miaaau 18.05.11, 21:30 Uzywacie takich? Kotki zwracacie uwagę na to czy kosmetyki sa syntetyczne czy naturalne, czy tez nie ma to dla Was znaczenia? Tema t ekologi, dbania o siebie, srodowisko jest teraz corazs bardziej popularny wiec jestem ciekawa co myslicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet94 Re: Kosmetyki ekologiczne 18.05.11, 21:37 na pewno to fajny pomysł. może spróbuję sobie kiedyś taki kupić Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Kosmetyki ekologiczne 19.05.11, 19:37 oj tak tak fajny zawlaszcza jak sei ejst mlodym i nie trzeba sobie syntetykami pomagac hihi Odpowiedz Link Zgłoś
camma Re: Kosmetyki ekologiczne 22.05.11, 11:57 Czy uważasz, że kosmetyki naturalne, nie zawierające chemii są przeznaczone głównie dla młodych kobiet? Czy dojrzałe kobiety koniecznie muszą używać tych super kremów przeciwzmarszczkowych? Chyba wśród naturalnych kosmetyków też znajdują się produkty odżywiające dojrzałą cerę, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Re: Kosmetyki ekologiczne 25.05.11, 16:16 Camma opacznie mnie zrozumialaś wcale tak nieuwazam. Chodziło mi o to że prawdopodobnie mlode dziwczyny chetneij uzywaja naturalnych kosmetyków poniewaz nie walczą ze zmarszczkami, zniszczona cera itd. A kiedy jestesmy dojrzalsze to chetniej wierzymy w technologie. Ja akurat uźywam beeco flosleka bo wierze w nature ale co bedzie za 20 -30lat nei wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Re: Kosmetyki ekologiczne 27.06.11, 12:57 roxy11 napisał(a): > zwracam uwagę na skuteczność. sugerujesz, ze ktore sa bardziej skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Kosmetyki ekologiczne 01.06.11, 12:39 Jak bym miała więcej kasy to pewnie bym zwracała, a że nie mam to kupuję takie na jakie mnie stać. A te nie są w większości niestety ekologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
camma eko to nie tylko moda 16.06.11, 15:20 Któraś tu napisała, że ekologia jest przereklamowana. Tak niektóre firmy wykorzystują eko w swoich własnych celach ale jeśli środowisku to przynosi jakiś zysk to nie tak będzie. A wracając do kosmetyków naturalnych czy też ekologicznych, rzeczywiście wiele szczególnie tych zagranicznych marek jest drogich ale warto przyjrzeć się też naszym polskim produktom. Znasz Ava, Floslek? Te akurat mają certyfikaty a cena nie jest tak masakryczna. Poza tym poszukaj kosmetyków z rokitnikiem, też nie są aż tak drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Re: eko to nie tylko moda 27.06.11, 13:03 ROKITNIK? A co to i na co? co do cen to masz racje choc te dwie firmy to chyba wyjatki na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
carolls Re: Kosmetyki ekologiczne 27.06.11, 17:55 oglądałam kiedyś program o kosmetykach i było pokazane jak zrobić własne. wiem, że są strony na których można zamówić wszystkie elementy np. takiego kremu ekologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau eco to ie tylko moda 02.08.11, 20:19 a komu by sie chcialo mieszac kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
bbika Re: eco to ie tylko moda 02.08.11, 23:38 Tym co na tym zarabiają ? Hah. A na serio, to może być jakaś tam zabawa, tak samemu kosmetyk stworzyć. Przynajmniej wiesz co zawiera. Na Kotku był daawno temu o tym artykuł, ale nie mogę go znaleźć. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
camma Re: eco to ie tylko moda 25.08.11, 20:56 No dokładnie, ja czasem za leniwa jestem nawet jeśli chodzi o zrobienie peelingu z kawy. Poza tym wygodniej jest kupić niedrogiego gotowca i jeszcze z certyfikatem. Dziewczyny coś się jeszcze ciekawego pojawiło poza tą linią z avy i beECo? Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Re: eco to ie tylko moda 29.10.11, 17:17 ja ostatnio trafilam na sklep z kosmetykami ekologicznymi i zainteresowalo mnie Shealife - kosmetyki na bazie czysteg masła shea... kusi mnie ten balsam z mango! www.wiecejnizeko.pl/pl/c/Shealife-Prawdziwie-Naturalne-Balsamy/76 Odpowiedz Link Zgłoś
loczusz-koczus Re: Kosmetyki ekologiczne 03.01.22, 07:32 Używam jak najczęściej, ale niestety często w międzyczasie trzeba użyć silniejszych produktów, zwłaszcza do włosów. Na co dzień używam anwen kosmetykinaturalne24.pl/Anwen-%e2%80%93-ekologiczne-produkty-do-pielegnacji-wlosow/ ale od czasu do czasu muszę "domyć" włosy jakimś head and shoulders albo czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś