squelly 11.06.11, 20:29 Jak w pytaniu - ukrywacie coś przed swoimi rodzicami? Ja tylko nie powiedziałam im, że mam bloga i to wszystko. Bo to mój pamiętnik więc po co im to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trendywendy Re: odświeżam . ; d 19.06.11, 21:37 chyba jak każdy coś ukrywam ;-P nigdy nie mówiłam im jak jakiś chłopak mi się podobał bo po co? pomogą mi jakoś z tym nie więc ich nie informuje. no i jeszcze nie wiedzą co robię jak wychodzę z domu, ale myślę że raczej tego wolili by nie wiedzieć chociaż tato się chyba domyśla że nie jetem taka idealna i grzeczna jak się mojej mamie wydaje xD Odpowiedz Link Zgłoś
pattinsonowa007 ukrywam, że palę i że klnę. ;D 19.06.11, 23:03 jak w temacie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 21:54 tak, ukrywam kilka rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 tak,ponieważ 11.06.11, 21:58 nie musze im przecież wszystkiego mówić...co ich to obchodzi kto mi się podoba,o czym gadałam z przyjaciółką,czy mam chłopaka czy też nie...to moja sprawa więc ukrywam przed nimi dużo rzeczy...a oni to szanują no bo w końcu po co im to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 19:19 no penie .. np. kto mi się podoba, że pisze z jakimś chłopakiem na gg ... więcej w biegu nie wymyśle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bella_01 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 20.06.11, 08:23 Oczywiście! Moja mama nienawidzi wampirów i filmów więc zabiła by mnie gdyby dowiedziała sie ze uwielbiam zmierzch! Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 21:57 Ukrywać. Takie niefajne słowo. ; p Po prostu nie wiedzą o kilku rzeczach, między innymi o tym, że kocham pewnego chłopaka i mam złamane serce. Poza tym na pewno jeszcze kilka rzeczy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
redeemer Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 21:59 ja staram się być szczery z mamą, ale różnie to bywa. jakby się zastanowić to może by się znalazło coś o czym nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
aleexx Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 22:03 Oh, ja niestety sporo przed nimi ukrywam m.in. to , że prawdą jest, iż zakochuję się w prawie kżdym poznanym przeze mnie chłopaku, niestety c; Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 22:08 kurde, i to ile !!! nigdy nie zwierzam im się z osobistych spraw. zwierzam się albo pamiętnikowi albo przyjaciółkom. moich rodziców nie traktuje jako przyjaciół. To rodzice i już. Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 22:11 tj. wiecie w jakim sensie. kocham ich i w ogóle, ale rzadko się z nimi wygłupiam itd. oni cały czas szuszą mi głowę o szkole i dobrych ocenach, o tym jaka ja leniwa i pyskata. klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
domaa Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 11.06.11, 22:45 jestem z mama jak z przyjaciolka, ale niektore rzeczy ukrywam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
twilight1234 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:59 No mam tam parę sekretów W sumie co to było by za życie bez paru sekrecików za plecami rodziców...Hehe Oni na pewno by nie chcieli tego wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkaxp tak, jasne ! 19.06.11, 19:04 dużo rzeczy ukrywam : D<br /> że się całowałam z chłopakiem, że mam złamane serce, że miałam kiedyś konto fikcyjne, że mam bloga no i takie inne dziewczęce sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
ecia22100 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 23.06.11, 08:53 hmm tak właściwie to prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
arasha nie poiedzialm ze... 12.06.11, 00:27 ze taki troche patologiczny chlopak Krystian poprosil mnie o chodzenie bo sie we mnie zakochal... nie zgodzila sie jakby coo ale jakby sie mama dowiedziala ze taka potolaa za mna lata to by mi wyjsc z domu nie pozwolila Odpowiedz Link Zgłoś
ajtyna Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 01:00 No pewnie, myśle ze kazdy ma cos co ukrywa, przeciez to normalne. Nie musze rodzicom mowic wszystkiego, hahah chyba bym głupia była "czesc mamo, byłam dzisiaj na imprezie i wypiłam sobie troche", "tato, pisze bloga", "mamo, okłamałam Cie" ? no prosze, kazdy coś takiego ma, a ja MNOOOOOOSTWO rzeczy, gorszych lub mniej Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 04:34 trochę tego jest i niestety się z tych rzeczy tu nie wyspowiadam, gdyż się wstydzę (; albo nie tyle wstydzę co, no... są to rzeczy naprawdę pojebane. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 . 12.06.11, 17:56 Z rodzicami mam dobry kontakt, bardzo ich kocham. Na niektóre tematy zwyczajnie nie umiem z nimi rozmawiać, bo po prostu mi głupio, poza tym nie widzę powodu dla którego miałabym mówić że np. ktoś mi sie podoba. Nie traktuje bardzo poważnie takich tematów, bo mam tylko 14 lat i nie jest to sprawa życia i śmierci. Takie rzeczy poruszam tylko z przyjaciółkami. Mogę powiedzieć mamie że kogoś lubię, ale nie umiem wyznać że ktos mi sie podoba. Nie przeszkadza mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 12.06.11, 19:21 ja wiele rzeczy ukrywam przed rodzicami ale to takie duperele, jak cos powaznego to im powiem jak kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolluci Re: . 19.06.11, 18:50 No to ba ;P Ale to chyba wszyscy mają, nie znam osoby, która by nie miała. Po co mówić "mamo idę się przejść z koleżankami, no i jasne, że napijemy "Harnasia (bo tani jest)" .. Rodzice nie muszą, o wszystkim wiedzieć, no bo po co mają się stresować ??;D Odpowiedz Link Zgłoś
avilka Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:28 No wiadomo... dużo rzeczy jest takich o których nigdy im nie powiem : D Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 15:19 bardzo kocham moich rodziców, mamę traktuję jak przyjaciółkę (chociaż tak ową też mam ) ale paru rzeczy po prostu wstydzę się im powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:39 Ooo, sporo by sie znalazło tych rzeczy. No, ale co obchodzi rodziców kto mi sie podoba, kogo kocham, o czym gadam z przyjaciółkami i z kim wychodze na dwór <dziwne O.o> ? . Nie wiedzą tego też, że przeklinam, ale nie muszą tego wiedzieć. Chociaż mama raz chyba przeczytała moją karteczke z lekcji i chybe sie czegoś dowiedziała, ale wątpie . Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:45 Wieeeeele, ale tylko takie rzeczy o których po prostu nie muszą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 12.06.11, 19:46 Dużo. Po prostu są takie rzeczy i takie sprawy, o których rodzice nie muszą wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:49 Złe oceny,o tym,że piszę bloga,o tym,że przeklinam,o tym na jakie strony wchodzę(min.że mam tu konto),o tym,że znam ludzi przez neta,o tym jak zachowuję się na lekcji,o tym że wszystkie pieniądze do szkoły (no bułki itp.) chowam na lody,chipsy,gazety...coś by się jeszcze znalazło.Ale to przecież takie niewinne Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:53 tak : nie wiedzą,że czasami bardzo przeklinam jak się wkurze,że taki chłopak ze szkoły mi sie podoba i to chyba wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
santana Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 19:58 hah . tak . jedną z tych tajemnic jest to iż piszę . nie w tym sensie , że wypracowania, itp ,ale książkę . to denerwuje ! " Co ty tam robisz ?! "grrrrrr ! Odpowiedz Link Zgłoś
msroxy Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:07 oi, duuuuuuuuużo rzeczy ale m.in: OCENY! Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:15 chyba nie... jestem z nimi szczera Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:22 Ukrywam wiele rzeczy, ponieważ niektórych rzeczy po prostu nie powinni wiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
behindblueeyes Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:22 ja moim starym NIC nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 20.06.11, 15:08 behindblueeyes napisał(a): > ja moim starym NIC nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:24 Nie ukrywam, po prostu nie mówię im wszyskiego, jakoś nie czuje potrzeby. Od tego są przyjaciółki. Moi rodzice prawie nic nie wiedzą co ja robię, z kim się spotykamy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 22:45 Przecież nie powiem im że pale i pije... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:27 o wszystkim nikt ,nawet rodzice wiedzieć nie muszą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hohoho Re: Tak, robie gó... 2 razy na dzień. 12.06.11, 20:49 Gówno wiedzą, a mnie to wali Odpowiedz Link Zgłoś
polskalady taaaakkkkkk 12.06.11, 20:50 ze mam chlopaka i oceny i tak wogole i co robie Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 20:51 Tak,przed rodzicami ukrywam dużo np ,że tydzień temu poszłam na wagary ale tylko z tego powodu,że była klasówka z polaka z której nie chciałam dostać 1 i mieć na koniec 2 a oni mi kazali iść to poszłam na wagary Odpowiedz Link Zgłoś
karollllllina tak :D 12.06.11, 20:56 och, dużo by tu wymieniać. wszystkiego nawet nie ogarnę. kiedyś nie miałam przed mamą absolutnie ŻADNYCH tajemnic, ale to się zmieniło. przecież nie podejdę do niej i nie powiem "mamo, zaczęłam palić." mniej się jej też zwierzam z moich problemów. to chyba najważniejsze. mam prywatne towarzyskie życie, o którym jej nie opowiadam bo nie widzę takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
uchiha Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 21:04 A bo to tylko jedno...;D Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 21:28 dużo ukrywam pomimo to, że mamy dobry kontakt. Niektórych rzeczy rodzice nie muszą wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 12.06.11, 21:36 wiedzą o mnie naprawdę bardzo mało. o niektórych rzeczach nie chcę z nimi rozmawiać, a o inne nie pytają. nie jestem zbyt wylewna. Odpowiedz Link Zgłoś
caitlin44 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 20:39 mój sekret to też blog ,ale staram się być szczera w innych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś