Dodaj do ulubionych

Pseudofani ... :/

13.06.11, 19:53
Co sądzicie o pseudofanach ? Wiecie, chodzi o ludzi, którzy szpanują tym, że słuchają jakiegoś zespołu, wokalisty tylko dlatego, że jest to aktualnie modne albo którzy udają wielkich fanów (ustawiają sobie tapety, awatary itp. z danym wykonawcą), chociaż znają jedną, dwie piosenki ? Mnie osobiście, strasznie wkurzają takie osoby, w ogóle nie myślą o tym, że obrażają prawdziwych fanów scianascianasciana. A wy ? Piszcie !
Obserwuj wątek
    • abbey_girl Piszcie !!! 13.06.11, 19:54

• abbey_girl Re: Pseudofani ... :/ 13.06.11, 19:55
      Aha, nie sprawdzałam czy był, więc jak coś to koszyk.
    • klaudiau11 ; d 13.06.11, 20:02
      znam podobne takie przypadki . Np: moja kol. ze szkoły, mówi że jest taką wielką fanką 30 Seconds to Mars, a raptem zna z 3 piosenki . Skąd to wiem ? . Bo jak rozmawiam z nią o ich płytach (ostatnio wspomiałam coś o 'This is war, że chcę sobie kupić) to nie wie wogóle o czym mówię i zapytała się czyja to płyta o.o . No skoro jest taką wielką fanką to powinna widzieć .
      Wkurzają mnie tacy ludzie -.-
    • nickiminaj Re: Pseudofani ... :/ 13.06.11, 20:04
      mnie też to wkurza -,-' to, że podobają mi się dwie-trzy piosenki jakiegoś tam wykonawcy nie oznacza, że jestem jego wielką fanką, ale niestety większość ludzi nie umie odróżnić lubienia kogoś, a bycie jego wielkim fanem.
    • lissa. .. 13.06.11, 20:19
      Ja nie jestem fanką żadnego zespołu
      co najwyżej ich muzyki
      często nawet nie potrafię wymienić imion członków
      jeśli pytają mnie czy lubię 3TG to odpowiadam że lubię ich muzykę o.
      • klaudia_25 Re: .. 13.06.11, 20:22
        Ja lubię Marsów, ale nie uważam się za ich "fankę" ponieważ też raptem znam z 3 piosenki! xDD Po prostu podoba mi się This Is War! < 33
    • marsjanka115 x__x 13.06.11, 20:28
      tu na kocie milionpięćsetstodziewięćset takich !
      nie mam się za fankę żadnego zespołu / wokalisty jeśli nie znam całej płytoteki i ponad 80% piosenek. więc na dzień dzisiejszy mogę nazwać siebie tylko fanką 30seconds to mars i Nirvany .Chociaż , Nirvany nie do końca gdyż nie znam rozmieszczenia wszystkich utworów na płytach.
    • magicaleks Denerwują, strasznie. 13.06.11, 20:31
      • paulinka_us5 Tak.......... 13.06.11, 20:44
        Wkurza mnie to.
        Fanką to ja jedynie Marsiaków jestem big_grin taką prawdziwą.
        Lubię MCR znam jakieś 3-4 piosenki. Zawsze gdy ktoś pyta, mówię że lubię, ale fanką bym się nie nazwała. Wkurzają mnie tacu ludzie. Tak samo jak FG. Myślą że jak kochają Jareda, to są w Echelonie. Kochane FG pozdrawiam środkowym palcem.
    • cobain. * 13.06.11, 20:54
      nie chcę być nie miła więc się nie wypowiem za bardzo na ten temat.
      ale piszesz coś takiego na forum i dziewczyny się wypowiadają i wszystkie obrażają tylko inne laski, że są pseudo. a ja uważam, że równie ty możesz być pseudo jak i cała reszta kotowiczek no i żeby nie było i ja.
      • abbey_girl Re: * 13.06.11, 21:00
        cobain. owszem zgodzę się z tobą, ale są osoby, które co miesiąc zmieniają idoli (znam osobiście) i to głównie o nie mi chodziło. Chciała jeszcze dodać, że nie chodzi tu osoby, które są fanami wykonawcy czy zespołu, od niedawna i na przykład nadrabiają zaległości.
    • katsuumi_17 Re: Pseudofani ... :/ 13.06.11, 22:09
      Takie afiszowanie się jest żałosne, ale cóż poradzimy... uncertain
    • sweet94 Re: Pseudofani ... :/ 13.06.11, 22:17
      mi to dynda i powiewasmilebrawo
      • redeemer Re: Pseudofani ... :/ 13.06.11, 23:23
        mnie najbardziej denerwują tró rozwrzeszczane 12-nastki które chodzą na koncerty zespołów których nie umieją przeczytać nawet nazwy hahahahahah
    • kasia54321 Re: Pseudofani ... :/ 15.06.11, 13:41
      Mnie również wkurzają pseudo....Ale także na nerwy mi okropnie działają dziewuszki, które( powiedzmy) są fankami danego zespołu, mają się za nie wiadomo kogo i wtykają całej reszcie, że nie ma lepszej fanki od nich, a innych uważają za zwykłe pseudo, chociaż w ogóle nie znają osoby nic o niej nie wiedzą , zwykłe ocenianie po pozorach.....naprawdę żałosne ze strony tych osób...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka