Dodaj do ulubionych

która lepiej????? sel vs. demi

16.06.11, 11:22
waszym zdaniem big_grin

https://www.mun2.tv/files/images/mun2-images/news/as-seen-on-myspace/versus-selena-gomez-vs-demi-lovato.jpg

Którą bardziej lubicie i dlaczego???

pozdr. wink
Obserwuj wątek
    • blondzia S.Gomez ;) 16.06.11, 11:28
      Ach gdybym miała wybrać to SELENE GOMEZ serce ponieważ słucham jej piosenek i mi się bardzo podobają no a Demi piosenek nie słucham na co dzień bo są w nie moim stylu ,są takie rockowe tongue_out

Ale oczywiście Demi lubię i lubię oglądać z nią filmy i seriale tylko po prostu wybrałam Sel bo to moja idolka numer 1 i zawsze nią będzie serceserceserce
    • gomezka2222 Selenka ! ;* 16.06.11, 11:32
      Wybieram Selene ponieważ kocham ją i jest moją idolką od dłuższego czasu kocham z nią filmy,seriale,jej styl,jej piosenki wszystko po prostu co z nią związane jest super jedyna gwiazda którą tak ubóstwiam bardzo !!!! serce
      Demi całkiem też lubię big_grin
      • easy_me Demi ;]] 16.06.11, 11:41
        Wolę Demi, ma boskie kawałki muzyczne;]]
        słodkiego pieska
        wspaniałych przyjaciół
        występuje w niesamowitych filmach i serialach
        nie udaje, że ma chłopaka
        jest silna, wytrwała i urocza ;]] ;****

a Sel.... lansuje się z biberem ( przepraszam fanki sel)
        • dominikax3 Selena. 17.06.11, 16:39
          Oczywiście że Selena, Lovato nie lubię.
    • morelka11 Demi . 16.06.11, 11:48
      To był trudny wybór ,ale wybrałam Demi ponieważ to ją najbardziej lubię z gwiazd Disneya ,a Sel też lubię tylko,że mnie wkurza z tym Bieberem ale tak to spoko jestsmile
    • patka_54 Re: która lepiej????? sel vs. demi 16.06.11, 11:52
      Wolę Demi jest bardziej naturalna,nie wstydzi się swoich błędów,ma pasję której nie odbierze jej nawet choroba.selene za to cenię za otwartość do ludzi.
    • kolejnezmiany Re: która lepiej????? sel vs. demi 16.06.11, 12:53
      żadna.
    • alexis69 Re: która lepiej????? sel vs. demi 16.06.11, 16:12
      nie wiem, obydwie są mi obojętne. cool
    • natusia445 Re: która lepiej????? sel vs. demi 17.06.11, 16:21
      Wolę Demi,chociaż nie przepadam za oby dwoma.Dlatego wolę Demi,że Selenka uważa się za najlepszą.Zawsze jest święta i nigdy nie może być skrytykowana.
      Np. sytuacja z różowymi końmi.Chciała miec różowe konie w teledysku to miała.Przefarbowali je,a gdy krytycy zaczęli krytykować Selenke to ona zaczęła się usprawiedliwiać że myślała że komputerowo je przefarbują.A skoro była na planie teledysku z różowymi końmi to musiała widzieć że są różowe!
    • trufla Re: która lepiej????? sel vs. demi 17.06.11, 16:26
      Selena. Chociaż w zasadzie za obiema nie przepadam...
    • miss_demiselena Re: która lepiej????? sel vs. demi 17.06.11, 21:39
      Lubię obie, ale gdybym miała wybierać... Demi. Demi, ponieważ jest bardzo przyjacielska i sympatyczna wobec fanów, jest dla nas dobrym wzorem do naśladowania. Pokonała własne słabości i choroby. Cenię w niej to, że mimo tych jej wszystkich problemów ona zawsze jest uśmiechnięta. I ma cudowny, mocny głos.
      Na Selenie natomiast ostatnio się zawiodłam. Afera z malowaniem biednych koników, odmowa udziału w koncercie charytatywnym na rzecz promowania 'Monte Carlo'...uncertain Głos ma raczej przeciętny, ale miło się słucha niektórych piosenek.
      DEMI <3
    • by_moonlight Re: która lepiej????? sel vs. demi 18.06.11, 00:03
      Mówiąc szczerze nie jestem fanką ani jednej, ani drugiej. I pewnie nie wypowiadałabym się tutaj, gdyby nie fakt, że sam widok Seleny działa na mnie odpychająco. Nie wiem dlaczego, ale po prostu jej nie lubię (w szczególności jej muzyki). Jest dla mnie tak jakby.. przesłodzona. Moje zdanie, także zawsze mogę się mylić, bo przecież jej samej osobiście nie znam. Innymi słowy - wolę Demi.
      • roksanaroxana Demi - przynajmniej umie śpiewać 18.06.11, 01:05
        choć obu nie cierpie ;x
    • anahi_loveyou Demi Lovato . 18.06.11, 12:39
      Jest sto razy lepsza od idealnej Selenki . Nikogo nie udaje,jest po prostu sobą . I za to ją cenię . No i ma genialny głos . Najlepsza gwiazdka Disneya wink
    • wiki3113 Selena 18.06.11, 12:44
      jak już
    • mia. Re: która lepiej????? sel vs. demi 23.06.11, 19:42
      Demi, bo wydaje się taka szczera i sympatyczna, nie ma parcia na sławę, a przy tym jest szalenie utalentowana i taka, no nie wiem, inspirująca. Bardzo ją lubię ; )
    • kropeczka23 Re: która lepiej????? sel vs. demi 24.06.11, 00:21
      Selena tongue_out
      nie wiem dlaczego ale bardziej ją lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka