keshablabla Polka , ?! Buhahaha 21.04.11, 18:44 oTÓż uważam , że do polki jej dalego , bo Polki są o wiele ładniejsze .: ) I umieją śpiewać ; P . jA Jestem pól polką pół Amerykanką ; d ale tam , że hiszpania i wgl. to nie więc się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
loveselly Zazdroszczę ludziom 08.05.11, 18:51 którzy mają przodków z różnych z krajów. Ja jestem 100 % Polką , choć bardzo chciałbym mieć jakiś mix. Odpowiedz Link Zgłoś
psota_21 Ech... 21.04.11, 19:12 Polska,Anglia,Hiszpania i Włochy przepraszają resztę świata. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 19:27 OMG. Teraz to każdy mówi, że polakiem jest. Jesteśmy sławni. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 19:43 frajdej frajdej. łączmy się w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Kto to jest ? ;D 21.04.11, 19:48 Nawet nie wiem za bardzo kto to jest ;D Wiem że coś tam śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Na pewno... 21.04.11, 19:49 ...jej polska część nie odpowiada za śpiew. Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Rebecca Black jest polką. 26.04.11, 19:18 Ale ma tylko polskie korzenie, nie jest Polką. Ale i tak się za nią wstydzimy Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 20:18 OMG. Mam nadzieję, że nie ... My już mamy jedną paskudę ( Honey ) jeszcze tylko by tego brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
lola33 Re: zrobiło mi się przykro:<. 21.04.11, 20:49 przepraszam w imieniu całego narodu polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 21:37 Kiedyś byłam dumna z mojej narodowości, ale teraz.... wyjadę stąd w pi*du >.< Tylko żeby nie chciała tu przyjechac... Chociaż... jeśli tak, to mili panowie w dresach już czekają Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 21:48 Dokładnie . xd Przepraszamy cały świat za nią . xd ;DD Już wiemy jaka jest najgorsza polska gwiazda . xd Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 21:50 nie tylko Polska płacze. plączą również: Hiszpania, Włochy i Anglia. Łączymy się w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ ehh 21.04.11, 21:57 Nie wiem czy to prawda czy nie. Nie obchodzi mnie ona zbytnio. Niech sobie będzie nawet Rumunką, nie interesuje mnie jej pochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 22:01 i zapomniała dopisać, russian, czech, greek, pakistani, slovak, arab, swede i afrikaner. Odpowiedz Link Zgłoś
hoppy Re: Rebecca Black jest polką. 21.04.11, 22:18 omg ! Jaki wstyd ! masakra : x Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! 01.05.11, 23:54 Proszę! Niech to nie okaże się prawda... Bo to będzie wstyd dla nas, dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
catchagrenade. Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 08.05.11, 09:42 czy ja wiem , czy to taki wstyd . o niej sie dużo gada , to może ktoś się Polską zza granicy trochę zainteresuje wreszcie . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 Re:!!!!!!!!! 22.04.11, 07:49 Gdyby była Polką byłaby naprawdę ładna.No a oprócz Polski jest jeszcze innych narodowości,więc...... Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re:!!!!!!!!! 26.04.11, 19:06 dla mnie wygląda na niemkę może i ma polskie kożenie ale u niej tego nie widać w koncu większość dzisiejszej polski kiedyś nalezała do niemiec i wtedy by wszystko sie zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Nie chce mi się w to wierzyć . 26.04.11, 19:46 Taaa.... Jasne . Może jeszcze chinką albo portugalką . ? Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Rebecca Black jest polką. 26.04.11, 20:10 Jaki wstyd!! Płaczmy razem z Anglią, Wlochami, i Hiszpanią... Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Jak nie możliwe, jak możliwe. 27.04.11, 21:53 Jej babcia mogła byc polką np, jej pradziadek hiszpanem, matka włoszką, a ojciec anglikiem, żadna filozofia. Swoją drogą - ale wstyd ;o Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 no tajej ;D 27.04.11, 21:56 a gdzie sie urodziła? w..? nie wiem bo mnie to interesuje. ja sie urodziłam w polsce i jestem Polką, nawet gdybym sie przeprowadziła, urodziłam sie w polsce i dalej jestem polką bez względu na miejsce zamieszkania,. to teraz tak ona sie urodziła w polsce, włoszech i gdzie tam jeszcze? to co matka ją tak długo rodziła że zdązyła cały świat zwiedzić, a przy okazji w każdym kraju do połowy ją "wysrac" że tak powiem?! omg co za głupie dziecko. to teraz tak ja byłam na wakacjach w Hiszpanii, Niemczech i mieszkam w Polsce to od dziś jestem niemką, polką i hiszpanką?! no coś ty hahaha ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
katherinepierce Re: Rebecca Black jest polką. 27.04.11, 22:32 Nasz kraj nie potrzebuje kolejnych powodów do wstydu Odpowiedz Link Zgłoś