iampositive Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:05 1. Guns'n'roses - Sweet child O' mine 2. SOJA - true love 3. Papa roach - harder than a coffin' nail 4. SOAD - chop suey 5. Three days grace - riot (jeżeli można to nazwać tańczeniem...;> Odpowiedz Link Zgłoś
marsshollene Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:06 1.tim berg seek bromance 2.gary jules mad world 3.brytney spears one more time 4.aerosmith cryin 5.flo rida ft t-pain low Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:13 1.idę na plażę - video 2.Anioły - Maryla Rodowicz 3.Video - Będzie piekło 4.dżem -paw 5.Wideo - będzie piekło nie wiem czemu ale polubiłam video Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:15 1. I like it - enrique iglesias ft. pitbull 2. determinate - Brigiet Mendler 3. angel - robbie williams 4. knock you down - keri hilson 5. on the floor - jennifer lopez ft. pitbull Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;)))))))) 01.06.11, 17:16 1.Wavin' Flag 2.Dla Ciebie 3.Straciłaś cnotę i Waka-Waka (śpiewaliśmy to kiedyś w szkole z paroma osobami i nagle się okazało,że pół klasy to zna 4.Nic mi nie przychodzi do głowy... 5.Loca !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka2207 ;D 01.06.11, 17:25 1."Kanikuły" 2.Ewa Farna "Bez łez" 3." Nienawidzę szkoły ! " 4.Gosia Andrzejewicz "Nieśmiały chłopak" 5.Shakira " Waka Waka". Odpowiedz Link Zgłoś
ola.s Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:28 1) Waka waka ; D<br /> 2) Celine Dion -Alone 3) Nic ; D<br /> 4)El canto del Loco -Besos 5) Loona -Bailando Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:30 1. Nirvana - Smells like teen spirit 2. Bruno Mars - The lazy song 3. Britney Spears - Baby one more time : D 4. Urszula Sipińska - Cudownych rodziców mam 5. Usher - More , Katy Perry - E.t. , Pitbull ft Ne-yo - Give me everything : D Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:32 1.Lady gaga - Americano. 2.Niech będzie Tim berg seek bromance 3.Dużo tego niechce mi sie wymieniać. 4.Justin Bieber - Love me 5.Lady gaga - Judas Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa_th Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:50 1. Rise Against - Behind Closed Doors. 2. Slipknot - Snuff. 3. The Offspring - You Gonna Go Far, Kid. 4. Zebrahead - Hell Yeah. 5. 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge (nie wiem dlaczego chce mi się przy niej tańczyć XD) Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 17:54 1.wakacjami - Katy Perry - Teenage Dream 2.twoim obecnym stanem - nie wiem 3.szkołą - Jessie J - Price Tag 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak) - Katy perry - Thinking of you 5.taka od której chce ci się tańczyć - RIhanna - Only Girl Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez129 Wiele...Ale zwłaszcza... 01.06.11, 18:08 1. Inna - ten minutes - we wakacje koleżanka ciągle to puszczała... 2. Camp Rock - It's not too late - czasem mam wrażeni, że robię co.ś nie tak i mam nadzieję, że nie za późno by to odkręcić 3. Szymon Wydra - Poemat - Na zakończenie szóstej klasy... 4. A fine frenzy - Almost Lover - jakoś tak myslę o pewnym chłopaku jak to słyszę... 5.Taniec - Busta Rhymes - Get You Some (Full wypas), Sean paul - Staight Up (Świetny Dancehall)... Do nich były najfajniesze "chorełki" w Akademi tanecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelusia94 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:20 1.wakacjami - Video -Idę na Plaże 2.twoim obecnym stanem- Regina Spektor - The Call 3.szkołą - Rihanna - S&M 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak)- Małgorzata Markiewicz - Do Ciebie, Mamo 5.taka od której chce ci się tańczyć - Hot Rush - Roll the Dice Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:21 1.wakacjami: "Dziewczyny lubią brąz" , "Znam ten stan" - Junior Stress 2.twoim obecnym stanem: nelly-"just a dream" 3.szkołą: "we don't need no education" Pink Floyed 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak): "hello" Lionel Richie 5.taka od której chce ci się tańczyć: "Gimmie gimmie gimmie"- Beenie Man Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez129 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 02.06.11, 14:35 Taaa... ja tez kocham "Gimmie Gimmie Gimmie". Jak ktos tańczy Dancehall to wie czemu... Ach, te "szejki" . Odpowiedz Link Zgłoś
katiii0977 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:26 1. Letni Chamski Podryw - Oranżada Koleżanki Petardy . ! ;D 2. Avril Lavigne - Smile ** ^^ 3. Firma - Mam wyje bane xd ;D ;]] 4. Honey - I wanna runaway ... ;* 5. LMFAO - Party Rock Anthem . !!! ;*** ;pp ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marlene . 01.06.11, 18:32 1. Holidays- Green Day 2. Dżem- Whisky (doprawdy nie wiem czemu...) 3. Bowling for Soup- High School Ever Ends 4. Kobranocka- Kocham Cię jak Irlandię 5. Jennifer Lopez- On the floor, Alore on Danse, Seksualna . Odpowiedz Link Zgłoś
kasik. Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:42 Hm, no to tak: 1. "Papa Americano" 2. Parachute - "The mess I made" 3. Rihanna - "What's my name" 4. Fugees - "Killing me softly" 5. Mando Diao - "Dance with somebody" Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:47 1 Ide na plaże 2. Ftutre starts slow 3. what the hell 4. loca loca 5. Tenage Dream Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 15.06.11, 16:41 1 kanikuły 2 Single Ladies 3 żadna 4 Yellowcard - Only one 5 Pink - Fun House Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_to_u Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 18:54 1. Tak Miało Byc - Liber & Alan Baski 2. Coming Home - Diddy Feat. Dirty Monet 3. Judas - Lady Gaga 4. Może to głupie ale... Bo To Co Dla Mnie - PIN 5. Turn Me On - Wet Fingers Odpowiedz Link Zgłoś
ania1300 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:04 1.Emily Osment - Lets be friends2.Emily Osment - You are the only one 3. Demi Lovato- La La Land 4.Jonas Brothers - Invisible 5.Lemoniada Gada - Determinate. Odpowiedz Link Zgłoś
ewella_xd Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:05 1 . Shakira - Waka waka . 2. Ewa Farna - Bez łez . 3 . On the floor - Jenifer Lopez 4 . Wet Fingers - Turn me on . 5 . Happsiness - Alexis Jordan Odpowiedz Link Zgłoś
aries Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:15 1. Ashley Tisdale- crank it up 2. Rihanna- california king bed 3.Usher - more 4.black eyed peas- just can't get enough 5.natalia kills- mirrors Odpowiedz Link Zgłoś
foreverhopex3 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:20 1. Lady Gaga - Paparazzi & Black Eyed Peas - I Gotta Feeling 2. Ich Troje - Lęk XD O Boże, co za wstyd, obecnie odczuwam strach a ta piosenka powoduje dreszcze i dlatego ;p 3.Szkoła,hmmm RBD - Celestial 4. Miley Cyrus - I Hope You Find It & Britney Spears - Lucky, Within Temptation - All I Need. 5. Taio Cruz Feat. Kylie Minogue - Higher & Britney Spears - Till The World Ends Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:24 1. Happines - Alexis Jordan 2. No love - Eminem 3. Good Girl - Alexis Jordan 4. DJ gottin falin to love - Usher ( ulubiona piosenka tej WAŻNEJ osoby ) 5. Don't stop the party - Black Eyed Peas !! Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:28 1. wakacje - california gurls 2. mój obecny stan - hmm... nie bardzo to rozumiem ale... BABY!! xD haha 3. szkoła - cały hłam... czyli disco polo itp 4. ukochana osoba - no tak... wszystko co Justina Biebera bo to właśnie on 5.taka od której chce się tańczyć - była taka jedna... nie pamiętam xD chyba jakaś JB, hmmm ?? a może nie ? Oo już wiem!! dumb love Seana Kingstona xD ta piosenka z NMTJS hahaha no tak jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 01.06.11, 19:46 Zajebiasty wątek ^^ 1.Kelly Clarkson - 'My Life Would ...' 2. -, ale jak już byś się uparła to 'Who Says' - Seleny Gomez. 3.- 4.- 5.Drew Seeley - 'New Clasic' i Lykke Li 'Get Some' Odpowiedz Link Zgłoś