indianaa 02.05.11, 17:16 No właśnie,w jakim ? I jaką postać ? Jeśli wątek już był,wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 16.05.11, 21:17 najlepiej ożywające ścierwo *_* ah ja i moja chora psycha przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 07.05.11, 21:43 Jakiś musical z Broadwayu . Kocham te klimaty i bym mogła śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ______________________________ 07.05.11, 21:45 w jakimś MEGA strraaasznyyym horrorze Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 07.05.11, 21:58 jakims komediowym , albo romantycznym . ♥ a postac romantyczny - no jaha że główna bohaterka . : D komediowym - obojetnie , aby były kwestie żeby rozśmieszyc lud . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina dramat psychologiczny 07.05.11, 22:10 coś z homoseksualizmem, narkotykami i śmiercią... no i miłością. kręcą mnie te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: dramat psychologiczny 07.05.11, 22:22 Dramat, horror, psychologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 15.05.11, 19:25 dramat psychologiczny thriller horror animacja no i chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 07.05.11, 22:25 w jakimś dramacie . coś w stylu trzynastki, Requiem dla snu . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 07.05.11, 22:37 W horrorze albo w muzycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
calley Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 06:22 lol . Xd z cyruską , co za radość : p Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo_juska Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:22 ja chciałabym zagrać w jakimś romansie, albo katastroficznym filmie lub filmie akcji np typu Lara Croft albo taką Rose z Titanica to by było coś <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:30 W dramacie psychologicznym, albo czymś podobnym. Albo w czarnej komedii. A postac... nie wiem. najlepiej jakąś podobną do mnie, nie zagrałabym np. dresiary albo plastika ;o Odpowiedz Link Zgłoś
wonka Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:43 Chyba nie ma to różnicy tylko ważne żeby zagrać bo chyba trudno się dostać na plan filmowy.... i jeszcze grać... marzenie ;/;/ nie do spełnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaaa Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:49 Ja bym chciala zagrac kogos z choroba psychiczna lub opetanego np w Czarnym Łabędziu Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:52 Zdecydowanie w Wampirach z Morganville, zagrałabym Eve lub Claire Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 15:55 g_o_s_i_a napisał(a): > Zdecydowanie w Wampirach z Morganville, zagrałabym Eve lub Claire Słyszałam, że ma powstać film, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 08.05.11, 16:51 w jakimś strasznym horrorze. Najlepiej główną rolę Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 09.05.11, 20:09 w jakimś magicznym ale takim dramatycznym Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 10.05.11, 14:56 albo chciałabym zagrać jakąś psychopatke Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 10.05.11, 17:22 Najlepiej w horrorze lub thrillerze. Ale nie ofiarę, ale - w zależności od filmu - np. mordercę. Równie dobrze mógłby to być dramat, film akcji lub psychologiczny. Chciałabym zagrać rolę jakiejś sadystki czy czarnego charakteru, chociaż nie miałabym nic przeciwko jakiejkolwiek roli w filmie akcji (byle nie dziewczyna gangstera, ani policjanta - raczej coś z bronią w ręku). Ach, te marzenia. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 12.05.11, 21:11 W Horrorze! Co do postaci, to nie chciałabym być obiektem strachu :p Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 13.05.11, 20:19 W pamiętnikach Wampirów. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 17:51 Pamiętniki Wampirów <33 Mogłabym być Eleną albo Bonnie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 17:26 film akcji - szybkie samochody, pisk opon, pistolety, uciekanie, jakiś ładny chłopak i losy świata, które od nas zależą. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 17:35 hmm.. może jakiś psychologiczny . a postać np. szkolny wyrzutek słuchający rocka , niemający przyjaciół. albo coś ... Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 17:59 Ja bym chciała w "Romeo i Julia". Nawet nie w tym z Leonardem tylko w jakimkolwiek. Albo w teatrze... Grać chciałabym Julię, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
koralinaxd Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:03 hmm żeby była tylko jakaś propozycja 1)o wampirach jakiegoś wampira albo postać belli ze zmierzchu 2)w horrorze np krzyk4 obojetna postać ale nie taka co mało mówi 3)ostatnia piosenka zapomniałam jak się ta postać nazywa tą co grała miley cyrus 4) komedia romantyczna i komedia (jakaś tam ) Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:17 Dokładnie mówiąc : "Pamiętniki wampirów" - nieważne kogo, ważne, że tam gra Ian i byłabym blisko niego ^^ A tak ogólnie to w : horrorach albo filmach akcji ;D Ewentualnie w X-menach, hahahahaha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:18 o, w komediach też ;D mogłabym być jakaś tępą dziewczyną albo jakąś pierdołą ;D Hahahahahaha ^^ (nadałabym się) Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:39 Oczywiście ,że w filmie komediowym !!! Ale i też dramacie Odpowiedz Link Zgłoś
bryloczek. Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:44 W jakimś komediowym główną rolę : D lub coś w typie " The Last Song " i taką rolę Cyrus . yeeea : ) Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 18:44 Na pewno w Harrym Potterze (najlepiej Ginny albo Hermionę) i w Indianie Jonesie. Chciałbym też zagrać w jakimś musicalu, komedii romantycznej, przygodowym i kryminale. Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax :) 15.05.11, 19:02 Jejkuu, jak ja bym chciała zagrać w jakimś filmiee. <marzenie> Obojętnie jakim, po prostu chciałabym grać Wydaję mi się, że bycie aktorką to super sprawa ;D Wcielanie się w różne postacie, różne historie, ahh. Tylko szkoda, że to takie trudne do zrealizowania ;/ Mogłabym zagrać np. w jakiejś komedii, albo horrorze Horror to wyższa szkoła jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wampireek_13 Re: W jakim filmie chciałybyście zagrać ? 15.05.11, 19:16 ` raczej w jakim serialu ? ja bym chciała zagrać w pamiętnikach wampirów przy boku Iana Somerhaldera . <33 a jaką postać ? nie wiem może być jakaś dziewczyna z miasteczka ale ważne by było to żeby znać Damona Odpowiedz Link Zgłoś
selenus Komedia albo taneczny:-) 15.05.11, 19:22 Komedia albo tanecznyOczywiście główną postać , ale mogę też drugoplanową ,byle by zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś