Dodaj do ulubionych

Skąd taki a nie inny nick na kotku..

• bbincomplete Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 19:30
      Mój nick to inicjały rewelacyjnego boys band'u, którego słuchałam i słucham do dzisiaj. Ich nazwa to Backstreet Boys, czyli BB. Słowo Incomplete oznacza niepełny, nieuzupełniony, a także jest nazwą ich utworu, który wręcz ubóstwiam! Bez dwóch zdań lubię swój nick. Gdyby tak nie było, to nawet bym go nie wymyślała. Proste. Nie chciałabym go zmieniać. Uważam że jest jedyny w swoim rodzaju, a poza tym podoba mi się. big_grin
    • truskawka00 NICK 20.06.11, 19:33
      truskawka00 poprostu uwielbiam truskawki i zerasmile
    • brygida16 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 19:52
      Mój nick na kotku wziął się z mojego imienia.winkMam na imię Brygida a brydzia jest zdrobnieniem mojego imienia.big_grinJak byłam w gim. to koleżanki zaczęły mnie tak nazywać.big_grinNa początku nie podobała mi się ta ksywka,ale potem się do niej przyzwyczaiłam i nawet mi się spodobała.smileA cyfra 16 wzięła się z tego że akurat jak zakładałam konto na kotku to miałam 16 lat.tongue_outDzisiaj nawet mi się podoba mój nick i chyba bym go nie zmieniła.sercebrawobig_grin
      • morelka227 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 20:12
        Kiedyś na mnie mówili morelka a 227 to miesiąc i dzień moich urodzin. Przyznam, że zmieniłabym go z chęcią bo mi się teraz wydaje za słodki, ale z drugiej strony jestem rozpoznawalna przez ten nick i jak bym zmieniła to by nie wadomo było że ja to ja xd
    • tamarusia Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 20:37
      Od 2 imienia Tamara wink
    • rihanna01 Przy zakładaniu konta.. 20.06.11, 20:41
      W lato 2 lata temu zakładałam konto na kotku i myślałam nad nickiem. Zadałam sobie pytanie: Jakie gwiazdy lubię? Wpadła mi do głowy Miley Cyrus (nicki z jej imieniem były już zajęte) i Rihanna z którą akurat nick był prosty. czemu rihanna01? Jeden (cyfra) szybko przyszła mi do głowy.
    • inna_odinnych Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 21:12
      Ja wszędzie mam taki nick albo podobny.
      Myślę, że do mnie pasuje, chociaż zapożyczyłam go od mojego przyjaciela (za jego zgodą). I tak już mam go od ponad dwóch lat i nadal mi się nie znudził i jakoś do mnie przyległwink
    • majlentis Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 21:20
      Ja mój nick zawdzieczam Miley Cyrus. W którymś odzcinku hannah montana założyła ona swoje fikcyjne państwo majlentis. Było to pare lat temu. Nie lubie swojego nicku , a bardzo chciałabym zmienic go na jakieś ciepłe słówkoserce
      • arriane_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 09:19
        Z książki pt ,,Upadli'' .
    • aneczka. Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 09:40
      aneczka. - to po prostu moje imię, zdrobnione smile Nic trudniejszego.
    • alicecullen13 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 09:41
      ja mam swój przez stare zamiłowanie do zmierzchu. Zawsze lubiłam Alice, a jak zakładałam konto rok temu, to nie myślałam o niczym uniwersalnym. Chciałabym zmienić na chocolatte.cake
    • aries Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 09:54
      mój nick wziął się z tąd że moja przyjaciółka kiedyś z wakacji przywiozła mi bransoletkę z napisem "aries" xD i mi sie spodobało ;D
    • united12 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 10:48
      united - Bo Manchester United.
      12 - Bo to był nr Tomka Kuszczaka w kadrze Polski w czerwcu 2006 roku.
    • aisaka_taiga Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 11:40
      Aisaka Taiga to zarąbista bohaterka świetnego anime Toradora xD
    • g_o_s_i_a g_o_s_i_a 21.06.11, 11:54
      Nie wiem skąd, nie miałam pomysłu więc do zdrobnienia od mojego imienia dodałam magiczne kreseczki big_grin
    • alyson96 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 12:06
      emm... nie wiem czemu mam taki. jakoś tak 3 lata temu przyszło mi do głowy ALYSON96 i jest. Jakby było można zmienić to zmieniłabym na Aly.
    • grenade Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 12:12
      Moją inspiracją była piosenka Bruno Marsa, "Grenade". Prawdopodobnie słuchałam jej podczas zakładania konta na Kotku.
      Lubię swój nick i nie zamieniłabym go na żaden inny. wink
    • majson Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 13:03
      mój nick Majson jest od mojej ksywy kiedyś siostra i brat zaczęli mnie przezywać Majson i Mejdzor początek -Maj jest od mojego imienia Maja big_grin no ale ogólnie tak jakoś wyszło że to się przekształciło w Majson i teraz tak wszyscy na mnie wołają ;p
    • zuzoll.xd Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 13:05
      bo mam na imię zuzka i lubie jeść zozolee... ale to równierz przezwisko w szkole.xd
    • paliraga Mój nick... 21.06.11, 13:10
      Mój nick wziął się od imienia i od muzyki której słucham-reggae.
      Wymyśliłam go z koleżanką, gdy miałyśmy być DJ w internetowym radiu kumpla.
      DJ PaliRaga wink
    • phoebe124 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 13:56
      No Ja mój nick zawdzięczam mojej ulubionej aktorce Phoebe Tonkin serceserceserce
      z tąd wzięło się Phoebe124 big_grin
      • niemampomyslu Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 14:07
        nie mogłam żadnego wymyślić i jest.
        uwielbiam go.
    • lucy_malfoy Cóż... 21.06.11, 14:47
      Konto na kotku mam już kilka lat, kiedy je zakładałam byłam jeszcze w gimnazjum i uwielbiałam Pottera. Mam słabość do czarnych charakterów, więc zostałam damską wersją L. Malfoya wink ale obecnie używam raczej nicka Caycee (wym. kejsi), taka lekko udziwniona wersja bałkańskiego imienia.
    • kakusiaa__ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 15:05
      kakusiaa__ - Od mojego imienia Karolina, i raczej bym nie chciała go zmienić .
    • nickiminaj Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 15:08
      mam nick nickiminaj, bo po prostu ją bardzo lubię. nie chciałabym mieć innego nicku.
    • avril25 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 16:13
      mój od Avril Lavigne i mojej ulubionej liczby 25 i wyszło avril25smirk
    • cotton.caandyy. Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 23.06.11, 14:06
      cotton candy = wata cukrowa

gdy wymyślałam ten nick, moja mama dostała maszynę do robienia waty cukrowej xd w sumie nie chciałabym go zmienić bo mi się podoba
    • ani_mru_mru NIck Stworzyłam po prostu od Kabaretu Ani Mru Mru. 23.06.11, 14:59
      • holiday Heaaah, holiday! 23.06.11, 15:09
        Mój nick jest chyba oczywisty!
        Kocham wakacje, czekam na wakacje, w wakacje dzieją się cudowne rzeczy!
        I każdy tak btw. lubi wakacje..<skromniś>suspicious
        • szalona12345 Re: Heaaah, holiday! 24.06.11, 21:34
          Swój nick zawdzięczam znajomym wink. Często do głowy wpadają mi różne pomysły i raz któryś ze znajomych krzyknął szalona i tak mi to utkwiło w pamięci ^^ .Bardzo podobała mi się ta stronka i postanowiłam tu założyć konto . Miałam trudny wybór , bo podobały mi się dwa nicki mój obecny oraz tęczówka . Wybrałam nick szalona12345 wink . Podoba mi się wink . Nie chciałabym zmienić . Już się przyzwyczaiłam wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka