selena9 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 30.06.11, 12:24 Ja lubię tak samo Nicka i Disneya obydwie są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.mix Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 02.07.11, 12:28 Zdecydowanie Nickelodeon. Jest tam o wiele więcej fajniejszych seriali m.in. iCarly, True Jackson, Big Time Rush , a zwłaszcza ten nowy Tajemnice Domu Anubisa Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 02.07.11, 13:28 DISNEY CHANEL PODOBA MI SIĘ BARDZIEJ NIŻ NICELODEON, NAJFAJNIEJSZE TO SĄ FILMY ALE MOGLIBY POKAZAĆ NOWE BO JAK NA RAZIE TO TYLKO POWTARZAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 03.07.11, 12:40 nie wieeeem. kiedyś na pewno powiedziałabym, że Disney, ale ostatnio seriale robią się tam coraz gorsze.. lubię Hannah ( ale teraz i tak już prawie nie ma o.O ), Czarodziei, Powodzenia Charlie czasem Słoneczną Sonny, Nie ma to jak statek.. do tego większość filmów, które tam lecą to kompletne badziewia. na Nicku w sumie to oglądam tylko iCarly, Victorię, SpongeBoba i jeszcze kilka jakiś bajek których tytułów nie znam o.O Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 03.07.11, 21:52 zdecydowanie żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
kicak Disney Channel !!!!!!!!!!!!!!!!1 04.07.11, 20:05 DISNEY CHANNEL:serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
aiko4985 Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 11.07.11, 21:59 Yyych, nie wytrzymam !!! Ahmed, detonuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Nickelodeon !!! 12.07.11, 13:22 Nienawidzę DisneyChanel, ciągle same powtórki i głupiutkie, nudne seriale, na Nickelodeon najbardziej lubię Tajemnice domu Anubisa ! ale też Victoria znaczy zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Nick górą 14.07.11, 17:50 Pewnie nick . Tam : Victoriuos , iCarly , Drake & Josh . i czasami kreskówki ale tylko kiedy niema co robić Odpowiedz Link Zgłoś
karmin_ Re: Disney Channel czy Nickelodeon? 16.07.11, 15:07 Kiedyś lubiłam nickelodeon, ale teraz wolę Disney Channel. Bardzo lubię : Taniec Rządzi, Nie ma to jak Statek, Powodzenie Charlie. Odpowiedz Link Zgłoś