niki98 27.04.11, 16:12 A więc tak sie zastanawiam,czy te ksiązki się czyms róznią,czy tylko okladke mają inna.Pytam was o to,bo mam zamiar sobie kupić.A jeżeli są inne,to pytam was która jest lepsza.Prosze nie usuwajcie tego wątku...za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.Tu są linki do tych książek... alejka.pl/pamietniki-wampirow-ksiega-1-przebudzenie-walka-szal.html bestsellery.net/Lisa-Jane-Smith-Pamietniki-Wampirow-Ksiega-1-Przebudzenie-Walka-Szal.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daj_mi_lizaka Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:29 Różnią się tylko okładką Ja mam te normalne, nie filmowe. Są ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
niki98 Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:35 Dzieki za odpowiedz.A są ciekawe,ciekawsze od serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:45 Mi się podobają o wiele bardziej niż serial, który prawdę mówiąc przestał mnie interesować po 8 odcinku. Skoro lubisz serial, powinny ci się spodobać, ale ostrzegam że może denerwować to, że się dość dużo różnią od serialu Odpowiedz Link Zgłoś
romance. . 27.04.11, 17:01 Osobiście mam z "okładką serialową", ale gdy kupowałam, sprzedawca powiedział mi, że niczym się nie różnią. Poza okładką oczywiście. c: Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: PW-Książki... 27.04.11, 17:03 myślę, że różnią się tylko okładką (; ja mam tą drugą, jest w porządku (; Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: PW-Książki... + 27.04.11, 17:06 A.. No i dodam, że.. Niestety serial i książka nieco się różnią. Ja jestem bardziej za miłością i poświęceniem, czyli za książką, niż za jakąś akcją, czyli serialem. Po prostu, książka mi się bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: PW :P 27.04.11, 18:21 Treść jest taka sama tylko jedna okładka jest tradycyjna a druga filmowa Odpowiedz Link Zgłoś