aishiteru Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 20:16 Ja się jej nie czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maczupakabra. TU!! 18.05.11, 20:16 Zwracam sie teraz do wszystkich kotkowiczek. Dziewczyny, jedziecie po Rebbece jak po psie, a ja was zapytam co ona wam zrobiła?! Jakim prawem oceniacie drugiego człowieka, nigdy w zyciu jej nie spotkałyście, pewnie nie spotkacie, nie znacie, nie poznacie, a jeszcze tak ostro krytykujecie. Pomyślcie jak wy byscie sie czuły na jej miejscu. jak czytam wasze komentarze to az mnie sciska od srodka... Nie błyszczycie inteligencja. Ciężko przyznać ale nie widze żadnej normalnej osoby, która by zachowała sie w miarę na poziomie. CO wy pokazujecie przez te najazdy na nią?. Nic niestety. Nic. Wiec dajcie sobie siana i przestańcie krytykować ludzi których nie znacie. Nie każdy ma talent do śpiewu. A ze "może" przerobili jej głos na tym teledysku to moze chciała jeden nagrać dla zabawy czy dla sprawdzenia jak to jest, mieć swój klip. Dziewczyny opanujcie sie proszę was. I dajcie sobie spokój z bezsensownymi wypowiedziami. Bo naprawdę nic sobą nie reprezentujcie, a obstawiam, ze mało kto ma dobry głos. Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber... Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 20:25 Ja tam lubię Rebecce bo moim zdaniem jak nawet ten głos jest przerobiony i tak mi się podoba. i też wcale się nie zgadzam (tak jak napisali w BRAVO) że to jest najgorsza piosenka na świecie bo słyszałam o wiele gorsze. A tekst może nie jest najmądrzejszy no ale co z tego i tak pewni połowa z was go nie rozumie to wczujcie się w tą melodię która jest fajna i odpręża. Ja np. tej piosenki słucham wtedy kiedy mam już dość szkoły i robi mi się od razu lepiej. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 20:27 może i nie ma talentu ale wygląda na skromną i miłą Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 20:33 Dziwna ta jej matka, skoro pozwoliła tak przerobić głos swojej córki. A Rebecca chyba rozumie o czym śpiewa ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka1818 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej oso 18.05.11, 20:48 Masz rację , to wina jej matki ,a on nawet jest troche fajna/;0 Odpowiedz Link Zgłoś
natusiaxdd Przeczytaj moją wypowiedź i trochę zpoważniej ; ) 18.05.11, 20:53 Powiem tak . Krytykami nie jesteście bo nie widać tego po znaczeniu waszych słów. Piosenka ta jak mówiliście jest przerobiona komputerowo , tekst napisany przez tanią wytwórnię a teledysk jest tak beznadziejny , że aż mi się niedobrze robi. To nie wina dziewczyny po której tak jedziecie. Lepiej zastanówcie się ze sto razy zanim coś powiecie albo po prostu tego nie mówcie. Akustycznie Rebecca nawet fajnie brzmi , ale nie sądzę by miała szansę zrobić karierę. Przynajmniej teraz , bo prawdę mówiąc ma tylko 13 lat. I nie ma do tego odpowiedniego wyglądu bo wiecie , większość ludzi teraz tylko na to zwracam uwagę a nie na talent człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Przeczytaj moją wypowiedź i trochę zpoważniej 18.05.11, 22:07 Ale to co ona czytać nie umie i nie wie że tekst jest kiepski? Dość gó...ana wymówka Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Przeczytaj moją wypowiedź i trochę zpoważniej 18.05.11, 22:15 Po pierwsze. CZEMU TA wywórnia wymyśliła taki żałosny tekst!? Po drugi. Czemu matka zmieniła głos Rebecci i to jeszcze na taki ohydny !! Dziwnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 18.05.11, 22:19 no cóż biedna, głupia dziewczynka, która niczego nie reprezentuje. tylko tyle mogę o niej powiedzieć, bardziej w ten temat zagłębiać się nie chcę, bo właściwie co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. jej głos jest na prawdę ładny . 18.05.11, 22:22 pomimo tego iż uważam jej piosenkę ' Friday ' za porażkę na całej linii, muszę przyznać że głos ma bardzo ładny . słyszałam jej głos, gdy śpiewała hymn Ameryki, głos ma czysty, o ładnej barwie . zdziwiłam się gdy usłyszałam National Anthem w jej wykonaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
