lovelena 02.05.11, 15:32 Jakie kosmetyki na trądzik najbardziej polecacie? Jeśli tak, to czy One działają? Bardzo proszę o odpowiedzi! Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia8696 Re: Kosmetyki na trądzik. 02.05.11, 18:14 używam żle na noc Benzacne kosztował ok 10 zł i to jest z zółtą nakrętką i mi pomaga, na dzien żel Davercin kosztował ok 20 zł i rówienez pomaga, biorę jeszcze tabletki z witaminą E Vitaminium A+B Medana 20 kapsułek za ok 5 zł ogólnie to mi wszystko przepisał dermatolog i te rzczy mozna kupic bez recepty. Polecam róznież: AA skóra pod kontrolą - antytrądzikowy krem na noc i na dzień Ziaja nuno - maseczka z zieloną glinką Siarkowa Moc- krem antybakretyjny matujący kosmetyki do makijażu najlepiej takie ktore nie zapychają porów lub specjalne przeznaczone do cery skłonej do wyprysków. moge polecić puder antybakretyjny z Synergen dostepny w rossmanie maceczki z AA w zaszetce,jeśli maicie wągry to najlepiej gruboziarnisty peeling do twarzy np. z Perfekty i to juz chyba wszystko al pewnie o czym zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.05.11, 18:20 ZIAJA seria Nuno zajebiste są kup żel antybakteryjny , tonik i krem antytrądzikowy w naturalnym kolorze możesz go brać jako podkład no i jak chcesz to korektor bo też jest ale ja nie używam . Odpowiedz Link Zgłoś
verbeena. Re: Kosmetyki na trądzik. 07.05.11, 11:07 Kosmetyki z Ziai, z serii NUNO są najlepsze. Osobiście je używam i działają. Odpowiedz Link Zgłoś
kocie.oczy trądzik 10.05.11, 14:59 lepszy efekt i szybszy da pójście do kosmetyczki i dermatologa niż eksperymenty z kosmetykami... wiem po sobie, też miałam dugo problemy z trądzikiem i dopiero jak zrobiłam w spa ce-ce kilka razy zabieg oczyszczający (tam są różne, to już indywidualnie trzeba dobrać) to pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika.a Re: Kosmetyki na trądzik. 16.05.11, 23:36 Ja polecam Ci serię antybakteryjną Anti Acne Flosleku. Kosmetyki działają świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona z ich działania Odpowiedz Link Zgłoś