Dodaj do ulubionych

Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia????

• zmierzchowka Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 18:43
      Taylor Lautner
    • nina.picyk Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 18:44
      ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????uncertainconfused
      • mohito_ Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 18:58
        Emma Watson, aktora nie mam.
    • trufla Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 18:59
      Emma Watson...
    • olgussek1999 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:04
      Taylor Lautnersmile
    • seneka4 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:06
      Nie za bardzo jest z czego wybierać. Nie ma nikogo takiego. ;l
      • mlecyk_mine Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:09
        NIE MA indifferent
        PEWNIE WIĘKSZOŚĆ PODAŁA SELENE GOMEZ I MILEY CYRUS, TIAA ;/ ale dodam ,że film 'last song' w ,którym zagrała był bardzo krytykowany za jej grę.
    • aaaangelaaa Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:07
      IAN SOMERHALDER kwiatkwiatkwiatkwiatkiss
      ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    • nataluuuunia369 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:16
      Robert Pattinson, Kristen Stewart, Dakota Fanning serceserceserceserceserceserceserceserce
    • mickey.mouse Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:16
      Tak więc ;

~ Miley Cyrus serce
      ~ Emma Stone
      ~ Emma Watson
      ~ Nina Dobrev
      ~ Ian Somerhalder
    • estera102 skins 10.06.11, 19:20
      kaya scodelario - ze skins . no i wszyscy z ekipy skins bo są świetni
    • hera.xd Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:21
      Emma Watson, Blake Lively smile
    • kasia54321 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 19:22
      Paul Wesley
      Nina Dobrev
      Ian Somerhalder
    • bella20 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:03
      Selena Gomez i Ian Somerhandlerwink
    • szczerzuuulaaa Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:14
      Jared Padalecki . ; )
      • wikusia...tusia Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:16
        Emma Watson, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Miley Cyrus, Selena Gomez tongue_outbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • lady_famous Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:21
      Daniel Radcliffe <3
    • lili96reggae yyy 10.06.11, 20:24
      Nie wiem sama...
      Nie słucham popu tylko rocka a tak dokładnie Nirvany albo reggae ( Bob Marley) więc..
      A z aktorów to Emma Watson i Daniel Radliff... smile
      • revelka.xd Re: yyy 10.06.11, 20:31
        Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint. !!!!!!!!!smile
      • gola. Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia ? 10.06.11, 20:32
        wydaje mi się że Emma Watson.
    • illds Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:38
      ja osobiście lubię zmierzch, więc Kristen Stweart, Robert Pattinson i Taylor Lautner, ale oprócz nich lubię jeszcze Emma Watson i Emma stone i... nie wiem kto jeszcze...
    • madzia1121 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:50
      Corbin Blue serce
      Joe Jonas serce
      Taylor Lautner serce
      Chłopacy z Big Time Rush

Miley Cyrus ! ; pp kisskisskisskisskiss
    • mia. Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 20:55
      Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Miranda Cosgrove.
    • xscarlettx Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 21:03
      John Depp, Nikki Reed, Nina Dobrev ,Ian Somerhalder big_grin
    • elena.17 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 21:05
      Kristen Stewart i Taylor Lautner!!!!sercesercecoolcool
      oni są mega!!!!!!!
    • werunia785 Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 21:12
      Uważam, że najlepszym aktorem młodego pokolenia powinien zostać zdecydowanie Robert Pattinson, natomiast najlepszą aktorka Kristen Stewatr lub Ashle Green cool
      • karolinke13 Re: karolinke13 10.06.11, 21:27
        mi to się strasznie podoba jak demi lovato drała w słonecznej sony ale aktorzy typu robert pattinson czy kirsten steward też są ok smile
    • conorka Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 21:55
      Justin Bieber zerwal z Selena Gomez .Nie wierzysz ????Zobacz > ggwiazzduniee.notlong.com
    • dripdrop Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 22:04
      Chace Crawford i Shia Labeouf. <3
      • suffering Re: suffering 10.06.11, 22:20
        przekonuje mnie jakub gierszał. jego gra w ,, wszystko co kocham '' i ,, sala samobójców '' odzwierciedla wszystko co powinien mieć aktor.
        reszta to starsi aktorzy.
    • tamarusia Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 22:40
      Paul Wesley
      Ian Somerhalder
      Nina Dobrev
      Daniel Radcliffe
      Rupert Grint
    • chocolatex Re: Najfajnieszy aktor/aktorka młodego pokolenia? 10.06.11, 22:46
      Ekipa Pamiętników Wampirów. Tak sobie myślę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka