Dodaj do ulubionych

Kosmetyki na trądzik.

02.05.11, 15:32
Jakie kosmetyki na trądzik najbardziej polecacie? Jeśli tak, to czy One działają? Bardzo proszę o odpowiedzi!

Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • natalia8696 Re: Kosmetyki na trądzik. 02.05.11, 18:14
      używam żle na noc Benzacne kosztował ok 10 zł i to jest z zółtą nakrętką i mi pomaga,
      na dzien żel Davercin kosztował ok 20 zł i rówienez pomaga, biorę jeszcze tabletki z witaminą E Vitaminium A+B Medana 20 kapsułek za ok 5 zł ogólnie to mi wszystko przepisał dermatolog i te rzczy mozna kupic bez recepty.
      Polecam róznież:
      AA skóra pod kontrolą - antytrądzikowy krem na noc i na dzień
      Ziaja nuno - maseczka z zieloną glinką
      Siarkowa Moc- krem antybakretyjny matujący
      kosmetyki do makijażu najlepiej takie ktore nie zapychają porów lub specjalne przeznaczone do cery skłonej do wyprysków.
      moge polecić puder antybakretyjny z Synergen dostepny w rossmanie
      maceczki z AA w zaszetce,jeśli maicie wągry to najlepiej gruboziarnisty peeling do twarzy np. z Perfekty i to juz chyba wszystko al pewnie o czym zapomniałam
    • marsjanka115 x__x 02.05.11, 18:20
      ZIAJA seria Nuno big_grin zajebiste są kup żel antybakteryjny , tonik i krem antytrądzikowy w naturalnym kolorze możesz go brać jako podkład smile no i jak chcesz to korektor bo też jest ale ja nie używam .
    • verbeena. Re: Kosmetyki na trądzik. 07.05.11, 11:07
      Kosmetyki z Ziai, z serii NUNO są najlepsze. Osobiście je używam i działają. big_grin
      • kocie.oczy trądzik 10.05.11, 14:59
        lepszy efekt i szybszy da pójście do kosmetyczki i dermatologa niż eksperymenty z kosmetykami... wiem po sobie, też miałam dugo problemy z trądzikiem i dopiero jak zrobiłam w spa ce-ce kilka razy zabieg oczyszczający (tam są różne, to już indywidualnie trzeba dobrać) to pomogło.wink
    • berenika.a Re: Kosmetyki na trądzik. 16.05.11, 23:36
      Ja polecam Ci serię antybakteryjną Anti Acne Flosleku. Kosmetyki działają świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona z ich działania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka