sophie17 15.06.11, 19:21 Czy znacie kogoś kto był w Mam Talent, a jeżeli tak to co prezentował? A może któraś z was była? Ja nie byłam ale chciałabym zobaczyc jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis69 Re: MAM TALENT 15.06.11, 19:30 moje kumpele były na widowni.. a jedna na castingu nawet, ale sie nie dostała Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: MAM TALENT 15.06.11, 19:58 Chłopak z mojej klasy w podst. był. Śpiewał. Nie dostał się. Nie dziwię się... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: MAM TALENT 16.06.11, 14:40 Hm, podobno mój kolega był, aczkolwiek nie jestem pewna, bo tego nie widziałam. Przebrał się za superbohatera i odstawiał idiotę. Niestety, nie było go w tv. A może na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolkaa__ Re: MAM TALENT 18.06.11, 15:24 Moje dwie koleżanki były ale się nie dostały ; > Odpowiedz Link Zgłoś
cobain. * 16.06.11, 20:50 Paulina Lenda ze Świdnicy śpiewała w mam talent . chodziłam z nią do podstawówki (; Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: * 18.06.11, 15:04 Moja koleżanka idzie do mam talent w tym roku. Może o niej usłyszycie Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy znam 22.06.11, 23:11 moja koleżanka wiktoria poszła śpiewać moim zdaniem trochę idiotyczne z jej strony to były gdyż mogła na x factor poczekać kolejną edycję a mam talent powinien wygrać ktoś kto nie śpiewa ani nie tańczy ktoś o specyficznym talencie a nie takim do których programy już są stworzone Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: znam 24.06.11, 15:42 w Mam Talent nie, ale na catingi do You Can Dance poszła koleżanka znajomej. w ogóle nie miałam o tym pojęcia, aż tu nagle ją w TVNie pokazują :d haha, pamiętam, że ją Piróg i Egurolla nieźle zjechali, a potem na nich nadawała przed kamerą :3 Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: MAM TALENT 27.06.11, 10:22 Nie znam nikogo, ale mój brat był na jakiś tam dniach otwartych gdzieś tam i Damian Skoczyk tam śpiewał. I mam jego autograf, chociaż nie wiem po co xDD Mój brat był na olimpiadzie z historii w Warszawie (13 miejsce na 40-ileś xdd) i tam był młodszy brat Skoczyka xdd Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia taaa . 29.06.11, 08:21 Moja koleżanka, była w tym roku na castingu. Pytałam się jej jak poszło a ona że nic nie powie ; // Odpowiedz Link Zgłoś