21.06.11, 18:12
heej wszystkim. mam do was takie pytanie: co sądzicie o lokach? może wiele z was ma naturalne kręcone włosy? poradzicie jak je utrwalacie i pielęgnujecie? wypowiadajcie się!

* no więc ja zawsze miałam leeeciutko falowane włosy, jednak w tym roku wycieniowałam włosy i.. zaczęły się baaardzo kręcić, a co za tym idzie loooki strasznie się puszyły. nie zaakceptowałam ich, zaczęłam włosy prostować. ostatnio jednak, kupiłam nową piankę, i nie prostuje włosów, są w dużo lepszym stanie (dodatkowo skróciłam końcówki), a loczki KOCHAM<3. to mega dziewczęca fryzura wg mnie. ogólnie dużo osób mi mówi, że tak mi lepiej. niestety, kręcone włosy mają to do siebie, że nie zawsze wychodzą. to mój częsty problem shock
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Loki 21.06.11, 22:07
      Mam naturalne loki i bardzo je lubię. Jeśli chodzi o pielęgnację- używam zwykłych odżywek, nie mam specjalnych do włosów kręconych- serum Pantene np mam smile kiedy tylko położę się spać w mokrych włosach, to na drugi dzień mam ajne loczki hih ismile
      • cikicikita Re: Loki 21.06.11, 22:18
        nie mam loków, mam naturalnie bardzo proste włosy , nawet jak je trochę pokręcę lokówką to po godzinie opadają, ale sądzę że loki są bardzo ładne. moja koleżanka ma naturalne loki , tak świetne , że wyglądają jakby je codziennie kręciła. ale z tego co wiem nie wciera sobie w nie żadnych pianek itp.
    • stefffcia Re: Loki 21.06.11, 22:17
      ja mam proste wlosy, jednak delikatne fale mi sie podobaja, robie je na specjalne okazje, w lato bede je czesciej robic, kupilam lokownice. zarowno loki jak i proste wlosy sa piekne. wink
    • mileymandy mam loki niestety 26.06.11, 23:04
      i to takie straszne spiralki prostowanie do zupełnie prostych zajmuje mi około godzinę dlatego zazwyczaj prostuję do takich kręconych gdyż po prostu brak mi czasu . masakra dałabym się pociąć dla prostych lub chociaż kręconych włosów confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka