rudziana Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 17:09 Hmmmm..Moim zdaniem pasowala by najnowsza piosenka Rihanny- ,,Man Down'', albo jej piosenka ,,Take A Bow''. Demi Lovato- Here We Go Again i ,,Get Back'' i ,,Behind Enemy Lines''. Beyonce- Helo...Mysle ze to tyle.. Ale kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
czekooladka Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 17:10 it's not tooo late demi lovato first day of my life mel c the way you lie rihanna & eminem requiem for a dream sonata księżycowa xd narazie tyle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.90 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 17:12 mm. dużo tego. bardzo dużo. Czerwone Gitary - Senny szept, Najpiękniejsza, Nie mów nic Ewa Farna - Maska, Uwierzyć Camp Rock 2 - This is our song Hannah Montana - You'll always find your way back home, Dream Selena Gomez - I won't apologize, More Rihanna - Unfaithful, Selfish girl Katy Perry - Teenage dream 3OH!3 - Starstruk, Don't trust me Adele - Rolling in the deep Birdy - Skinny love Bob Sinlcair - Love generation Diddy feat, Skyklar - Coming home Francesca Belmonte - Breathe easy Gloria Gaynor - I will survive Linkin Park - New divide One Republic - All the right moves Sleeperstar - I was wrong Tiesto feat. Nelly Furatdo - Who wants to be alone Usher feat. Pitbull - DJ got us falling in love again Within Temptation - All I need i ta muzyka z Harry'ego Pottera, którą chyba wszyscy znają. no. na pewno byłoby znacznie więcej tych piosenek, ale w chwili obecnej tyle kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aguu1302 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 17:16 Łohoho... trochę tego by było ;P Ale zapewne piosenki moich ulubionych zespołów/wykonawców Więc na pewno byłby to rock, metal itp. Mogłoby być też... jakaś piosenka z filmu ulubionego Czyli prawdopodobnie byłoby tego od groma xD Odpowiedz Link Zgłoś
muffins ROCK ONLY 09.06.11, 17:24 3Ostm - beautiful lie OSTR - BOL DOSWIADCZEN Bon jovi - it's my life nirvana - smells like teen spirit fall out boy - i don't care paramore - misguided ghost, the only exception soundtrack mojego zycia, GOD BLESS YOU GUYS , IF HE EXIST OF COURSE ... Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 17:53 Alice Nine - Senkou Alice Nine - Rainbows SuG - Vi vi vi SuG - Love Scream Party The GazettE - Reila The GazettE - Vortex The GazettE - Cassis The GazettE - Anata no Tame no Kono Inochi The GazettE - Taion Ayumi Hamasaki - Marionette Ayumi Hamasaki - Ballad Koda Kumi - I Don't Love You Koda Kumi - POP DIVA 4MINUTE - Why 4MINUTE - Huh William T.Spears - Kairitsu no dorei BIGBANG - Love Song Kanon Wakeshima - Still Doll Within Tempation - Memories Within Tempation - Fire and Ice tATu - Gomenasai i wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_to_u Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:00 No więc tak. Oto mini soundtrack mojego życia < nie wszystkie piosenki lubie, ale przecież to nie o to chodzi >. 1. Na Szczycie - Grubon 2. Niekochana - Agnieszka Chylińska 3. Invincible - Tinie Tempah Feat. Kelly Rowland 4. Price Tag - Jassie J Feat. B.o.B. Dalej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga202 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:07 Moje piosenki to piosenki Gagi z płyty the Fame Monster i Born this Way w połowie ponieważ one opisują jakby moje życie. kiedyś po prostu zaczełam po koleji czytać tłumaczenia i stwierdziłam : To przeciesz jakby moje życie. Wiem że wydaję się to dziwne ale taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:07 Nirvana - Lithium Odpowiedz Link Zgłoś
lucillaxxl Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:17 Myślę, że były by to następujące piosenki...<br /> I. bullet for my valentine - the end<br /> II. KoRn - falling away from me<br /> III. black veil brides - knives and pens<br /> IV. slipknot - vermillion pt.2<br /> V. my chemical romance - the ghost of you<br /> VI. atreyu - bleeding mascara<br /> VII. escape the fate - prepare your weapon<br /> VIII. oh sleeper - vices like vipers<br /> IX. children of bodom - angels don't kill<br /> X. bring me the horizon - chelsea smile<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
julie.love Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:42 Wg mnie Dumb love - Sean Kingston Go outside - Cults Love story - Taylor Swift What the hell - Avril L. Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:44 Don't Forget - Demi Lovato (jak mam doła bez powodu to doskonale odzwierciedla nastrój) I Turn To You - Christina Aguilera (moja ulubiona piosenka) Unfaithful - Rihanna (gdyby uznać, że zdradzony jest przeszłością, a kochanek teraźniejszością to świetnie opisuje moje życie, bo przez ostatnie kilka lat bardzo się zmieniłam i patrzyłam wstecz ze względu na sentyment, mimo że wiem, że nic nie zmienię, bo były chwile lepsze i gorsze) Walking On Sunshine - Aly & Aj (słońce świeci, w górach na wakacjach piękne widoki i jak tu nie mieć dobrego nastroju?) Darlin - Avril Lavigne (słuchałam tej piosenki non stop przez 2 tygodnie) Who Says - Selena Gomez (pozwala pozytywnie spojrzeć na świat, a ja obiecałam sobie, że zostanę optymistką i dobrze mi idzie) Tam Gdzie Nie Ma Dróg - Ewa Farna (zawsze muszę jak koń pod górkę po swojemu) mogłabym jeszcze dużo dopisać, ale wiem, że nikomu nie chciałoby się tego czyać, więc już skończyłam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy :D 09.06.11, 18:47 1. bruno mars - count on me. 2. adele - turning tables. 3. małpa - wyjeżdżam by wrócić. 4. pezet - ukryty w mieście krzyk. 5. pih - nie żałuj mnie. 6. perfect - kołysanka dla nieznajomej. 7. maroon 5 - she will be loved. 8. lifehouse - storm. 9. ceha - listopadowa noc. 10. christina aguilera - hurt. 11. taylor swift - back to december. 12. eldo - pożycz mi płuca. 13. eldo - pamiętaj kto. Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:56 Wszystkie piosenki Gagi dlatego że każda z nich opisuje kawałek mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 18:58 Znaczy się większość z nich tak jakby je opisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.cullen Hans Zimmer i wszystkie soundracki z sagi Zmierzch 09.06.11, 19:19 ABSOLUTNIE WSZYSTKIE UTWORY HANSA ZIMMERA, Muzyka wszystkich artystów ze soundracku ze sagi zmierzchu, a szczególnie lykke li i Muse. Florence and the Machine, Kings of Leon, cała muzyka z lat '60 '70 '80 '90. Z polskich zespołów Dżem, Wilki. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 19:33 chwilowo Rihanna - California King Bed Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 09.06.11, 19:42 Nirvana - Smells like teen spirit, Lithium,The Rolling Stones - Ruby Tuesday, Angie, AC/DC - Highway to hell, Queen - Don't stop me now, Friends will be friends i na pewno trochę rapu, np. O.S.T.R. - Mówiłaś mi, Kaczor - Ile dni, Ten dzień, ŁAZ Boss, Nie będę tańczył, Peja - Regulamin Zabijania Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ piosenki życia. 09.06.11, 19:47 od zawsze je wybierałam: tutaj mały spis.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 10.06.11, 16:59 Lady GaGa-Born This Way Lady GaGa-You&I Rihanna-Man Down Vovazil'vova ft. Mirami - Sexualna Lady GaGa-Speechless <3 Rihanna - California King Bed Miley Cyrus-Can't be tamed Bruno Mars-The Lazy Song Lady GaGa-Judas. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 10.06.11, 17:58 owl city - fireflies owl city - deer in the headlights owl city - saltwater room owl city - honey and the bee owl city - this is the future lady gaga - edge of glory lady gaga - hair lady gaga - born this way lady gaga - electric chapel lady gaga - speechless lady gaga - so happy i could die my chemical romance - bulletproof heart my chemical romance - summertime my chemical romance - the kids from yesterday my chemical romance - mama my chemical romance - house of wolves my chemical romance - disenchanted hurts - stay hurts - water ozzy osbourne - fearless ozzy osbourne - let it die wombats - 1996 wombats - jump into the fog wombats - techno fan panic! at the disco - hurricane panic! at the disco - always panic! at the disco - memories christina aguilera - show me how you burlesque christina aguilera - somethin' got a hold on me david archuleta - crush david archuleta - you can david archuleta - something 'bout love muse - uprising kasabian - underdog kasabian - club foot kasabian - vlad the impaler kassabian - shoot the runner doves - kingdom of rust james morrison - broken strings gwen stefani - what you waiting for? gwen stefani - the sweet escape katie melua - shy boy katie melua - piece by piece katie melua - thank you stars katie melua - red balloons nelly furtado - meneater nelly furtado - te busque nelly furtado - mi plan nelly furtado - mas tego jest o wiele więcej, ale te mi akurat przychodzą na myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 11.06.11, 11:51 ojej.... Evanescence-Taking Over Me Rise Against-Give It All System of a Down-Chop Suey! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 11.06.11, 12:10 Napewno : Guns N' Roses - November Rain R.E.M - Half a world away Metallica - The Unforgiven Metallica - Nothing else metters The Cranberries - When you're gone . My Chemical Romance - Helena Nirvana - Been a son 30 Seconds to Mars - 100 suns Foo Fighters - Best of you Nickelback - How You Remind Me My Chemical Romance - I Don't love you Nirvana - Jesus doesn't want me for a sunbeam The Cranberries - Zombie AC/DC - Back in black My Chemical Romance - Teenagers System of a down - Lonely day Iron Maiden - Wasting love Rolling Stones - Angie Status Quo - In The Army Now Bon Jovi - It's my life I dużo więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 11.06.11, 12:18 Hm, trudno powiedzieć na pewno były by ballady ale rockowych kawałków nie mogłoby zabraknąć ; * Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 ciekawe pytanie ! :) 11.06.11, 12:52 Jeśli o mnie chodzi jako soundtrack na pewno znalazłyby się: -"Jezus of Suburbia", "Whatsername" i "Viva la gloria" Green Day'a -"Promise" , "Starlight" i "Gotten" Slasha - "Angel" , "Crazy" i "Fly away from here" - Aerosmith - "Don't cry", "Since, I don't have you", "Patience" , "One in a milion"," I used to love her", "Welcome to the jungle" i "Get in the ring " Guns n' roses - "Be my baby" - The Ronettes - "Let's twist again" - Chubby' ego Checkera Na pewno coś pominęłam, ale te najważniejsza są Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 11.06.11, 18:49 tyle tego jest. a change of pace 'every second' - kiedy jest mi naprawdę dobrze, mam spokój i dobrze się bawię. a day to remember 'since you`ve been gone' - kiedy jestem w rozsypce. a thorn for every heart 'summer so bleak' - wakacjewakacjewakacje! the all-american rejects 'it ends tonight' - refleksyjnie. the all-american rejects 'move along' - zastrzyk energii, uwielbiam przy tym biegać. OOMPH!, asking alexandria, bring me to horizon, children of bodom - i czuję, że mogę wszystko obrócić w pył. bullet for my valentine 'a place where you belong' - po prostu <3 i całe mnóstwo innych. to zależy od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Piosenki na soundtrackach waszego życia? 12.06.11, 06:39 Trudne pytanie. Bullet for my valentine- hit the floor A day to remember- all i want Does it offend you, yeah? - we are rockstars Metallica- welcome home sanitarium My chemical romance- my way home is through you Mindless self indulgence- stupid mf Ozzy osbourne- let it die Rise against- make it stop System of a down- vicinity of obscenity Avenged sevenfold- natural born killer Odpowiedz Link Zgłoś