inna_odinnych Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 10:33 A czy to ważne kto napisał tekst, muzykę? Jeśli zgodziła się na zaśpiewanie czegoś takiego, przerobienie tak swojego głosu, to mamy prawo jej się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 13:44 ja wiem...? może rzeczywiście to całe nalatywanie na nią było trochę nie w porządku... zresztą-zrobi karierę-to zrobi.nie,to trudno.ja tam na dzień dzisiejszy życzę jej mimo wszystko szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 14:05 yyy... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 14:28 jezeli komus ta piosenka nie popodoba to niech jej nie slucha i nie wyzywa rebeki czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
dem_story > Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej osoby 19.05.11, 15:41 Mama zapłaciła? Z tego co słyszałam wygrała jakiś konkurs. Co do piosenki... tekst nawet mi nie przeszkadza, ale wykonanie. Jak śpiewała to w wersji acoustic, brzmiała tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 15:45 Słyszałam jej wykonanie "Friday" na żywo. Nie różni się za bardzo od tego w studiu. W Bravo tak było napisane? W tej gazecie nic mądrego nie piszą A co do Rebecci, to niech ona lepiej się weźmie za naukę, bo śpiewanie jej nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 16:26 Nie lubię jej, moim zdaniem śpiewa beznadziejnie. Jednak lubię piosenkę, ale tylko w wykonaniu Glee Cast xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 19:28 obejrzałam (tak wytrzymałam te tortury) jej występ na żywo i wcale lepiej nie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej osoby ? 19.05.11, 20:30 Ona sama cała jest błędem .lol2. Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 20:56 Tsaa. Widziałam tekst "LOL' i jest rzeczywiście bardzo ambitny -,- Nie słuchałam jej na żywo, nie mam najmniejszej ochoty na nią patrzeć ani jej słuchać, więc nie wiem, czy bez przeróbki komputerowej też brzmi tak źle. No ale. Chyba wszyscy wiedzą jak bardzo wiarygodnym źródłem informacji jest BRAVO -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kasqu Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 19.05.11, 22:58 ja tam nic do nie mam. robi to co lubi, jest sympatyczna, nikogo nie obraża, więc nie rozumiem wielkiej afery. jak się komuś muzyka nie podoba, to niech nie słucha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu x.x 21.05.11, 20:37 dobrze, usprawiedliwiajmy w ten sposób wszystkie beztalencia: Gracjan R. jest utalentowanym indywidualistą, jedynie Polacy są zbyt nietolerancyjni, żeby go docenić. Jego teksty są niezwykle życiowe, tylko ludzie są za głupi, żeby odnaleźć ich ukryty sens. A jeśli tak nie jest, to pewnie zua wytwórnia robi z niego pajaca, żeby zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: x.x 21.05.11, 21:01 ja osobiście takiego prezentu nie chciałabym dostać wolałabym dostać już tą kasę Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 22.05.11, 16:04 Uważam,że nie czepiamy się tylko wyśmiewamy się z tego beznadziejnego teledysku. to jest totalna klapa. i tak czepiamy się właściwej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
szogun_ Rebecca Black . 22.05.11, 16:11 może i to nie ona zrobiła ten kawałek, ale wpada w ucho . i jest fajny . a reszta? - mam to w dupie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xmissnothing Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 28.05.11, 13:05 tak właściwie.. to po co w ogóle się czepiamy? komu ona przeszkadza? robi komuś krzywdę czy co? tak to własnie jest, że każdy wyśmiewa, wyzywa i jest odważny przed monitorem, kiedy nie ma żadnego konkretnego talentu i potrafi jedynie krytykować innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha96 Re: Rebecca Black - czy czepiamy się właściwej os 05.07.11, 23:13 Zobaczymy z jej nowym klipem Odpowiedz Link Zgłoś