13.06.11, 17:04
hej, mam do was pytanie
martwię się o moją siostrę. otóz ostatnio zachowuje się jakoś nieswojo i dziwnie.
i caly czas płacze. a jeśli nie to trwa to chwilke. i ma wahania nastrojow.
i wszystkim mowi ze jest okej. nie zdarzylo sie nic tak strasznego w jej zyciu co moglaby tak przezywac. to trwa juz trochę czasu
czy to moze byc depresja i powinna pojsc do lekarza?
Obserwuj wątek
    • kapusta_ tylko prosze o szybko odp! :( 13.06.11, 17:07
      • kapusta_ hej jest tu ktoś? ;( 13.06.11, 17:17
        • kara4454 Re: kara4454 13.06.11, 17:22
          no wiesz ja ci nie powiem co jest nie tak bo to tylko ona wie, moge nawet napisać ze ja tak mam baaaardzo często udaje ze jest ok ale wcale nie jest i nikomu o tym nie mówie
          • diamond_girl12 Re: kara4454 13.06.11, 17:30
            Możliwe, że ma depresję, ale możliwe też jest to, że ma wahania nastrojów. Jak to w czasie dojrzewania. wink
            • kapusta_ odpowiedzcie jeszcze ;( 13.06.11, 17:42
    • kapusta_ ktoś jeszcze? ;( 13.06.11, 17:28
    • estrellaa Re: depresja? 13.06.11, 18:10
      nie mam pojęcia , czy ma depresje czy po prostu takie wahania nastrojów typowe dla osób dojrzewających . pogadaj z nią tak od serca .
      • karolqa Re: depresja? 13.06.11, 18:37
        nawet jesli to depresja to i tak musialo sie cos wydarzyc ze w nia wpadla.moze problemy z chlopakiem?kumpelami? podpytaj jej przyjaciol moze oni cos wiedza .
    • by_moonlight Re: depresja? 13.06.11, 18:17
      Po tak krótkim opisie nie można stwierdzić czy jest to depresja. Może jednak wydarzyło się coś, co mogło spowodować jej zły nastrój? Chłopak? Problemy w szkole? Może być wiele powodów, o których nie wiesz. Spróbuj z nią delikatnie porozmawiać, najlepiej na osobności. W końcu jest twoją siostrą. Jeśli to nic nie da to wspomnij mamie o jej niepokojącym zachowaniu. Nie zakładaj od razu, że to depresja, bo powody mogą być różne, ale "lepiej zapobiegać niż leczyć".
    • klaudia_xoxo Re: depresja? 13.06.11, 18:30
      nie koniecznie, może stało się coś w szkolę .
      Albo chłopak ją zranił , jak mówi że nic się nie stało to może coś ukrywać
      ja bym bardziej ją dopytała . big_grintongue_outwinkkiss
    • seneka4 Re: depresja? 13.06.11, 18:49
      Zwykłe wahania nastrojów. Normalne w okresie dojrzewania. Pogadaj z siostrą, dowiesz się w czym rzecz.
    • marsjanka115 x__x 13.06.11, 19:05
      to nastolatka. namów rodziców na wyjazd np. nad morze minie jej wink
    • laleczka. Re: depresja? 13.06.11, 19:11
      Pogadaj szczerze z siostrą, może uda Ci się coś od niej wyciągnąć c;
      A jeżeli nie, to napisałaś, że twoja siostra ma wahania nastrojów to może to dlatego, iż dojrzewa ? Ale depresja to chyba nie jest <;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka