Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Zbieram kaskę na.. 21.04.11, 21:33 ..."Pink Firday" Nicki Minaj (najpierw musi pojawić się w Polsce ;/), 'Back To black" Amy Winehouse i dwupak Nory Jones ("Not too late & Feels like home") Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 21:38 Ja chcę sobie kupic "The Unforgiving" na które tak czekałam A oprócz tego, to nie wiem, rzadko planuję takie zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 22.04.11, 12:59 yorkie napisał(a): > Ja chcę sobie kupic "The Unforgiving" na które tak czekałam :serc > e: > A oprócz tego, to nie wiem, rzadko planuję takie zakupy. też chcę tą płytę sobie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
eleine Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 21:55 Chris Brown, Piotr Lisiecki, no i Soundgirl jeśli będzie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 21:57 My chemical romance - "i brought you my bullets you brought me your love" już od jakiegoś czasu mi na niej zależy :p Odpowiedz Link Zgłoś
yellow Re: Jaką płytę właśnie zamierzacie sobie kupic? 21.04.11, 22:06 zamówiłam już na allegro "to bring you my love" PJ Harvey i na razie to tyle. na pewno kupię "suck it and see" arctic monkeys, ale to w czerwcu. no i wciąż jeszcze myślę co tu jeszcze kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
hotchilli ja zdecydowanie... 21.04.11, 23:29 zdecydowanie Billy Talent. I lub II bo III mam. Odpowiedz Link Zgłoś