wilkolak Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:49 biała koszula - stradivarius czarna spódnica - zara Odpowiedz Link Zgłoś
kalinkai3 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:52 Ja musze głupi mundurek ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:57 Biała bluzka i spódnica albo spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:03 To co zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:03 sukienka z zary, pod nią mundurek z krawatem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie.14 . 19.06.11, 13:11 Ja ubieram się elegancko - czarna marynarka, biała koszulka, czarna spódnica i ciemne baleriny . Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas ♥ 19.06.11, 13:28 no normalnie. biała bluzka z takimi "falami" na biuście, ciemne dżinsy i beżowe sandały z CCC . Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:11 Ja zakładam białą koszule, ciemne spodnie, czarne buty na obcasie i do tego czarna chanelka Odpowiedz Link Zgłoś
hitoshi. Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:15 Ja ubieram czarną suknie z metalshopu . Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:28 Matko, ale wy wszystkie się stroicie. Ja zakładam czarne spodnie, białą bluzkę i jakieś wygodne zapieprzajki na płaskiej podeszwie, bez zbędnych ozdóbek, korków i nie wiadomo czego. Odpowiedz Link Zgłoś
lula88 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:34 Ja ubieram granatową sukienkę z FUNK'N'SOUL i to tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
clevermisia Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:15 Niee wiem : D ^.^ Przecież mam jeszcze 2 dni ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoll.xd Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:16 JA również ubieram luźną koszulę z New Yorkera oraz czarne rurki.XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:17 czarną sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1992 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 01.07.11, 17:42 Coś eleganckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
annie1602 Żallllllllllll!! 19.06.11, 13:18 Ja niem wielkiego wyboru, bo szkoła ma w statusie czarną lub granatową spódniczkę lub ostatecznie spodnie również w takich kolorach i biała bluzka. Ale spokx Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 elegancko, jak zawsze 19.06.11, 13:19 czarne skórzane szpilki, czarna ołówkowa spódnica, biała bluzka włożona w spódnicę i szkolny błękitny krawat Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Ja ubieram 19.06.11, 13:20 granatową sukienkę i buty na koturnie. Niska jestem Odpowiedz Link Zgłoś
justysia238 Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:20 jeszcze nie wiem, ale coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
madzia77 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:56 cos cool ale musi być czarno białe Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:22 w biało-czarną sukienkę na szerokich ramiączkach z falbankami. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka1zmierzchu Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:29 ja już mam kremowo/beżową sukienkę z dołem do przed kolan z kwiatkami z H&M i buty na koturna tylko nie wiem jak się uczesać Odpowiedz Link Zgłoś
kamstach Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:39 ja ubieram białą bluzkę z orsay i czarną spódnice w prążki lekko rozkloszowaną z orsay i czarne sandałki na koturnie z CCC. Odpowiedz Link Zgłoś
rudziana Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:39 Bez obrazy ale ja bym sie raczej nie ubrala tak na zakonczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:41 a nie wiem jeszcze naprawde z tym mam strszny kłopot ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anusia98799 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:51 leginsy koszule niebieską i barelinki.. Odpowiedz Link Zgłoś
deedee ^_^ 19.06.11, 13:48 tak klasycznie czyli : biała bluzka, czarna spódnica i czarne buty ma obcasie lub : biała bluzka, granatowa spódnica i szaro-srebrno-granatowe szpilki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zxmn Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:49 czarne bermudy lub czarne rurki,białą z koronkami bluzkę,czarne wiatrówki na niskim obcasie i jakąś biżuterie Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 zestawik 19.06.11, 13:53 Spódnica czarna (taka z wysokim stanem). Do niej biały podkoszulek (włożę do spódnicy), czarny sweterek, długi naszyjnik, białe rajstopy i obowiązkowo obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 13:54 czarną sukienkę + beżowa marynarka + buty na platformie w tym samym kolorze c: Odpowiedz Link Zgłoś
me13xd ;) 19.06.11, 14:03 Czyli tyko ja ide inaczej niż wszyscy JA ubieram długą niebieska spódnicę, brązową koszulke na ramiączkach, dużo korali, lenonki i opaske na włosy + sandałki na koturnie.. I love Hippie Odpowiedz Link Zgłoś
andziula2010 Re: ;) 19.06.11, 14:10 yyy, wiesz, no wydaje mi się, że mało kto tak się ubiera na zakończenie roku. bo to w końcu uroczystość, rozdanie świadectw, itd. no, ja nauczona jestem, że na takie uroczystości trzeba ubrać się ładnie na galowo. nawet na niedzielę nigdy nie założę jakiś powyciąganych dresów jak niektórzy. nie żebym krytykowała twój styl, ale może załóż coś bardziej pasującego do okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
andziula2010 wiecie co? 19.06.11, 14:04 wiecie co dziewczyny, jesteście zabawne wręcz z tymi waszymi tekstami typu: bluzka z Simple, buty z skądś tam, spódnica skądś tam.. założę się, że połowa z tych, które tak piszą nawet nie ma w szafie takich ciuchów, a pisze tak, bo chce pokazać 'niech myślą że jestem bogata i w ogóle'. no proszę was. ja nie twierdzę, że mam takie ciuchy bo nie mam. one są mi zwyczajnie nie potrzebne. mi wystarczy, że czasem pójdę do Reserved albo innego takiego i sobie coś kupię. a normalnie ciuchy kupuję w mniej 'fajnych i drogich' sieciówkach albo też w secondhandach. i nie wciskam innym, że jest inaczej. na zakończenie prawdopodobnie spódnica czarna trochę pod bombkę podchodząca, biały T-shirt z czarno-białą twarzą Marilyn Monroe, czarna marynarka Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ .... 19.06.11, 14:11 czarna sukienka w beżowe groszki, buty na niskim obcasie, mała torebka + biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_33 Zgadzam się z andziula2010 ;) 19.06.11, 14:14 Ja ubieram się w czarną ołówkową spódnicę, którą uszyła mi mama( jest świetna i spódnica, i mama hahaha), w białą bluzkę z krótkim rękawem i żabotem w takie jakby brazowe małe kropeczki (Orsay i co z tego?), do tego biorę czarne koturny z CCC;D Kocham mój strój niezaleznie od tego czy jest firmowy czy nie;D Pozdrowienia i całusy andziula2010 Odpowiedz Link Zgłoś