Dodaj do ulubionych

doradzicie?

15.05.11, 18:04
cześć.
niedługo odbędzie się ślub mojej kuzynki. moja cera niestety jest tłusta i trądzikowa. chciała bym ją trochę przymatowić. znacie jakieś dobre pudry w kamieniu? np. z oriflame lub avonu(do nich mam najłatwiejszy dostęp). pragnę zaznaczyć, że moich niedoskonałości nie chcę przykrywać. boję się, aby nie stało się z nimi nic gorszego. dzięki za odpsmile

Ps a tak przy okazji... wiecie może co to są pudry antybakteryjne?wink
Obserwuj wątek
    • sweet94 Re: doradzicie? 15.05.11, 18:40
      odświeżamwink
    • a... TU---> 15.05.11, 19:06
      Nie radze ci brac pudrów z avonu lub oriflejmu... One są na pewno żółte bynajmniej raz tak miałam... A pudry antybakteryjne to do cery trądzikowej są najlepsze miałam jeden i jestem zadowolona... Kupiłam w rossmanie... za 8zł.
      • janvier Avon 15.05.11, 19:10
        Ja miałam antybakteryjny fluid z Avonu i był fajny.. moim zdaniem lepszy jest fluid niż puder w kamieniu... ale to moje zdanie..
      • sweet94 Re: TU---> 15.05.11, 21:15
        rossman też mam blisko siebie. jak się nazywała?
    • sweet94 Re: doradzicie? 15.05.11, 21:18
      może ktoś takiego używał?
      • mohito_ Re: doradzicie? 15.05.11, 21:21
        ja używam tego pudru i jestem zadowolona ;3
        • sweet94 Re: doradzicie? 16.05.11, 17:39
          w takim razie się zastanowięsmile. nie zaszkodzi spróbować, przecież to są groszewink
    • a_vie Re: doradzicie? 20.05.11, 13:51
      kiedyś był w oriflame taki puder visions jest całkiem dobry. kup sobie jeszcze krem matujący.
    • natalia8696 Re: doradzicie? 20.05.11, 16:03
      Rok temu miałam wesele mojej siostry i też mam problemy z cerą (teraz już o wiele mniejsze niż rok temu) ale ja wybrałam się do kosmetyczki/ wizażystki ktora malowała u nas w domu wszystkie dziewczyny miala profesionalne kosmetyki które trzymały się bardzo długo a twarz była bez żadnej skazy, radze ci abyś sie wybrała do takiej własnie osoby która moglaby Ci doradzić jakie kosmetyki powinnaś nałożyć...Moge dodać od siebie ze wrazie jakbyś kupowała jakieś podkłady,pudry itp. patrz czy nie zapychają porów... smile Udanego ślubu kuzynki! kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka