Dodaj do ulubionych

PW-Książki...

27.04.11, 16:12
A więc tak sie zastanawiam,czy te ksiązki się czyms róznią,czy tylko okladke mają inna.Pytam was o to,bo mam zamiar sobie kupić.A jeżeli są inne,to pytam was która jest lepsza.Prosze nie usuwajcie tego wątku...za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.Tu są linki do tych książek...

alejka.pl/pamietniki-wampirow-ksiega-1-przebudzenie-walka-szal.html
bestsellery.net/Lisa-Jane-Smith-Pamietniki-Wampirow-Ksiega-1-Przebudzenie-Walka-Szal.html

Pozdrawiamsmilesmilesmilesmile
Obserwuj wątek
    • nothing... Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:26
      Różnią się tylko okładką.
    • daj_mi_lizaka Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:29
      Różnią się tylko okładką wink
      Ja mam te normalne, nie filmowe. Są ładniejszecool
      • niki98 Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:35
        Dzieki za odpowiedz.A są ciekawe,ciekawsze od serialu?
        • daj_mi_lizaka Re: PW-Książki... 27.04.11, 16:45
          Mi się podobają o wiele bardziej niż serial, który prawdę mówiąc przestał mnie interesować po 8 odcinku. Skoro lubisz serial, powinny ci się spodobać, ale ostrzegam że może denerwować to, że się dość dużo różnią od serialutongue_out
          • romance. . 27.04.11, 17:01
            Osobiście mam z "okładką serialową", ale gdy kupowałam, sprzedawca powiedział mi, że niczym się nie różnią. Poza okładką oczywiście. c:
    • blackcafe Re: PW-Książki... 27.04.11, 17:03
      myślę, że różnią się tylko okładką (;
      ja mam tą drugą, jest w porządku (;
      • blackcafe Re: PW-Książki... + 27.04.11, 17:06
        A.. No i dodam, że.. Niestety serial i książka nieco się różnią. Ja jestem bardziej za miłością i poświęceniem, czyli za książką, niż za jakąś akcją, czyli serialem. Po prostu, książka mi się bardziej podoba.
    • vampiresfan Re: PW :P 27.04.11, 18:21
      Treść jest taka sama tylko jedna okładka jest tradycyjna a druga filmowawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka