Dodaj do ulubionych

piosenki + Wasze emocje

19.06.11, 18:48
kurczę, w przyszłym tygodniu kończę gimnazjum i wszyscy moi znajomi rozejdą, każdy pójdzie w swoją stronę i pewnie nigdy więcej się nie spotykamy. jednak najbardziej boli mnie fakt, że już nigdy, nigdy więcej nie spotkam się z chłopakiem który od paru dni zaczął mi się coraz bardziej podobać. Przykre, nie ? w każdym razie zastanawiałam się czy Wy też macie piosenkę, która kojarzy się Wam z
a) Waszą nieszczęśliwą miłością
b) szczęśliwą miłością
c) która podowuje że nie możecie się nie uśmiechnąć ? wink
w moim przypadku:
a) "U got it Bad" i "Burn" Ushera oraz od nie dawna "Far Away" Nickelback i "Shattered" Trading Yesterday
b) "Accidentally in Love" Counting Crows
c) "Don't Worry, be happy" Bobby'ego McFerrina i "Billie Jean" M. Jacksona.

Proszę, odpowiedcie. Możliwe że tylko w taki sposób odpędze ponure myśli wink

Z góry dziękuje <3 kiss
Obserwuj wątek
    • elena_95 Re: piosenki + Wasze emocje 19.06.11, 18:59
      a) praktycznie zawsze trafiam na nieszczęśliwą miłość, ale takie życie i przypominają mi o tym: Ryan Star - "losing your memory" oraz Damien Rice - "9 crimes"
      b) szczęśliwej miłości nie miałam, więc nie kojarzy mi się z tym żadna piosenka
      c) kiedyś z kumpelą słuchałyśmy piosenek dla dzieci dla zwały w stylu "misia a, misia b" albo "hej miśki czas wstać" i teraz jak sobie o tym pomyślę, to od razu chce mi się śmiaćbig_grin
    • sasetka54 wybacz , same MCR ;3 19.06.11, 19:49
      a) Desert song , The Ghost of you , Early Sunsets Over Monroeville - MCR .
      b) The Only Hope For Me Is You , Save Yourself , I'll Hold Theme Back - MCR
      c) I'm not okay , You Know What They Do To Guys Like Us In Prison , Vampire Money - MCR cool

a nie z MCR to tylko ostatni punkt :
      Sexualna - Mirami , tak ?
      4 osiemnastki - Tomasz Niecik , chyba ?
      Barbara Streisand - Duck Sauce ?
      - czyli nasze klasowe hity big_grin
    • roksanaroxana Re: piosenki + Wasze emocje 19.06.11, 20:27
      a) Rod Stewart - Sailing
      b) Nirvana - In Bloom
      c) My Chemical Romance - Planetary (GO!)
    • taylor_ Re: piosenki + Wasze emocje 20.06.11, 10:01
      a) Teardrops on my guitar, Invisibe i Cold as You - Taylor Swift
      b) Mezo - Sacrum, Jump Then Fall - Taylor Swift
      c) I'm Not Okay - MCR, Mean - Taylor Swift.

Cholercia, wiem, że przeważa Tay, ale to z jej piosenkami najczęściej się utożsamiam.
    • domciaxdnika Re: piosenki + Wasze emocje 20.06.11, 11:51
      w mom przypadku to piosenka smile (przy niej się uśmiecham ) a do reszty podpunktów to wszystkie piosenki od nickelback

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka